![]() |
Re: Ce condensator sa aleg ?
Quote:
"daca vrea muschiul nostru" - nostru, plural, noi, cei implicati in discutie, adica tu si eu. Deci te include si pe tine. Doar la asta ma refeream. Era vorba de alegerea noastra. A mea si a ta. Iesi de pe pozitia asta defensiv/agresiva, ca nu-i cazul. Nu sunt in situatia in care sa ma cert cu cineva. Nici in general, nici acum in mod special. Cat despre pozitia mea de moderator, nu-i treaba ta sa cantaresti intelesul acesteia, si nici treaba mea sa abuzez de ea. Sub orice forma si fel. Mai departe, nu vad nici o polemica aici. Vad o discutie cu fundament real, ce merita purtata. Daca tu vrei sa o privesti ca pe o polemica, asta e altceva. Si iti mai dau un sfat. Lasa extremele si incearca sa vezi ce-i la mijloc. Poate poate dai de ceva informatie utila. Ma apuc imediat sa-ti studiez filmul respectiv si sa scriu un post pe tema celor scrise de tine. |
Te rog citeste cele discutate pana acum.
Quote:
Quote:
Quote:
Inca o data, inainte de baterii, condensatoare etc, MONTATI CABLURI CORESPUNZATOARE si asigurati-va ca incarcarea este ok si contactele reci facute cum trebuie. "Restul sunt povesti pe 4Tuning".... |
Quote:
Citeste si incearca sa intelegi ceea ce trebuie si nu ceea ce ai vrea tu sa fie! O explicatie clara tocmai ti-a dat-o Bigu in ultimul lui post... |
Ok, dupa un pui de somn gandesc altfel. Nu ma refer la exceptii de scoruri, ma refer la cazuri cum sunt cel de mai sus in care omule avea un sistem audio low bugdet si ii faceau farurile aiurea? Sa fi fost oare o masa luata imperfect sau pur si simplu sa fie lipsa de curent din baterie. Ca daca e sa ii recomandam un deep de 500 lei sh, inseamna ca el dubleaza valoarea per total :) Asta e ce vreau sa zic. Si atuncia mai degraba renunta si ar merge cu strobo, dar uite ca la el s-a rezolvat :)
Renunt la afirmatiile facute mai sus si zic ca ar trebuie vazute cauzele si apoi rezolvarile pt probleme. Unii au pus trasee foarte subtiri cum a zis si Roli mai sus si nu s-a intamplat nimic, pe o putere mult mai mare, dar in cazul Clio-ului montat in service faceau ca toti dracii. Luand-o babeste ma gadesc ca ori Clio la motorizarea aia are o baterie foarte slaba ori contacte atat de imperfecte... Ca pan la urma daca e sa o luam dupa noroc, respectivu va lua foc datorita unor contacte imperfecte.... si tocmai de aceea vreau o explicatie cat de cat plauzibila. Care sa fie aia? Ma scuzati pt cele zise mai sus, mai ales cu tine relaxx :rolleyes2 |
AMIN! :)
|
:lol: ;)
|
Nu vreau sa deranjez pe nimeni.Sa mai spus si mai devreme ca un condensator de 1F panala 12F,in majoritatea testelor,nu ajuta cu nimik la o tensuune asa mica(12v).Ca sa se intample ceva,cred ca trebuie un C undeva la peste 50F ca sa aiba timp sa retina asa mult curent,si sa se incarce in acelasi timp.Condensatorul,ajuta doar pentru o scurta durata de timp,pana la prima descarcare a lui.
In conditiile unei tensiuni mai mari se poate sa reusasca ceva,dar in cazul tensiuniilor sub 25v este nevoie de ceva imens.in concouzie nu-si are rostul.Cel din amplificator este dimensionat corespunzator,si nu-l poti creste cu folos decat pana la un anumit prag. Ps.cred ca nici 50F nu face mare lucru.... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning