![]() |
Re: my new ride, Ford Focus!
8 Attachment(s)
uite niste modele de eleroane,si unele se gasesc si la noi.ala de pe RS arata bine .restul mi se par prea mari dar daca tie astea iti plac gasesti tu pana la urma ce-ti place.am poze cu eleroane si mai mari;)
|
1 Attachment(s)
salut, rotiile mele sunt 215/45R17 si vreau pe ele 400 cu gume.. le dau pt. ca am gasit alte jante mortale pt. el, si toate sunt de 9tzoli.. arata bestial si pica la fix cu aripiile..
frumoase pozele.. mi-am mai limpezit si eu ochii ;) |
marfa rau:D
!!!! |
2 Attachment(s)
chiar ma intrebam pe unde a ajuns forduletul... sa ai noroc de el si sper sa nu te opresti doar aici... mai fa si tu ceva pe la el...
si o poza cu ea pe vremea cand era de vanzare prin cj... |
a ajuns pe mainii bune, stai linistit! ;)
eu acu ii schimb jantele si ma bag la interior, fete de usi si lautarii cat ma tine buzunaru.. prin primavara sper sa ma prezint si eu undeva cu ea.. |
Quote:
apropo de interior chiar vroiam sa spun ca ar necesita niste mici schimbari... daca nu ma insel cand il stiam eu era cam stock... |
pai stock e si acuma, si asta imi place pt. ca pot sa le fac cum doreste sufletelu meu :lol:
o sa pun poze cand o fi cu "miciile" modificari.. momentan studiez.. ;) |
1 Attachment(s)
o poza pe care eu o ador..
din pacate nu se poate circula cu masina asa.. d`aia am spart buza.. |
super tare masinutza...imi palce.bafta in continuare si sa te bucuri de ea.numa bine
|
Pe drumurile noastre cam nasol de circulat cu ea. Eu i-as pune patru roti de monster-truck si n-as mai avea treaba. Hai ca ti-am dat o idee nu? Acum revenind la lucruri serioase, masina e beton. Sa ai grija sa nu agati spoierele sau pragurile pe vreo bordura. Mi se rupe inima numai cand ma gandesc. Sa te poarte sanatos si fara evenimente. Bye
|
*Ovae - ms pt. apreciere ;)
*vs-99-bye - la bordurii nam treaba dar la valuriile alea pe asfalt fac spume..deja stiu fiecare denivelare si fiecare groapa din TM, am traseu pe unde sa circul.. :lol: oricum masina are suspensia eibach inapoi ca era prea criminal asa. Parerea mea e ca nu exista masina fara evenimente... acu sper sa nu fie grave :D Nu vrea nimeni jantele de pe masina?? 215/45/17 (4x108 ) |
nu`i nimeni curios de jante??
215/45/17 - 4x108 RS style |
din pacate.. masina am puso la vanzare!! :omfg:
|
pai de ce o vinzi..probleme ceva cu ea?
|
super tare masina .! nota 10 :)(sunt darnic azi :))
|
ce vrei sa-ti achizitionezi dupa ce vinzi FORD asta
|
un GTI :D
|
Quote:
*budy - ms pt. apreciere! nota eu zic ca sio merita.. esti doar sincer, nu darnic ;) *florine.. lasam gti-u`... trecem pe un seria 3.. sa vedem, poate pica chiar M :lol: |
nu ai precizat cum stai cu calutii.....in rest masina e super....si eu am un focus si sincer mi-ar place sa arate asa.....ai facut treaba buna....
|
calutii sunt din fabrica 101, (1.6 16v motor) si in plus are filtru sport admisie directa si un final remus! nu vreau sa aberez ca si altii dar nu cred ca are in plus, atata ca trage putin mai bine si are alt sunet motoru de la filtru... ;)
|
2 Attachment(s)
Si mie mi'o placut masina...TA:-P :D
|
BRAVOO bine zis cu poneii, spre deosebire de altii caresi pun filtru si zic ca au urcat cu vreo 20 de cai se mai gaseste si cateun om modest sau realist
|
mai ai jantele alea de vanzare????zi si cat vrei pe ele daca le mai ai si daca sunt si cu sau fara anvelope(baga si niste poze)
|
Am vazuto prin TM de cateva ori si pot sa zic ca arata foarte bine;) :D
|
Quote:
|
sunt prea noi si mici...vreau mai vechi..sau mai mari dk tot sunt dupa '80 :wink:
|
*emmedue - cum arata masina in prima poza..:lol: zici ca-i descultza.. f tare
*794-TTG - sorry dar nu mai vand jantele.. o vand toata! *-_Speed_-* - ms pt. apreciere.. florin_cars - ia motoarele alea ma.. ca din mai multe mici faci unu mare :lol: |
:oops: :lol: :lol:
|
ba florine, vreau sa bag iar muzicanti/lautarii in masina.. mai ai amplifu ala de vanzare?! :oops:
|
s-a dus la cineva de ceva vreme :wink:
am altu..aparent mai tare..dar n-ash crede..asa ka-l vand mai ieftinache :oops: :lol: 2 bulioane 4x150W discutam l8er, acum fug...prin oras :-P |
saptamana viitoare am sa revin cu poze noi..
masina o sa fie toata foliata si mai trantita pe asfalt..;) apropo, stiti pe careva care ar putea sa-mi faca un virtualtuning? la mine in acte la culoare apare albastru + gri.. si ma gandeam sa incerc so fac in 2 culorii si sa renunt la dungiile alea.. daca are careva putina imaginatie si bunavointa sa ma ajute putin :rolleyes2 ...multumesc! |
nimeni nu`mi da o mana de ajutor..??:rolleyes2
|
Quote:
|
ce`ntreb eu si ce`ntrebi tu :???:
la evacuare un cap Remus si fara toba finala, atat! |
1 Attachment(s)
o parere... sa renunt la dungiile care le am ca e plina lumea de ele.. si sa-i fac asa ceva ?!
|
5 Attachment(s)
eu nu le-as schimba ,dar poti sa incerci sa vezi cum ti-ar sta cu plafonul in alta culoare.e nasol ca e gri in talon si nu poti sa incerci alte culori.uite si un model asemanator cu ce vrei tu cred dar mie sincer nu-mi place.dar nu tre sa-mi placa mie ca e masina ta si o faci cum vrei.pa!!
|
dute-n puii mei ce fain arata prima varianta..mai ales fata cat e de agresiva :twisted: :twisted: :twisted:
|
mie nu`mi place cu flacariile alea..
e multa bataie de cap.. pana la urma raman cu dungiile alea ca daca le dau jos trebuie sa ii dau polish pt. ca e diferenta la culoare + ce vreau eu o sa fie tot din folie, nu vopsea, si aia iar poate se cojeste... am ajuns la concluzia ca ma complic aiurea :) buna-i si asa rea cum ii :lol: |
2 Attachment(s)
doua poze proaspete.. de azi 8)
|
draguta masina :) am avut si eu un focus dar break .. tu rotile de 17 le ai trecute in talon? ca eu la al meu pusesem de 15 niste jante borbet si pareau cam subdimensionate rotile intr-adevar dar na.. ce sa faci cu jepcarii astia de politisti
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:58. |
- Copyright 2026 4Tuning