![]() |
Re: E30- 1.8is
5 Attachment(s)
cam asa arata acuma... poze de azi.. tre sa o spal ca zici ca am fost la arata cu ea..am si ceva praguri micutze de plastic de pus sus sa nu se mai vafa asa urat indoiturilea alea... acuma mno .. cu timpu...Am si un far cu lupa pe dreapta ca cel vechi era copt si asta cu lupa l-am primit sa zic asa... plus ca maine trebuie sa merg dupa semnalizarea din stanga ca am spart-o si trebuie aliniate putin acolo aripa si masca alea alea... am lovit cu fusta o bucata de gheatza si mi-am indoit putin aripa
|
E30- 1.8is
cumpar diferential 4.10 open cine ma poate ajuta?:sad:
|
ar trebui sa ii dai o culoare ca asta deja este prea batrana!
|
Quote:
|
Quote:
|
asa ma,alta viata cu fusta asta...pica mai bine cu bara cromata..fata de fusta aialalta:D
Baga mare ca iese treaba buna:twisted: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza cu Lică:D
|
6 Attachment(s)
poze noi cu ursu ...:D pragurile is prinse cam provizoriu da mno...
|
3 Attachment(s)
Am mai pus la punct cate ceva pe la urs si o plimbarica pana la Dracula:)
|
1 Attachment(s)
poza noua:))... bara fata completa dupa multe luni de asteptare:))
|
Place ,place,place...!Bvo omu' ,apreciez persoanele care incearca sa salveze istoriile de genu.Usor,usor prinde contur .
Save the bear! |
7 Attachment(s)
Dezamagire:( Doctorul s-a reprofilat pe off-road. Vrea sa-si faca ursul capra, sa poata merge prin padure:))
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
nu am mai postat de ceva vreme pe topic insa la masina s-a mai lucrat mult... am avut cateva evenimente mai nefericite ....am spart diferentialul dupa ce l-am schimbat am spart a 2-a in cutie ... am schimbat si cutia acuma e de pe un 2.4 TDS deci ar trebui sa reziste.. Am schimbat si scaunele de pe un e36 am vopsit jantele intr-o culoare mai ..... mno .. mie imi place foarte mult cum arata :)...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
si inca cateva poze mai vechi putin ... asa mai artistice :))
|
Ai uitat sa zici de folie:P
|
ma bucur ca l-ai adus pe drumul cel bun, ca doamne urat era cand l-ai cumparat!:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2.0 este pe acte, eu mi-as dori un 2.8:shock:....in ce faza esti momentan cu el?
|
Quote:
|
o sa-i ung atunci sa iasa treaba treaba, da senzatie foarte frumoasa, chiar daca te uiti la bordul lui vechi si patratos!:D....multa bafta, pacat ca se gasesc destul de greu piese la ele plus de asta costa mult o restaurare ca la carte:rolleyes2
|
Re: E30 - 1.8is
3 Attachment(s)
Hai sa mai postez si eu ceva pe aici .. ceva poze mai recente:) .. new rims
|
Re: E30 - 1.8is
3 Attachment(s)
In sfarsit pachetul M-Technic este complet :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2026 4Tuning