![]() |
Re: Delta Evo 2
-Mai "rebelu" ia scoate tu lancia ta de bate tot.....am si eu una d asta.....nu asa "smechera" ca a ta dar poate vedem si noi niste poze cu "acaretul' tau.....omul de a deschis topicul asta a pus poza cu masina lui ....A TA UNDE ESTE?
|
Daca vrei iti vand eu una pt piese, doar ca e de 2000 cc!
|
Bai rebelule...tu chiar nu ai treaba cu sofatul, cunostiinte despre masini si chestii d-astea vad...nici nu stii care este diferenta dintre Delta Integrale si "bomba" ta de 140 cai cu, care ai omorat niste logane sau... :) Integrale-ul are multi cai in +,e cea care a facut istoria, Delta 2 nu prea are asemanare cu prima...ca de altfel nici asta ultima etc...baga-ti mintile in cap...eu stiu ce-i Integrale si crede-ma ca orcine a urcat in masina cu mine, nu-i venea sa creada cum poate sa traga si ce senzatie unica iti ofera...dar cum tu nu stii, evident ca o sa comentezi iar aiurea...Si vezi ca Delta lui LPX este EVO originala...stiu masina...umflaturile alea sunt originale,daca-i da si o vopsea si ii face motorul calumea e crima masina...si costa cat vreo cel putin 2 delte d-ale tale cu tot cu vopsea...P.S. Adu-o pe gagica-ta cu Golful ei sa dau si eu niste drifturi pe langa ea cand ne dam la liniutza...si sa inteleg ca ea este seful tau, tu doar esti purtatorul de cuvant? :))
|
Quote:
|
Hai sa ma explic ca vad ca esti putin cam greu de cap...Eu am o Integrala si il stiu si pe LPX si masina lui...si ti-am vazut comentariile pe aici si chiar nu am putut sa ma abtin...ca vad ca esti cunoscator adevarat de Integrale si noi chiar suntem paraleli...cum compari tu 140 de cai cu cel putin 180 cat are 8 valve-le?Si mai ales fiind vorba de Integrale, nu tractiune fata...?Florica a avut Integrale, eu am Integrale, LPX are Lancia EVO, doar ca nu e sistemul si motorul de integrale...!Asa ca, totusi, noi stim despre ce vorbim si d-asta am si intervenit ca altfel poate te credeam daca nu cunosteam subiectul...si pacat ca, in loc sa stam sa vorbim despre subiect, deviem si vorbim alte chestii care n-ar trebui sa fie...dar deh...toti sunt cunoscatori ! Tu ai putea sa incerci sa te dai Cu LPX-u acum ca s-asa are alt motor...cine stie, poate ai sanse asa... P.S. "Nu vorbi fara sa stii, nu hali mereu tot ce-auzi de la altii..."
|
nu va mai certati aiurea, danut a zis ca are o masina de vanzare....cel care coment era artur_rebelul .......Hooliganu`#1 tu ai cumparat BKP-ul pana la urma? l-ai refacut? ce planuri ai cu ea?
|
Danut_fubu...nu era pentru tine...pentru artur rebelul era ! Scuze, nu mi-am dat seama ca tu mi-ai raspuns...Dar chiar nu inteleg, cum de ai crezut ca vorbesc cu tine...?
|
Quote:
|
daca cauti piese eu am si de mecanica si de caroserie......si de motor de 8v si de 16v cand ai nevoie de cevanu ezita sa ma contactezi.....era sa uit sa o stapanesti sanatos!
|
eu nu am comparat nimik, eu doar am un evo 2 de vanzare si n-am zis nimik de 140 de cai si nu m-am dat mare ca stiu motoare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:54. |
- Copyright 2026 4Tuning