![]() |
Re: -Sistemele audio pe FIAT-ul nostru (unde sunt)
Ok acum ai ce-ti trebuie,dar cum rämine pinä la urmä sistemul ce statie,boxe montezi in masinä:?:
|
Pana la statie trebuie sa repar ce au stricat altii ( sti tu ) poate la sfarsitu lunii ianuarie o sa-mi iau. Am oproblema cu condensatoru, am facut exact ca in schema, functioneaza dar nu se aprinde afisajul. Crezi ca se mai leaga vreun fir la conectorul care este in mijloc?
|
1 Attachment(s)
Salut imi pare räu dar nu am putut intra pe 4t.nu e prima datä de la 10 dim nu am mai reusit sä intru si asta se intimplä des.
Eu am gätat lucrul pe anul ästa am finisat toatä incinta gata pe dulap cu ea pinä in 2007 cind or veni trompetele alea de bassreflex. Nu ai nici un butonas pe condensator :?: |
Nu mai lega nici un fir la el ,l-ai montat in instalatie ai dat si drumul la muzicä ,sau cum ai väzut cä functioneazä.
Dacä l-ai testat in instalatie si a functionat ,atunci are ceva indicatorul äla sau fäi contact direct cu minusul de la baterie si asta ar putea fi. |
2 Attachment(s)
Attachment 195245 Pe 2007 Numai Bine:!: Attachment 195246
|
Nu are nici un buton. Mi-am dat seama ca merge pentru ca am dat drumu la muzica si am scos plusu de la alimentare, dupa care statia mai mergea vreo 10 secunde.
|
Imi place cum ai facut gaurile la incinta.Ai facut dublura la placa din fata nu?
|
1 Attachment(s)
Da a trebuit sä fac erau vreo 7mm si stätea scos in afarä wooferul si aräta urit dacä läsam asa ,cu asta imi vine drept si rämine la acelasi nivel rama de la woofer, va aräta mai bine dupä ce am imbräcato .
Attachment 195402 |
1 Attachment(s)
Am reusit sa fac sa mearga condensatoru :) asa era, doua borne plus si minus si o borna remote. Am facut testul in casa,cu un alimentator de 12v, o statie mica Alpine, doua difuzoare si leptopu. Cum nu aveam remote la leptop, am mai pus un plus pe borna de remote si merge nikel.
|
AlexXx ai mai avansat cu ceva? Macar tu ca a mea e in repaus
|
Salut :!: dupä o grämadä de probleme ,continui ce am inceput mai am multe de fäcut la montaj, voi reveni miine cu ceva foto cu ce am mai avansat.
-toate bune8) |
2 Attachment(s)
Salut :!: am zis cä revin cu foto dar mai bine mai tirziu decit de loc ,am vrut ceva de fibrä dar nu mi-a iesit cum am vrut , continui cu lemn este mai usor de lucrat si nu te usturä miinile.
Respect celor ce au räbdare cu fibra de sticlä sä o modeleze cum vor ei. --toate bune ,pe curind8) |
Salut! spor la munca in continuare! Plansa aia alba e fibra? Poate il continui si eu pe al meu sambata
|
3 Attachment(s)
Salut :!: dupä prima incercare cu fibrä ce nu mi-a reusit ,imi era prea inaltä am si aruncato.
Am mai incercat o datä de data asta o simplä mascä si sper sä-mi iasä ce vreau pinä la urmä, mai trebuie sä decupez pentru statie sä o finisez si sä o vopsesc ca masina ,mai am ceva de vopsit placa de la porbagaj vreau sä o decupez si sä incerc sä montez un monitor pe mijlocul ei,dar revin cu foto dupä ce am finisato . |
2 Attachment(s)
in maxim o luna trebuie sa imi vina si mie "fiara" (punto) si am inceput sa fac pregatiri ...
deocamdata, din lipsa de mai multe fonduri doar atat.... dar cu siguranta va vor urma mai multe modificari pt ca imi place sunetu :D |
Salut :?: nu e räu dupä cum ai inceput,
bassul iti va duce bine ,mai vrei sä montezi si altceva :?: |
evident ... si boxe ... 2 ovale (cred ca alpine ca is la oferta cu cd player) si in usi ...
dar stii cum e .. all in due time ... ca nu ploo cu bani :D |
Te cred si eu cä nu plouä cu bani;)
Si eu am avut un set Mac-Audio se auzea bine ,dar ma inervat boxa in porbagaj nu mai puteam pune nimic si am zis dacä tot pierd porbagajul mäcar sä väd pentru ce il pierd cu ocazia asta sper sä-i dau si o formä. |
eu nu vreau sa fac asta pt ca wooferu pe care il pun e doar cat juma de portbagaj, + ca nu stiu cata vreme voi tine punto-ul .. si atunci sa pot muta si sistemu audio....
|
eu am fäcut incinta de 950mm si am reusit sä o bag si in Twingo nu cred cä ar fi o problemä sä o pun si in altä masinä, dar asta pentru Bravo am fäcuto si in Bravo va rämine pentru destul timp nu am de gind sä o schimb trage bine consumä putin.
Nu mai am mult si ii fac testul :!: ;) |
asteptam asteptam... :D
|
2 Attachment(s)
Mai un pic sä o tapitez in masinä cu ea si legäturile sä le fac si Bum,Bum,Bum;)
|
beleaaaa... eu ma tot rog de cei de la be loud sa aduca odata subwooferu ala nenorocit :))
|
ai deja subwooferul sau ti-ai fäcut comandä la el si astepti sä-l aducä ,eu la statie am asteptat 7 zile si la subwofere 9 zile,e räu sä astepti o comandä si pe zi ce trece nu mai ai räbdare.
Dar la ce te gräbesti ,din grabä faci multe greseli si cum rämine cu masinuta ce an ce motor pe ea si cind o ai. |
am facut comanda... si am inteles ca vor aduce subwooferu zilele astea.
cat despre masina tre sa vina si ea saptamana viitoare din italia... '03 punto 1.3 JTD . deocamdata merg cu un 1.2 '06.. tot punto de grabit chiar nu am de ce sa ma grabesc pt ca oricum pana vine masina doar ma uit la ele, dar le vreau acu pt ca imi e sa nu intru in bani. |
3 Attachment(s)
Gata, eu am imbracat incinta cu scai alb. Pozele nu sunt prea clare da o sa fac altele
|
(monk) ----beleeea ai zis bine am dat si eu de ea ,am renuntat la incinta pe care am fäcuto ,am testato si imi fluera tevile de la reflex .
Am gresit cu tevile si nu am mai avut ce face ,dar vine alta originalä pentru subwooferele mele ,astept ceva dar am ce aveam nevoie ,exact asta :!: |
2 Attachment(s)
|
Misto da wooferele vor fi impreuna, ca nu vad cum ar fi despartite la mijloc?
|
Mä gindesc cä cine a fäcut incinta a gindit si el ceva si nu a fäcuto la intimplare ,sa fäcut un test cu subwooferele alea si dupä asta au puso in vinzare .
Dacä nu imi place cum se aude m-am gindit cum as putea separa subwooferele cu tot cu tevile de Bassreflex färä sä desfac cutia. ---dar sper sä nu fie nevoie de asa ceva, am mai väzut cu 2 difuri sau mai multe färä sä le separi si asta la profi in hi-fi. |
ai incercat sa largesti un pic teava de bass reflex ? poa sa mearga chestia asta...
e un "romanism" care s-ar putea sa functionze. cat despre boxele mele, is foarte suparat pe cei de la be loud pt ca de cateva saptamani ma tot duc cu zaharelu gen : "vineri cel tarziu", "la inceptul saptamanii viitoare", "pe miercuri-joi incolo" ... deja devine enervant si cred ca o sa renunt la be loud si voi comanda din alta parte. |
Am incercat dar sunt la limitä si nu mai reusesc,dar nu mai dureazä mult si imi vine comanda boxa completä cu noile rame , am doar subwoferele sä le montez si gata.
|
astia de cu sculele sunt sub orice critica ... defapt nu ei cat importatoru lor. m-au amanat pe marti ... :|
|
HU- alpine 9812
fata - JBL 608GTI spate - JBL 608GTI amplificare - JBL PX300.4 urmeaza : Alt HU inca nu sunt hotarat Amplificare JBL PX600.2 Sub JBL W10 GTI + izolare fonica completa |
(Monk ) cam pe marti imi vine si mie comanda , despre asteptat asta este normal ,
egal de problema pe care o ai fiecare te plimbä peste tot färä a-ti da un räspuns . (Dj-00-FER) bine ai venit la discutia noasträ si asa suntem putini ,te-ai apucat de montaj:?: sunä bine proiectul Baftä;) 8) |
Nu am montat Sub-ul si amplificarea pt el ...
Boxele sunt montate si se aud super, cu sub o sa se schibe total situatia. Urmeaza cat de curand sa antifonez masina si sa schimb toata cablaraia + un condensator de 1.2F . |
Spor la lucru in continuare,ceva foto cu stagiul proiectului ,legat de antifonare este interesant ce folosesti si rezultatele.
|
Quote:
|
Quote:
nu ma deranjeaza asteptatul. ma deranjeaza ca ma tot plimba. daca imi ziceau de la inceput : "ai de asteptat 2 saptamani" era altceva. ma deranjeaza ca te amana din doua in doua zile si tre sa dai telefon din doua in doua zile ca sa aflii ca defapt mai ai de asteptat. ai comandat tot de la ei ? |
Nu nu este aceiasi firmä ,dar nu am avut probleme cu ei pinä acum dupä Subwoofere am asteptat 9 zile asta a fost cel mai mult .
In Ro este lipsa de concurentä cä si-ar da fiecare interesul,dar nu este asa si clientul trebuie sä se punä in genunchi dacä se poate ,dacä nu ai plätit vezi la altä firmä si chiar dacä ai fi plätit cerele banii inapoi si vezi altä firmä mai serioasä ce are ce cauti. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning