![]() |
Re: Mk 3 1.8 GT
Si eu zik pe fata ala albastru!!!
|
Pai daca tu zici atunci clar aia o sa o pun ! :)
P.S. Nu mai dai nici un semn de viata .. :P |
P_C_D...masina asta ai luato cumva din satu mare?..si eu zic ca bara albastra mere...:D
|
Aia galbena arata mai euro...aia albastra mai kitch...orucm eu asi luao pe aia galbena...
|
e marf aia albasta, crek o sa dea bne p masina, e ft agresiva. pragurile snt mishto. bara spate o sa o integrezi ? e marf ideea cu bara pana i stopuri, chiar imi place cum da.
succes in continuare, ai grija d ea;) e ft fruoasa. |
BMW fear , masina nu am luat-o din Satu Mare.Bara spate se va integra dar nu stiu sincer ce bara fata sa pun .. :(
|
Daca pun bara galbena o sa fiu printre cei 20-30 care mai au aceasta bara.O sa pun bara albastra cu mici ajustari pentru a nu o da in kitch.Daca totusi va fi kitch ceea ce nu cred o reciclam si facem alta. :)
|
De ieri am inceput sa fac masina.Pragurile sunt pe ea , bara spate este gata , acum am si eu o intrebare.Ce culoare sa o vopsesc ? Negru , auriu sau o las verde metalizat ? Multumesc.
|
offtopic - felicitari pt masina .. e frumoasa foc .. nu-mi plac stopurile , sunt prea deschise la culoare dupa parerea mea dar gusturile nu se discuta
ontopic - verde metalizat :D |
Quote:
ai modificat si suspensia? in legatra cu cpota prelungita ( a iesit super) e noua sau e capota originala si motificata? |
Suspensia este Koni sport , reglabila.Capota este ceea originala , modificata.
|
Quote:
mai bn ia niste suspensii cu totu ( arcuri+telescoape ) ca pana la urma tot aici ai sa ajungi ;) |
Am postat deodata :D
|
Quote:
www.dubmodder.com si faci c vrei |
Quote:
|
[QUOTE=P_C_D;817644]Cateva pareri va rog ! Cred ca ceea albastra va ramane.Ce ziceti ?:rolleyes2
aham ... bara albastra e super tare!!!:!: km c pret are ? |
Quote:
|
Extensiile de pe aripi sunt originale din fabrica.Gt-urile si Gti-urile au asa ceva din fabrica.Spoiler daca te intereseaza da-mi un PM si iti dau datele persoanei care se ocupa cu asa ceva.
|
eu zic auriu.
snt curios cum iese bara spate, sa pui poze p parcurs! |
2 Attachment(s)
Momentan asa arata !
|
Quote:
oricum...marfa, crek o sa avem spoilere spate cam "asemanatoare":lol: P.S. mishto pragurile |
Nu sa putut face asa din cauza ca trebuia decupata tabla de sub stopuri.Mie imi place si asa cum este acum.
|
am o intrebare :vad ca in spoiler este o adancitura , vei pune numarul acolo ? daca da , vei umple cu chit locul in care este numarul acum ?
|
Da , numarul va fi mutat in spoiler iar portbagajul va fi clean.
|
Quote:
|
Nu nu , bineinteles ca nu !! Cu tabla.
|
5 Attachment(s)
Inca cateva poze !
|
man :D vad masina zilnic prin nufaru si tre` sa recunosc ca e super cu gust facuta ... :D + e si ingrijita ... + bara spate real e f.frumoasa ... :D
Sa`o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute :D p.s. bara fata e criminala!si nu e kitch ! :D |
Multumesc Ziber , astept sa o vad si pe a ta gata .. !
|
Quote:
p.s. vinerea viitoare poate ajung si eu la meeting! |
3 Attachment(s)
Inca cateva facute azi in Ungaria.
|
Nimic ?? Nici bune , nici rele ??
|
E frumos kit-ul si ii sta bine singura chestie e ca mi se pare totusi prea agresiva bara fata.Oricum gusturile nu se discute trebe sa-ti placa tie
|
Pai asa trebuia sa iasa , agresiva :P
|
5 Attachment(s)
poze facute azi.
|
ce a patit janta aia din prima poza?
arata bine cu barile vopsite, dar....ceva nu se potriveste in fatza...:???: |
Sa inegrit de la placutele de frana cred si nu mai iese.Ce anume nu se potriveste in fata ? Spoilerul ?? Mie unu imi place mult..
|
Quote:
nush ce mi se pare ciudat p fatza...capota crek....farurile...ceva nu se potriveste:???: |
Masina este de vanzare , pret 6500 neg. sau schimb cu ceva japoneza.Astept oferte !!! Id` C0smin3l (zero in loc de o ).
|
3 Attachment(s)
Poze cu noile jante. :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning