![]() |
Re: Noul M3
hehe fiecare cu parerea lui mie personal mi se apre super noul m3, sa vedem ce va fi anul asta cu noul c klass
|
Nu glumesc deloc !
|
dupa parerea mea cele mai frumoase m3-uri sunt : E30 si E46
|
7 Attachment(s)
alte poze cu E92 M3 surprins cu mai putin camuflaj
|
este exact ca in pozele puse de mine.
|
Quote:
|
E greu sa te obisnuiesti insa ai sa vezi cum este imediat ce apare.
E sigur superb si primul M 3 cu motor v8. Sigur o sa ridice parul pe tine cand il ambaleazaa. Ai putina rabdare sa nu spunem ca e rau pana nu e pe strada. |
Chiar as fi curios sa vad un M 3 nou dpdv al performantelor.
Modelul anterior mi s-a parut o adevarata racheta. |
Asta o sa fie o racheta mai racheta.
|
Dar prin romania nu cred ca o sa-l vedem prea curand pe strazile noastre... poate la o expozitie auto :))
|
chiar cred ca unul din primele exemplare o sa fie la noi
|
Quote:
eu raman la parerea mea ca au gresit cu 335i :( se poate ridica foarte usor si destul de ieftin |
Daca s-ar lua cei de la Bmw dupa unii dintre voi erau la faliment. S-au gasit unii ca Seria 1 este super urat, altii ca E90-u' e super urat, altii ca au gresit cu 335-u' mai nou. Respect parerile tuturor dar parca se exagereaza intr-un mod vulgar.
Bulbucan, tu nu crezi ca-l vom vedea prea devreme la noi? Avem super masini (multe la numar) de sute de mii de euro si tu crezi ca una care o sa coste in jur de 50.000-55.000E CIP nu o sa apara la noi? Este caterinca mare aici. |
Nu au gresit si or sa introduca de la 2litri in sus turbo.
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=G5DFjwkExYg e prea scurt ... :sad: inca niste mostre printre picaturi https://www.youtube.com/watch?v=RUl2HOuDihg |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=5yS-n...elated&search= mi se pare ca apare in film pe la sec 30 aceasi portiune de traseu ca si in primul clip pus de tine ;)... ma intreb... care o fi mai rapid :rolleyes2 |
Uita aici unca un film cu BMW (e92) 335i... seamana mult cu noul M3.
https://www.youtube.com/watch?v=F69F9...elated&search= eu zic k e belea masina :) |
nu imi merge filmu :((( are cineva alt link ?!: D ;/-/
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da' ce te arunci cu, capu' inainte in a-i caracteriza pe toti care poarta o discutie aici. Poate ca ar trebui ca tu sa-ti revizuiesti comportamentul pt ca aici nu esti la tine acasa sa fi sef. Habar nu ai cu cine vorbesti aici si tu esti convins ca lumea este invidioasa, ca fetele sunt nu stiu cum. Ma faci sa ma intreb daca ti-ai completat corect varsta la profil.
|
Quote:
|
la ce scala vre sa fie macheta pe care o comanzi? 1:18 1:24? :lol:
|
super bmw ul.....
si pana la urma care e problema voastra...poate omu chiar a fost sa isi comande m3...si stati linistiti ca astia din sb de la bmw.... |
Quote:
|
Foarte buna parere ai tu despre tine "importantule"... cred ca mai mult vine din frustrare... ia auzi... s-a dus sa-si comande noul M3 si el are o amarata de skoda:))) o da.
Scuze, de obicei nu sint asa, dar nu suport grandomania goala. |
Quote:
|
...pai hai sa vedem... el zice ca s-a dus sa-si comande m3, adica e clar hotarat pe asta. In paralel, spune ca urmatoarea lui masina va fi M6 sau oricum echivalent ca pret (yeah right) cand m3 mai ca nu e la jumate. Si mai spune de bani si de "fabuloasa:))" lui masina de teren, nisan niva sau nava sau ceva de genu asta care zice ca face 42.000E, cand colo valoarea ei e pe la 19.000E. Atata de clar ca minte ca sa impresioneze.. cine are skoda si nissan nu are bani de M. Si chiar daca ai avea, ca in fond nu asta conteaza, un om adevarat nu tranteste sume (sau echivalente) fabuloase implacabil numai ca sa ii impresioneze pe cei din jur. Am vazut asta la mai multi de pe forum, care vin aici doar sa se dea mare si sa "castige" admiratie, ca din pacate altfel nu pot. Fratilor, va zic de pe acum, daca asta e scopul principal, duce-ti-va la Miss... aici se vb de masini, nu de persoanele care le au.
Pe de alta parte, astept sa vad un mesaj unde ma dau eu mare. Nicaieri nu am facut referiri la cate sute de miliarde de E am dat pe masini si ca ce bazat is io ca le am bla bla toate discutiile au fost legate strict de tehnica. Si intr-un fel e normal pt k la 21 de ani clar ca nu sint banii mei si nu vreau sa fiu vazut ca toti cretinii de bani gata care cred ca valoarea lor rezida in banii lui taticu. Daca te referi la status, cel putin pe forumurile de dincolo, unde chiar se vb la greu de masini si modificari, fiecare are ca semnatura masina + toate modificarile in detaliu. |
Quote:
|
bai si ce-ti pasa daca bavaria vietii nu iti aduce masina aia dute in germania la primu dealer bmw de dupa granitza si comanda-l acolo si spunele ca in romania nu vor aia sa ti-l vanda ce-i asa mare lucru ? sau nu ai bani de drum ? e prea mult autocaru pana la jermania ?
Si eu nu pricep ce tot va laudati atata cu ce masini au parinti si pe care voi le conduceti ? care-i faza pana la urma amandoi dati dovada de infantilism si de-o laudarosenie iesita din comun si gratuita ! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning