Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Noul BMW M3 (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/29804-noul-bmw-m3.html)

alexSHO 09-01-07 12:49

Re: Noul M3

hehe fiecare cu parerea lui mie personal mi se apre super noul m3, sa vedem ce va fi anul asta cu noul c klass

300ZX 09-01-07 14:16

Nu glumesc deloc !

Alex_55 09-01-07 14:39

dupa parerea mea cele mai frumoase m3-uri sunt : E30 si E46

xizor 09-01-07 15:52

7 Attachment(s)
alte poze cu E92 M3 surprins cu mai putin camuflaj

Alex_55 09-01-07 17:43

este exact ca in pozele puse de mine.

Bogdan_mb 09-01-07 18:38

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 690766)
dupa parerea mea cele mai frumoase m3-uri sunt : E30 si E46

Si eu am aceasi parere , pentru mine noul M3 nu mai e un simbol cum erau cele anterioare...

SEBASTIAN 09-01-07 20:00

E greu sa te obisnuiesti insa ai sa vezi cum este imediat ce apare.
E sigur superb si primul M 3 cu motor v8.
Sigur o sa ridice parul pe tine cand il ambaleazaa. Ai putina rabdare sa nu spunem ca e rau pana nu e pe strada.

300ZX 09-01-07 20:23

Chiar as fi curios sa vad un M 3 nou dpdv al performantelor.
Modelul anterior mi s-a parut o adevarata racheta.

SEBASTIAN 09-01-07 21:50

Asta o sa fie o racheta mai racheta.

Bulbucan 09-01-07 22:04

Dar prin romania nu cred ca o sa-l vedem prea curand pe strazile noastre... poate la o expozitie auto :))

SEBASTIAN 09-01-07 22:07

chiar cred ca unul din primele exemplare o sa fie la noi

Alex_55 09-01-07 23:21

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 691397)
Asta o sa fie o racheta mai racheta.

sa vedem...
eu raman la parerea mea ca au gresit cu 335i :( se poate ridica foarte usor si destul de ieftin

B 68 VLD 10-01-07 02:13

Daca s-ar lua cei de la Bmw dupa unii dintre voi erau la faliment. S-au gasit unii ca Seria 1 este super urat, altii ca E90-u' e super urat, altii ca au gresit cu 335-u' mai nou. Respect parerile tuturor dar parca se exagereaza intr-un mod vulgar.

Bulbucan, tu nu crezi ca-l vom vedea prea devreme la noi? Avem super masini (multe la numar) de sute de mii de euro si tu crezi ca una care o sa coste in jur de 50.000-55.000E CIP nu o sa apara la noi? Este caterinca mare aici.

SEBASTIAN 10-01-07 07:33

Nu au gresit si or sa introduca de la 2litri in sus turbo.

Morro 10-01-07 09:07

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 691196)
E greu sa te obisnuiesti insa ai sa vezi cum este imediat ce apare.
E sigur superb si primul M 3 cu motor v8.
Sigur o sa ridice parul pe tine cand il ambaleazaa. Ai putina rabdare sa nu spunem ca e rau pana nu e pe strada.

cred ca ai foarte mare dreptate... chiar mi s-a intamplat cand am vazut urmatorul filmulet
https://www.youtube.com/watch?v=G5DFjwkExYg

e prea scurt ... :sad:

inca niste mostre printre picaturi
https://www.youtube.com/watch?v=RUl2HOuDihg

Bogdan_mb 10-01-07 17:41

Quote:

Originally Posted by Morro (Post 691855)
cred ca ai foarte mare dreptate... chiar mi s-a intamplat cand am vazut urmatorul filmulet
https://www.youtube.com/watch?v=G5DFjwkExYg

e prea scurt ... :sad:

inca niste mostre printre picaturi
https://www.youtube.com/watch?v=RUl2HOuDihg

de asta ce zici : ?

https://www.youtube.com/watch?v=5yS-n...elated&search=

mi se pare ca apare in film pe la sec 30 aceasi portiune de traseu ca si in primul clip pus de tine ;)... ma intreb... care o fi mai rapid :rolleyes2

Bulbucan 15-01-07 00:04

Uita aici unca un film cu BMW (e92) 335i... seamana mult cu noul M3.

https://www.youtube.com/watch?v=F69F9...elated&search=

eu zic k e belea masina :)

sKija 15-01-07 15:42

nu imi merge filmu :((( are cineva alt link ?!: D ;/-/

Bulbucan 15-01-07 18:30

Quote:

Originally Posted by B 68 VLD (Post 691748)
Bulbucan, tu nu crezi ca-l vom vedea prea devreme la noi? Avem super masini (multe la numar) de sute de mii de euro si tu crezi ca una care o sa coste in jur de 50.000-55.000E CIP nu o sa apara la noi? Este caterinca mare aici.

Nu e vb k nu au bani romanii sa-si cumpere noul M3 nene, e vorba k am fost eu la reprezentanta la BMW sa-mi fac comanda de noul M3 si a zis k nu se poate face din romania nene... asa k dak o sa apara o sa fie luate direct din germania sau din alte tari dar de la noi nu prea curand, peste 1 an 2 poate! bye bye.

Bogdan_mb 16-01-07 00:04

Quote:

Originally Posted by Bulbucan (Post 699580)
Nu e vb k nu au bani romanii sa-si cumpere noul M3 nene, e vorba k am fost eu la reprezentanta la BMW sa-mi fac comanda de noul M3 si a zis k nu se poate face din romania nene... asa k dak o sa apara o sa fie luate direct din germania sau din alte tari dar de la noi nu prea curand, peste 1 an 2 poate! bye bye.

Sigur ai fost la BMW ? Din moment ce poti comanda S65 AMG (masina de 230.000euro) mi se pare imposibil sa nu poti comanda un M3... intradevar nu ai cum sa o cumperi inainte de lansarea ei :rolleyes2 ....

Bulbucan 16-01-07 00:16

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 700116)
Sigur ai fost la BMW ? Din moment ce poti comanda S65 AMG (masina de 230.000euro) mi se pare imposibil sa nu poti comanda un M3... intradevar nu ai cum sa o cumperi inainte de lansarea ei :rolleyes2 ....

pai nu o poti cumpara inainte de lansarea ei dar poti sa dai un avans ca sa-ti vina mai repede atunci cand o lanseaza... dar se vede k nu ai fost sa iti iei un BMW niciodata la o reprezentanta... si n-am cu cine vb... sorry!

Bogdan_mb 16-01-07 00:27

Quote:

Originally Posted by Bulbucan (Post 700127)
pai nu o poti cumpara inainte de lansarea ei dar poti sa dai un avans ca sa-ti vina mai repede atunci cand o lanseaza... dar se vede k nu ai fost sa iti iei un BMW niciodata la o reprezentanta... si n-am cu cine vb... sorry!

Pai trebuie sa imi iau exact BMW ca sa stiu unele lucruri logice ? E cam si normal mai ales la o masina asa asteptata ca primele comenzi sa nu ajunga in RO... va fi disponibila si la noi doar cu cateva luni intarziere... in fine , facem offtopic , daca vrei discutam pe private.

Bulbucan 16-01-07 00:57

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 700138)
Pai trebuie sa imi iau exact BMW ca sa stiu unele lucruri logice ? E cam si normal mai ales la o masina asa asteptata ca primele comenzi sa nu ajunga in RO... va fi disponibila si la noi doar cu cateva luni intarziere... in fine , facem offtopic , daca vrei discutam pe private.

pai nu mai avem ce zice k tocmai te-ai contrazis singur ;) numai bine...

babygirl_nwa 16-01-07 12:39

Quote:

Originally Posted by Bulbucan (Post 699580)

dar la ce reprezentanta bmw ai fost tu? noul m3 va avea LANSAREA in europa si inclusiv la noi in tara la Automobile Bavaria in iunie si se poate comanda din aprilie cand o sa fie facuta si lista de preturi la m3...asa k mai documenteaza-te inainte sa spui k ai fost tu la reprezentanta Bmw sa-ti "comanzi" noul M3... cum si la noul X5 deja s-au comandat peste 100 de bucati la Automobile Bavaria si lansarea oficiala in europa (inclusiv Romania!!!)are loc in februarie,in state a fost deja lansat si cumparat deoarece acolo se si fabrica...

Bulbucan 16-01-07 12:44

Quote:

Originally Posted by babygirl_nwa (Post 700489)
dar la ce reprezentanta bmw ai fost tu? noul m3 va avea LANSAREA in europa si inclusiv la noi in tara la Automobile Bavaria in iunie si se poate comanda din aprilie cand o sa fie facuta si lista de preturi la m3...asa k mai documenteaza-te inainte sa spui k ai fost tu la reprezentanta Bmw sa-ti "comanzi" noul M3... cum si la noul X5 deja s-au comandat peste 100 de bucati la Automobile Bavaria si lansarea oficiala in europa (inclusiv Romania!!!)are loc in februarie,in state a fost deja lansat si cumparat deoarece acolo se si fabrica...

Am fost in Sibiu la reprezentanta care e Bavaria, si noul X5 puteam sa mi-l comand dar M3 au zis k inca nu... asta acum vreo 3 luni! in fine... hai k eu nu vreau sa ma cert aici cu lumea, k ii plin de oameni invidiosi pe aici dar ce sa-i faci...

babygirl_nwa 16-01-07 12:47

Quote:

Originally Posted by Bulbucan (Post 691433)
Dar prin romania nu cred ca o sa-l vedem prea curand pe strazile noastre... poate la o expozitie auto :))

in iunie o sa fie prezent noul m3 la Automobile Bavaria cand o sa fie lansarea....daca ai fi fost la reprez Bmw asa cum spui tu trebuia sa stii lucrul asta

Bulbucan 16-01-07 12:50

Quote:

Originally Posted by babygirl_nwa (Post 700495)
in iunie o sa fie prezent noul m3 la Automobile Bavaria cand o sa fie lansarea....daca ai fi fost la reprez Bmw asa cum spui tu trebuia sa stii lucrul asta

Ok, nu stiam pentru k nu am intrebat asta si nu mi-au spus nimic de prezentarea din iunie, oricum ms de informatie...

babygirl_nwa 16-01-07 12:51

Quote:

Originally Posted by Bulbucan (Post 700496)
Ok, nu stiam pentru k nu am intrebat asta si nu mi-au spus nimic de prezentarea din iunie, oricum ms de informatie...

n-ai pt ce

babygirl_nwa 16-01-07 15:33

Quote:

Originally Posted by Bulbucan (Post 700492)
Am fost in Sibiu la reprezentanta care e Bavaria, si noul X5 puteam sa mi-l comand dar M3 au zis k inca nu... asta acum vreo 3 luni! in fine... hai k eu nu vreau sa ma cert aici cu lumea, k ii plin de oameni invidiosi pe aici dar ce sa-i faci...

si cam ce oameni invidioasi sunt pe aici?si pe cine?pe cineva care doar a spus k s-a dus sa-si comande m3 si spune k apare la noi peste 1-2 ani ??nici makr nu stii cum arata noul m3 si spui k te-ai dus sa-l comanzi?

Bulbucan 17-01-07 02:10

Quote:

Originally Posted by babygirl_nwa (Post 700741)
si cam ce oameni invidioasi sunt pe aici?si pe cine?pe cineva care doar a spus k s-a dus sa-si comande m3 si spune k apare la noi peste 1-2 ani ??nici makr nu stii cum arata noul m3 si spui k te-ai dus sa-l comanzi?

babygirl eu cred k deja bagi in ele... chiar daca nu vedeam pana acum noul M3 il vedeam aici pe post... deci astea-s fetele n-ai ce le face... pline de figuri si nimic in cap... deci revizuieste-ti comportamentul fata de mine 'te rog'!

B 68 VLD 17-01-07 02:32

Da' ce te arunci cu, capu' inainte in a-i caracteriza pe toti care poarta o discutie aici. Poate ca ar trebui ca tu sa-ti revizuiesti comportamentul pt ca aici nu esti la tine acasa sa fi sef. Habar nu ai cu cine vorbesti aici si tu esti convins ca lumea este invidioasa, ca fetele sunt nu stiu cum. Ma faci sa ma intreb daca ti-ai completat corect varsta la profil.

Bulbucan 17-01-07 02:38

Quote:

Originally Posted by B 68 VLD (Post 701684)
Da' ce te arunci cu, capu' inainte in a-i caracteriza pe toti care poarta o discutie aici. Poate ca ar trebui ca tu sa-ti revizuiesti comportamentul pt ca aici nu esti la tine acasa sa fi sef. Habar nu ai cu cine vorbesti aici si tu esti convins ca lumea este invidioasa, ca fetele sunt nu stiu cum. Ma faci sa ma intreb daca ti-ai completat corect varsta la profil.

bai baiete... aici e postul despre noul M3 din cate-mi amintesc... chiar atat de importat sunt pentru voi ? asa k vorbeste despre noul M3 si tu te mai baga in seama!

alexSHO 28-01-07 10:53

la ce scala vre sa fie macheta pe care o comanzi? 1:18 1:24? :lol:

bulldog_cox 28-01-07 11:14

super bmw ul.....
si pana la urma care e problema voastra...poate omu chiar a fost sa isi comande m3...si stati linistiti ca astia din sb de la bmw....

Bulbucan 28-01-07 12:43

Quote:

Originally Posted by bulldog_cox (Post 718887)
super bmw ul.....
si pana la urma care e problema voastra...poate omu chiar a fost sa isi comande m3...si stati linistiti ca astia din sb de la bmw....

Lasa-i frate k ii plin de oameni invitiosi... oricum si mie mi s-a parut k sunt "praf" astia de la Bavaria din Sibiu! Nici nu stiu sa-mi dea informatii klumea despre o masina ce-o au acolo in dotare...

E31 29-01-07 12:14

Foarte buna parere ai tu despre tine "importantule"... cred ca mai mult vine din frustrare... ia auzi... s-a dus sa-si comande noul M3 si el are o amarata de skoda:))) o da.
Scuze, de obicei nu sint asa, dar nu suport grandomania goala.

Bulbucan 29-01-07 21:52

Quote:

Originally Posted by E31 (Post 720739)
Foarte buna parere ai tu despre tine "importantule"... cred ca mai mult vine din frustrare... ia auzi... s-a dus sa-si comande noul M3 si el are o amarata de skoda:))) o da.
Scuze, de obicei nu sint asa, dar nu suport grandomania goala.

dupa ce mesaje ai cred k tu esti mult mai grandoman decat mine mai asta... neimportantule :)) hai pa!

E31 30-01-07 11:22

...pai hai sa vedem... el zice ca s-a dus sa-si comande m3, adica e clar hotarat pe asta. In paralel, spune ca urmatoarea lui masina va fi M6 sau oricum echivalent ca pret (yeah right) cand m3 mai ca nu e la jumate. Si mai spune de bani si de "fabuloasa:))" lui masina de teren, nisan niva sau nava sau ceva de genu asta care zice ca face 42.000E, cand colo valoarea ei e pe la 19.000E. Atata de clar ca minte ca sa impresioneze.. cine are skoda si nissan nu are bani de M. Si chiar daca ai avea, ca in fond nu asta conteaza, un om adevarat nu tranteste sume (sau echivalente) fabuloase implacabil numai ca sa ii impresioneze pe cei din jur. Am vazut asta la mai multi de pe forum, care vin aici doar sa se dea mare si sa "castige" admiratie, ca din pacate altfel nu pot. Fratilor, va zic de pe acum, daca asta e scopul principal, duce-ti-va la Miss... aici se vb de masini, nu de persoanele care le au.

Pe de alta parte, astept sa vad un mesaj unde ma dau eu mare. Nicaieri nu am facut referiri la cate sute de miliarde de E am dat pe masini si ca ce bazat is io ca le am bla bla toate discutiile au fost legate strict de tehnica. Si intr-un fel e normal pt k la 21 de ani clar ca nu sint banii mei si nu vreau sa fiu vazut ca toti cretinii de bani gata care cred ca valoarea lor rezida in banii lui taticu. Daca te referi la status, cel putin pe forumurile de dincolo, unde chiar se vb la greu de masini si modificari, fiecare are ca semnatura masina + toate modificarile in detaliu.

Bulbucan 04-02-07 14:23

Quote:

Originally Posted by E31 (Post 722244)
...pai hai sa vedem... el zice ca s-a dus sa-si comande m3, adica e clar hotarat pe asta. In paralel, spune ca urmatoarea lui masina va fi M6 sau oricum echivalent ca pret (yeah right) cand m3 mai ca nu e la jumate. Si mai spune de bani si de "fabuloasa:))" lui masina de teren, nisan niva sau nava sau ceva de genu asta care zice ca face 42.000E, cand colo valoarea ei e pe la 19.000E. Atata de clar ca minte ca sa impresioneze.. cine are skoda si nissan nu are bani de M. Si chiar daca ai avea, ca in fond nu asta conteaza, un om adevarat nu tranteste sume (sau echivalente) fabuloase implacabil numai ca sa ii impresioneze pe cei din jur. Am vazut asta la mai multi de pe forum, care vin aici doar sa se dea mare si sa "castige" admiratie, ca din pacate altfel nu pot. Fratilor, va zic de pe acum, daca asta e scopul principal, duce-ti-va la Miss... aici se vb de masini, nu de persoanele care le au.

Pe de alta parte, astept sa vad un mesaj unde ma dau eu mare. Nicaieri nu am facut referiri la cate sute de miliarde de E am dat pe masini si ca ce bazat is io ca le am bla bla toate discutiile au fost legate strict de tehnica. Si intr-un fel e normal pt k la 21 de ani clar ca nu sint banii mei si nu vreau sa fiu vazut ca toti cretinii de bani gata care cred ca valoarea lor rezida in banii lui taticu. Daca te referi la status, cel putin pe forumurile de dincolo, unde chiar se vb la greu de masini si modificari, fiecare are ca semnatura masina + toate modificarile in detaliu.

baa esti praf... si eu am spus pretul masinilor mele numa daca am fost intrebat nu k sa ma dau mare... citeste cu atentie posturile mele si ai sa vezi...

draculas 08-02-07 10:20

bai si ce-ti pasa daca bavaria vietii nu iti aduce masina aia dute in germania la primu dealer bmw de dupa granitza si comanda-l acolo si spunele ca in romania nu vor aia sa ti-l vanda ce-i asa mare lucru ? sau nu ai bani de drum ? e prea mult autocaru pana la jermania ?
Si eu nu pricep ce tot va laudati atata cu ce masini au parinti si pe care voi le conduceti ? care-i faza pana la urma amandoi dati dovada de infantilism si de-o laudarosenie iesita din comun si gratuita !

All times are GMT +2. The time now is 04:50.

- Copyright 2026 4Tuning