![]() |
Re: My Clio
1 Attachment(s)
Quote:
jantele alea merita culoarea asta :) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
imi place verdele dar sa fie inchis si lucios. am si cateva vt-uri dar vreau ceva apropiat de culoarea jantei din spate. imi place si purpuriul asta...
|
daca erau pe 17 da , dar asa 15 albul e sfant ..ramai la alb arata foarte bine
|
mie imi place f mult cum da pe alb dar pt ca jantele au multe spite imi este foarte greu sa le curat de prafu ala negru de la lichidul de frana din doua in doua zile. momentan imi caut 2 cauciucuri 195 45 15 mai avem pana la schimbatul culorii de schimbat pivotii si bucsile impreuna cu bieletele antiruliu
|
Singurul lucru care ma impiedica sa le fac albe este praful de la placutele de frana... si mie imi plac cum arata pe alb.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
deci ziua mea a inceput asa:
m-am dus la spalatorie am vorbit cu un baiat sa imi dea solutie concentrata (spuma daia alba dar nediluata) am luat un litru jumatate si am inceput sa dau cu fas fas pe roti si cu peria. ce pot sa zic doar ca au mai iesit la lumina nitel dar au niste punctulete mici negre intre spite dar eu sunt f multumit de solutie. am comandat bucsile si bieletele de la bara stabilizatoare. diseara ma duc sa imi iau doua anvelope 195 45 15. nustiu voi dar eu mor dupa albiturile astea :oops: edit: am facut si 92 500 km ! |
foarte frumos clio , cat ti`au coborat`o arcurile sport ? cati cm
bafta in continuare |
parca 4 cm pe spate si 3.5 pe fata nu mai stiu exact..
|
1 Attachment(s)
faruri noi cu bixenon
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
vii sa ma ajuti? :)))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
doua poze
|
blanitza farurile,acum culoarea oglinzilor se vede ca o nuca in perete :) ... schimbat radical aspectul :) ... tind sa cred ca niste rh-uri ar da de minune pe masina asta :)
|
Quote:
|
Foarte misto farurile,ce marca sunt?si la ce bani?Nu mai zic nimica de roti ca ma oftic...
|
dectane sonar 4 milioane m-au costat cu tot cu xenon de la dezmembrari. azi cred ca pun si oz-urile :D:D
oglinzile si nasu raman albe si jantele evident :P |
3 Attachment(s)
................
|
Multumit de faruri? Cum bat?
Arata bine dar eu nu imi legam si angel eyes. |
momentan imi place cu angel eyes :d
mi se par ca bat f bine n-am probleme cu ele la cat au costat sunt foarte multumit |
Cand vrei si ai timp hai sa ii facem o sedinta foto.
|
nu e in cea mai perfecta stare tre sa ii vopsesc bara fata neaparat si bara spate care o am la subsol fara bandouri poate dupa..
|
3 Attachment(s)
pam pam
|
1 Attachment(s)
o mica bucurie din cauza vantului
|
Quote:
|
O creanga mai mare bine ca nu e infundata a iesit la polish dar mai e putin
|
2 Attachment(s)
pam pam
|
Trebuie sa iti schimbi telefonul :)
|
Quote:
|
Quote:
|
ma voi va plictisiti rau :))
arcurile se vor da jos si jantele o perioada, o sa ramana strut.... |
Quote:
|
3 Attachment(s)
creca ca astea sunt ultimile poze cu ea in acest setup arcurile sunt ca si vandute astept caldura sa le dau jos
|
urmeaza o surpriza frumoasa zic eu :twisted:
|
Stric eu surpriza?:-)
Suspensie reglabila :D, ce producator ai ales? |
vroiam kw dar timpul de livrare era prea mare banii nu sunt o problema (glumesc):))))))))))))))))
am ales v-maxx, sper sa se comporte decent, mai ieftin gasisem ta-technix care trebuia adaptata si apex sau ceva de genu. |
Daca o iei noua si masina se comporta bine pe sosea, nu prea te doare capu ce scrie pe cutie. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning