![]() |
Re: Logan Diesel by DELTA
a si inca o intrebare stie cineva de unde imi pot lua tevile de inox pentru inrecooler???? si un pretz estimativ ......
|
Preturile nu sunt deloc exagerate. Atat v-ar costa pe voi daca v-ati lua un logan 1.5 dci full si ati merge la delta tuning sa il faceti exact la fel. Vopseaua, suspensiile, evacuarile finale, jantele, anvelopele, si camera video din numar fac 7000-8000 euro. Masina mai are 2 monitoare in tetiere, unu in bord, 2 woofere si 3 amp in portabagaj + suport special facut si portabagajul tapitat cu plus, huse, vopsea interioara, intercooler, instalatia de fum si cine stie ce alte maruntisuri. Daca ati face un calcul la toate pisele v-ati apropia destul de mult de pretul de 29000 euro.
|
Quote:
|
Nu ma intelegeti gresit, dar la banii pe care-i vehiculati pe aici eu mi-as lua: Honda Civic Type R, Golf GTI/ Leon FR, Renault Clio 197. E mai mult decat ok sa ai un Logan (one-of) unicat, chiar eu aveam de gand sa iau o benzinara si sa-i pun un motor de Megane 2.oT (si atunci chiar era unicat cand depasea BMW 325 pe autostrada)... dupa multe calcule am hotarat sa nu ma bag in proiect ca era prea costisitor (motor, transmisie, tren de rulare de Megane T)si n-am gasit meserias care sa faca transplantul, asa ca am ramas doar la un chip-tuning pe un diezelas si banii i-am investit altundeva, unde nu o sa scada din valoare odata cu masina.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
super frumos felictari posesorului
|
Quote:
|
Dar care este problema daca e logan? E adevarat, cu banii astia iti puteai lua alta masina mai tare, dar totodata si mai putin modificata. Mai tare iese loganul asta in evidenta decat multe alte masini stock. Va spun eu ca multa lume isi rupe gatul dupa ea...
|
mai ales gagicile........
|
dap...intorc capul...in partea cealalta =))
|
Quote:
|
Quote:
|
este sdevarat, e vorba de o gramada de bani...mai ales pentru noi tinerii care vrem sa ne ridicam prin puteri proprii. Intr-un fel nu se merita, da ziceam ca daca tot tunezi o masina nu conteaza ce masina e, fiecare are farmecul si personalitatea ei.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ai...am inteles io gresit. Da...asa e nu prea pare sa se fi bagat chiar atatia bani in ea. Am un tovaras cu un logan care a bagat in ea vreo 3000 si deja e super da sa bagi 29000...nici nu vreau sa-mi imaginez ce ar putea iesi...ozn poate
|
pey vezi ca suntem amandoi pe aceeas frecventza:)) ;) take care!~
|
Quote:
|
Domnu AEW eu nu cred nimik ...mai ales ca am logan si in mare parte cunosc si preturile......
|
Atat a scris revista,si posibil ca atata i-au luat aia de la Delta,acuma ca omu e prost si a dat atat e alta poveste,daca aia atat a cerut el atat a decartat.
Oricum au umflat aia preturile ,suspensia a costat 900 euro,care la racing nick mai mult de 14-15 mil nu e ... |
Quote:
|
arata foarte bine mie cel mai mult imi place culoarea
|
merita culoarea....e ceva unic in domeniul logan.Dar mult mai interesant arata ala de la prostreet...
|
Quote:
|
super . l- am mai vazut la spalatorie pe expozitiei . arata incredibil bravo . asa miar place sa il fac si io . si cred ca tot 1.5 dci este si asta
|
sa bagi 29.000 euro in ia !?! nu mas risca si nici nu am oricum e super masina
|
29000?.....eu nu cred ca a bagat atat........nu va mai luati dupa reviste ca aia baga de la ei la greu sa para subiectele cat mai senzationale!
|
atata s-a laudat omu ca a costat masina...atata a scris revista...care`o pb?Daca omu sustine ca a bagat un m3 in ea...ok ...bine ca a avut de unde :)
|
cine are 29 de miare + 8 mii cat e masina... adica 37 de miare nu-si ia logan !
o fii pus aia un 0 in plus... 2900 suna plauzibil :D |
pana in 10 mii cred ca s-a bagat in el
|
vreau si eu instalatie de fum,,,:rolleyes2 ...ma poate ajuta cineva....un shop online sau vreun magazin...multumesc....astept raspuns...
|
...se tot discuta pe aici...de sistem de fum...si nimeni nu stie de unde se poate cumpara asa ceva... :???:..
si felicitarile mele pt Logan...L-am vazut si in realitate dar stationat si doar la exterior :lol: |
am si eu un logan diesel si as dori sa ii pun si eu o toba finala dar nu stiu de unde sa iau speciala pt disel sa scota sunete ca pe benzina sunt din bucuresti id meu eset gods_pantera pls pls as dori sa aflu si eu va rog mult de tot
|
magnaflow sunt ceva tobe si pt diesele ..
|
super loganu' :D dar ma deranjeaza enorm cateva chestii : ceasurile alea trebuiau montate altundeva, sistemul de sunet e sony x-plod (de la care imi vine greatza), siglele alea de pe portbagaj si alea de dacie (sau ce-o fi) arata foarte kitsch (ar fi aratat mai bine fara nici o sigla) ... in schimb IUBESC bodykit-ul, culoarea si jentzile :) ... si suma vehiculata e MULT prea mare ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning