![]() |
Re: E36 - ZXZ
Quote:
Quote:
Succes! |
frumoasa...frumoasa...;) chiar daca nu are nimic de "em""...:D si se pare ca nici nu-i trebuie. nu pot sa inteleg de ce toata lumea zice da-i stopurile alea jos:D(mie imi plac si a fost prima investitie la masina mea):lol: fiecare isi face masina dupa propriile gusturi, iar stopurile alea sunt o gramada de bani si sunt facute ptr E36. daca ar fi fost o improvizatie ...as intelege...in rest totul tine de fiecare.
oricum este super masina si face minuni motorul ala de "bicicleta"....:lol::lol::lol:.......asta era o gluma;) |
Chiar imi pare rau ca trebuie sa le dau ca sa trec la bbs,am muncit extrem de mult la ele,pentru a le reconditiona,nu sunt sparte sudate sau strambe,SUNT IMPECABILE si sunt ft,ft usoare 21kg la 9j 215/45/17 si 20 kg 8,5j cu 205/40/17.
TINAND CONT CA ASTEA PE 16 AVEAU 29 KG PE BUC CU 205/55/16 RFT. http://www.btcf.fi/forum/showthread.php?t=206290 |
Quote:
Quote:
Cat despre ''em'' nu am sa pun nimic de genu asta pe masina,am sa o tin cat mai stoc posibil,clean look sa zic asa,dupa cum se vede am dat jos emblemele,m-am jucat putin pe la pasajele spate ca sa fie loc si cam atat la exterior! bbs 17'' poate chiar 18'' o suspensie reglabila si aia e masina. |
de vanzare jantele artec 470E usor neg
DETALLII DESPRE JANTE AVETI PE PAGINA 1 |
Quote:
|
Datorita lui SKILLZU saptamana viitoare masina va primi up-grade la frane.
*fata- fuzete,discuri,etrieri 2.0 *spate-punte completa cu discuri 2.0 pe viitor discuri ebc turbo gruve si placute green staf... :pistoles: Recomand Skillzu,super baiat,nota 10+!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Vand:
MASCA FATA NFL (MOREAGRUN-METALLIC) + GRILE NEGRE NFL,IMPECABILE PRET PACHET 150 RON NU SE VAND SEPARAT!!! BARA FATA NOUA FACE-LIFT COMPLETA(GRILA,BANDOURI,SUPORT NR,CAPACE PROIECTOARE) VOPSITA LA INCEPUTUL LUNII NOIEMBRIE MOREAGRUN-METALLIC, IMPECABILA,FARA NICI 1MM DE ZGARIETURA 350RON FARURI CU LUPA HELLA SI STICLE ZKW, IN STARE BUNA,NU AU URECHI RUPTE PRET 350 RON SEMNALE (F A R) DEPO COUPE FUMURII 120 RON IMPECABILE! RADIATOR APA 300RON TEL: 0 7 6 9 4 0 2 4 9 6 NU TRIMIT PRIN CURIER DEORECE PIESELE POT FI DETERIORATE PE TRANSPORT,DOAR LIVRARE PERSONALA! PIESELE SUNT PE MASINA,SE VOR DEMONTA DOAR IN PREZENTA CUMPARATORULUI!!! |
Se poate inchide topicul,masina s-a vandut!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:46. |
- Copyright 2026 4Tuning