![]() |
Re: E30 318i touring
Hmmmm, ma bucur cand vad ca se mai apuca cineva de restaurat touring...si nu doar 'tuning' si...... cioparteala...... pe saraca masina !!!Iar touring-uri chiar nu prea am mai vazut multe, nici in tara si nici prim Jermania ! Stiu ca mai este unul foarte frumos in Cluj, verde-jad !
Eu am avut noroc ca lucrez de ceva timp in Germ. si asa am apucat sa pun bani deoparte si sa o restaurez toata, dintr-o lovitura, ca altfel pica masina pe mine...tehnic era in regula....dar caroseria :oops::oops::oops:...uite aici: https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...ring-89-a.html PS: Nu iti placea mai mult toata rosie ? PPS: Mai off-topic, dar daca ai nevoie de acoperitoarea de la portbagaj (Laderraumabdeckung) am una in stare foarte buna (donatie sau suma modica)...e fara plasa, eu tocmai mi-am luat una cu plasa, sper sa o trimita neamtul ! |
Acum as fi preferat sa o fi facut toata rosie, dar nui rau nici asa.
Acoperitoarea de la portbagaj o am , e in stare buna , as fi preferat una cu plasa , dar mai incolo , am alte prioritati deocamdata. Succes cu masina!! |
Nu am mai postat de ceva timp pe aici sa cam pus praful, intre timp am schimbat uleiul din motor + filtru de ulei . Am bagat un castrol semisintetic 10w40 .
Am mai lasat-o putin de fata, am schimbat prelungirea de pe fata.In mare numai consumabile, nici un update. |
4 Attachment(s)
Niste poze
|
n-ar sta rau jantele de la mine pe ursu tau break...
daca cumva tot tu m-ai sunat azi, cum ti-am zis si prin telefon si prin pm, ultimul pret pt ele este 1000 ron.... cat despre gume pe 16 e plin internetu de ele, spre ex 215 40 ca se intind bine pe 9j |
Jante cu et 15 imi ating?? Daca a mai incercat cineva sau cunoaste. Astept un raspuns.
|
Jante cu et 15 imi ating ??? Daca a mai probat cineva sau cunoaste , astept un raspuns.
|
hai naibii pe la constanta...:twisted:
|
3 Attachment(s)
Noile incaltari,urmeaza in zilele urmatoare sa ii iau anvelope. Mersi mult mihai pt jante.
|
Jantele sunt cireasa de pe tort ;)
|
Felicitari pt alegere...dau tare bine pe masina
|
Quote:
|
Cam grele cu ajunsul pe la tine, dar o sa incerc pe saptamana viitoare sa iesim intr-o noapte.
|
Quote:
|
Jantele astea sunt fix ceea ce trebuie8)..si ca J si ca, culori.
Vopsite mai potrivit nici ca se putea:-) |
Hai ca astazi e ziua cea mare :D
|
Am reusit de am montat azi jantele pe masina.Desi am avut o problema cu una din roti, mi se desumfla, dar am bagat pe spate 3 bari si pe fata 2,7 , prima data imi bagase pe toate 2.2 , deocamdata nu atinge pe nicaieri . Mai ramane sa vopsesc etrieri. Cu poze revin peste 2 zile dupa ce spal masina .
|
5 Attachment(s)
Pozele promise.
|
E bine rau omule, felicitari ;) .
|
Quote:
Ce parere aveti sa ii pun prelungirea de capota sau sa o las asa fara?? |
Quote:
Am de vanzare f ieftin bandouri de bara fata facelift(cum ai tu)...vad ca ai o problema pe coltul stanga:rolleyes2 |
Angel eyes cu xenon sau devil eyes cu xenon+ sticla clara in ambele variante ?? Ce parere aveti??
M-ar incanta mai mult un devil eyes.Angel eyes cam are toata lumea. |
Quote:
|
Pe la masina sau mai schimbat amortizoarele spate cu tot cu flanse, astept sa imi vina saptamana viitoare kit-ul de xenon pt scurta si un alt nr pt fata.Caut pe cineva care sa imi faca cateva poze mai profi !!!:!:
|
Pune o poza sa mai vedem si noi masina :lol:
|
Quote:
cand mai vii la constanta anunta si tu si facem si niste poze profi, trebuie sa te sune lumea ca te vede prin oras?nesimtitule...:twisted: |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Cateva poze de azi, cu toate ca , camera mea nu scoate culoare in evidenta deloc, iar mi-o face portocalie. Noutati: s-a dus naibi radiatorul , imi trage aer pe langa vas, maine sper sa fac rost de altul, ca am nevoie urgent, si am observat ca roata de pe stanga sta mai aplecata spre interior decat cea de pe dreapta , vineri sper sa rezolv problema si sa scot si cauciucurile de la arcuri, posibil sa o inalt putin de spate pt cateva zile .
|
Te-am vazut in drum spre mare ieri ... Frumoasa masina :> sa ai noroc de ea si sa va bucurati unu de celalalt :D
|
Quote:
|
Ce te face de vrei sa o inalti de spate ? Arata foarte bine asa cum este acum.
|
Quote:
|
Ti-am vazut masina parcata in Mangalia zilele trecute, se face remarcata ;) si sta bine pe roti, mai ales pe spate ai un "wheel gap" destul de mic, bafta man !
|
Quote:
|
Se poate inchide!!
|
Da tu ce ai mai patit?
|
Mi-am luat alt urs , dar berlina pe romania , deocamdata mut de pe una pe alta. Voi reveni cu un topic mai tarziu.
|
14 Attachment(s)
Ca sa nu mai deschid un alt topic continui tot aici. Daca cu bulgaria nu a tinut , am fost nevoit sa imi iau alt ursulet pe romania. Masina o stiam de prin oras , este un 316 m40 , a avut gaz, dar nu mai are , o mica parte din electrica de la gaz a ramas pe masina, tre sa o dau jos , dar sa vedem cand o fi timp.Am inceput sa iau de pe break sa mut pe asta.Numerele sper sa le schimb saptamana asta .Am reusit pana acum sa fac asa: frecat portbagaj , dat grund , insonorizant si aluband , montat triple de pe break , spalat mochete portbagaj, montat bari si fusta fata de facelift, prelungire capota, cozoroc luneta, schimbat luneta cu una clara ,schimbat scaune , schimbat volan , nuca cu husa de piele, panou de sub volan , parasolare, polita din spate unde sunt boxele am adusa la o stare cat mai buna ca era retapita.
Planuri de viitor : un motor mai mare cat mai urgent , totul depinde de rar acuma , refacut interiorul, mutat mecanica de pe break pe el. Cateva poze cu cel nou si cu cel vechi. |
Dar cu aia pe Bulgaria de ce nu mai mergea? Intreb ca si eu am o duba pe Bulgaria, au dat astia vreo lege ceva?
Pacat ca arata superb break-ul, al tau si mai este unul negru tot pe bulgaria. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:24. |
- Copyright 2026 4Tuning