![]() |
Re: SPANIA - tuning
8 Attachment(s)
Tuningul nu e o moda...e o forma de a traii...
|
Quote:
|
Merci pentru poze. Ma interesa doar cel verde, e prea tare. Vrea varamiu sa-si ia. Ce parere ai despre ea? E o masina buna?
|
ok, poate sunt eu mai ciudat dar Coupe-ul verde mi se pare de-a dreptul hidos. De la culoare,la interior, la jante, la eleronul de Airbus si la bara fata.
Mai are cineva aceasi parere? Baietzii din NZ, voi ce ziceti? PS: Adrian, n-o lua personal, este gustul clientului aici. |
Nu mi se pare deloc hidos, din contra, este chiar reusit. Fata nu prea i se vede da iti spun eu ca daca ar fi alta culoare poate nu ai zice asta. Jentile sunt prea misto. Eleronul intradevar este un pic cam mare
|
Nu as zice ca e hidos...banuies ca depinde de gusturi...intradevar culoarea nu e una din favoritele mele...dar bodykitul e frumusel, si bine lucrat...eleronul e putin cam mare dar merge pe un coupe fara sa strige 'look at me i've got a big @#$% but I'm a hyundai so I can't cut it with the big boys'...ma rog depinde ce are pe la motor...
Interiorul nu-mi place...jentile sunt discutabile... Dupa cum am spus depinde de gusturi...dar avand in vedere ca mie masina respectiva stock nu-mi prea place din start, nici una tunata nu ma atrage... |
2 Attachment(s)
Pentru mine hyundai coupe ala galben fosfor este unul dintre cele mai bune pregatiri la nivel spaniol (locul 9 pe tara),chiar daca in alte parti nu se apreciaza. Adevarul ca e singurul din spania care are culoare fosfor mat. In realitate se vede mult mai bine ca in poza.
Oricum perfect ... nu exista. |
Quote:
|
Quote:
|
Exact...faceam referire doar la modelul ala de Tiburon/Coupe...cat despre gusturi si stiluri de tuning, dupa cum se stie ele nu se discuta...
|
6 Attachment(s)
Quote:
Mai jos aveti un Nissan 300 zx 3.0 Biturbo cu 360cv. Am sa pun saptamina ce vine si poze cu motorul , care acum , va primii mai multi cai putere. |
asta arata bine intardevar....nu-s fan al grilei, am vazut-o si pe alte 300ZX-uri, dar in rest, f reusit
|
frumos facuta.cum ai facut semnalele spate albe?sau asa le-ai cumparat?
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
adi ati facut si masini mai vechi ?
ca sa o spun pe sleau .. un golf 1 aveti la activ? cand eram in spania .. am vazut multe seaturi si hyundaiuri modificate si din cele de old-school numai 1 golf 2 (cu insemnele JAPAN TUNING cunosti ? ) |
Quote:
Japan-Tuning e o firma cunoscuta pe plan international , si au masini foarte bune. Daca vrei am sa-ti dau web-ul lor . |
adi, la ce pret asi gasi ceva ojos de anjeles.. ptr vectra A si ceva clpare pe spate tip led ?? si o pereche de serpisori din inox daca te rog si nu iti fur mult din timpul tau libare te interezezi de niste preturi ?? ms !
|
Quote:
http://www.eurolineas-personales.com...s_lexus_n1.htm http://www.eurolineas-personales.com...delanteras.htm http://totcar.totcar.com/php/public....sid=1107424729 Sper sa-ti fie de folos. Daca nu te convinge aduo aici si iti pun ce faruri vrei tu |
2 Attachment(s)
.....curind vom avea acces la : www.customcar.es
salutari la toti. |
Sooper tari masinile tale.
|
tio adri.. nu ai mai facut nimic...?? mai pune si tu ceva poze..
|
super!
mai rar asa ceva pe la noi |
astea da tuning'uri frate, criminale, nam ce zice.
|
7 Attachment(s)
nu am avut timp sa mai pun poze dar acum am sa imi fac timp si sper sa va placa ce am mai facut.
|
Frumoase, in ultima poza e calibra ta nu?
|
4 Attachment(s)
cam asa arata calibra acum.
|
mamaaaa abea astept sa vad ce iese, bafta in continuare
|
iese crima dupa cum arata acum....
culoarea??? |
dami si mie adresa de la atelierul tau ...as vrea sa iti fac o vizita
sper ca romanii au reducere :)))))))))) )glumeam( |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Clio a iesit super tare , am avut si eu unu inaintea calibrei :)
|
Sincer felicitari si respect pentru munca ..
|
ma bucur ca va plac. Am de facut un lexus is200 cu suspensie neumatica si fata de mercedes, care am sa va pun poze cam peste 1 saptamina cind o termin.
Puteti sa puneti niste poze de tuning tare din romania ,ca sa vad cum se fac masinile acolo? Multumesc anticipat. |
adri ai ceva idee pentru spatele la o astra gtc ceva escape si ceva spoiler ?
|
la cate a facut pana acu sunt sigur ca are cateva idei
|
4 Attachment(s)
pentru opel astra nu prea ai de ales ca sunt putine lucruri dar ramine posibilitatea sa o faci artezanal,dar binenteles ca costa mai mult.
|
Quote:
|
Cati bani a costat masinuta?
|
Quote:
|
Cum sa fie pe pc...:)