![]() |
Re: Daewoo Cielo '97
frumoasa masina si chiar imi place cum o intretii ...acelasi rosu vreau si eu sa o fac in cazul in care nu o vand .abia astept sa vad cum o sa iasa.
|
Quote:
|
la eleron nu o sa renunt...chiar imi place cum da, saptamana asta trebuie sa fie gata, revin cu foto!
|
2 Attachment(s)
cateva cadouri pt masina :D
-faruri N-Joy -kit xenon 6000K -toba sport din inox, iesire 100mm -sters rama la nr -vopsit grila negru mat |
toba este noua sau ai luat-o de pe vreun bmw ? seamana prinderile
|
6 Attachment(s)
cateva poze care am apucat sa le fac cu telefonu, o sa revin cu mai multe poze la sfarsitul lunii oct
|
frumos frumos....ce urmeaza?:P
|
Quote:
|
Quote:
neaparat o suspensie.sa fie low low:) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
felicitari pentru masinuta
imi place culoare scuze de off dar asa este si a mea numai mata |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa masina.. bafta pe viitor :D
|
multumesc
in legatura cu vopseaua nu am probleme se spala ca si una cu lac are dat lac mat peste ea numai ca se murdareste putin mai repede in legatura cu semnalizarea da se monteaza al naibi de greu ca trebuie sa desfaci mare parte din aripa dar merita cel putin asa zic eu scuze de off |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
parerea mea e ca nu are rost sa te complici...fa unul normal sa nu ai probleme! cum crezi :-??
o poza putin editata de un prieten :-? |
arata super bb tau nici prea mare nici prea mic finut
eu am vrut ceva mai unic |
prefer sa ma chinui o zi intreaga sa montez farurile si semnalizarile numai ca sa am un badboy ca al lui zeus_robert . foarte frumos , la asta ma gandeam de cand am luat masina ..nici macar nu imi trecea prin cap ca o sa arata asa de bine
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
poze :)
|
Frumoasa, dar are nevoie de suspensie si alte jante sau macar astea facute pe alta culoare .
|
Quote:
|
Arata bine masina,dar in continuare sustin ca ar arata altfel cu numarul pus la locul lui si fara eleron:)
|
frumos chiar arata bine cu bb pe spate
|
Quote:
De acord :twisted: |
Arata ciudat cu eleronul integrat si cu cel de deasupra.... Ar merge dat jos ala mare. In rest, o vopsea frumoasa la roti :D
|
frumos...imi place cum ti-a iesit
|
multumesc, eleronul si nr de pe fata acolo vor ramane...mie imi place cum arata asa! :)
|
intr-un fel iti dau dreptate...daca tie iti place e ok...am avut si eu o perioada in care tineam nr ca tine...si toata lumea imi spunea sa-l pun unde trebuie...nu m-a convins nimeni,pana mi-a spus garcea ca daca mai ma vede asa o sa iasa urat...si am fost nevoit sa-l pun la locul lui:D
|
Si eu te sfatuiesc sa pui numarul la locul lui... dar e treaba ta, te vei lamuri singur :)
Un sfat: in spatele grilei se vede stalpul central din fata radiatorului... fa-l negru, sa nu mai fie vizibil, arata aiurea asa. Si scoate bulbii galbeni din semnalizarile fata si spate + semnale laterale de Astra G. |
un sfat bun treaba cu alea galbene din semnale...sunt urate...si nu este greu sa le scoti
|
Quote:
boss poate merge sa o lasi mai jos sa ne se mai vada...ar fi o treaba buna;) |
Quote:
|
eu zic sa le scoti...se vede mai bine fara "prezervativele" alea galbene...
|
Quote:
un mic filmulet cu toba sport :D https://www.youtube.com/watch?v=L9sPMtG-geo |
Nu o sa mai fie nevoie de folie neagra pe partea de sus a stopurilor daca scoti chestiile alea portocalii.o sa se vada super! mi se pare cea mai aratoasa varianta,cu partea de sus alba ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning