![]() |
Re: TNT Tuning Bucuresti
Salut
Vreau un body kit pt e46 coupe. Vreau complet (adik bara fata /spate/ praguri / capota / badboy / cls ) le vreau si vopsite aduc eu vopseaua . Ma intereseaza un pret estimativ pls si cam cat dureaza lucrarea ms mult |
Quote:
Seara buna. |
4 Attachment(s)
Matrita profi fata/verso dupa capota M3 E46 ,
|
ok.as vrea sa vad ce modele sunt (sa-mi dai niste poze),daca se poate,si as avea si eu niste idei (poze) si cam cat ar dura. ms
|
Quote:
|
Salut.
Un portbagaj tip CSL pentru un renault symbol se poate face? Daca da, imi poti spune un pret si cam cat ar dura? Multumesc! |
Quote:
Salut putem sa te ajutam ,pret 350 lei iar durata 5-6 ore O zi buna |
Perfect! Lasa-mi, te rog, un numar de telefon. O sa va aduc doar o capota de portbagaj pentru ca pe cea de pe masina am gasit-o lovita in parcare si e praf. In ce zona aveti atelierul?
|
Quote:
-0723921102 Mihai -0726143585 Avi Atelierul se afla in zona Cora Pantelimon str Ion Sahighian nr 2 in fosta fabrica Biofarm De preferat ar fii sa veniti cu portbagajul montat pe masina dar daca nu se poate merge si asa cu el la pachet . O zi buna |
2 Attachment(s)
Salut! un bad boy la fiat punto 2 +vopsit capota negru nemetalizat ! Primul bad-boy este foarte mic doar pe colt acolo langa mijlocul capotei. As vrea sa imi spui preturile pentru fiecare in parte si cat dureaza ! stima!
|
Quote:
Un bad boy costa 200 lei iar ca durata de lucru undeva la 4-5 ore ,iar de vopsit nu ne ocupam noi ,dar colaboram cu o vopsitoie , daca va hotarati sa facen bad boy-ul o sa vorbim la fata locului cu baieti si de vopsit ca sa va spuna pret-ul O zi buna Echipa TnT Tuning |
10 Attachment(s)
Bmw E46 Prior Designe :
-spoiler fata -spoiler spate -set praguri -eleron csl Opel Astra H -spoiler fata extrme -spoiler spate Opc - set praguri (in lucru revin cu poze ) Echipa TnT Tuning |
3 Attachment(s)
Si lucrarea cu Happy End :)) By TNT TUNING :D
|
:)) Multam :D
|
8 Attachment(s)
Reno Symbol - Eleron Csl
Opel Calibra -Spoiler fata -Spoiler spate -Set praguri In lucru Bmw E 46 si VW Bora ,revin cu poze |
Quote:
|
Quote:
O sera buna echipa TNT Tuning |
1 Attachment(s)
salut o grila de logan ph2 fara emblema cv de genu cum am facuto in photoshop?..si un pret? stima:d
|
Quote:
Ne pare rau dar nu putem sa te ajutam cu grila de Logan ph2 ,motivul este ca trebuie imbinat fibra de sticla cu plastic iar aceste doua materiale nu fac o masa foarte buna si dupa finsarea lor in timp o sa apara in chit urmele de la inbinarea lor ,decat sa facem o lucrare care nu o sa aiba o durata mare de folosire preferam sa nu facem pentru ca cum am mentionat nu o sa iasa io treaba ok . Ar mai exista varianta ca dupa imbinare si finisare sa se faca o matrita si pe urma o piesa dar aceasta duce la un cost foarte mare . O zi buna echipa TNT Tuning |
8 Attachment(s)
Bmw E 46
-Spoiler fata Carzone ,spoilerul Carzone a fost adaptat pe capacul de spoiler M tech pentru ca nu se alinia cu pragurile si spoilerul spate ,kit-ul Carzone este foarte extrem si coboara garda la solfoarte mult , si cu ocazia aceasta am pastrat si prizele laterale ,ele la modelul Carzone nu se gasesc in spoiler -Spoiler spate Prior D + montat pdc -Praguri laterale Prior D Reparatie la bari VW Golf 6 Reparatie carena moto Mercedes VIP Car , la aceasta masina inca se mai lucreaza , s-a facut dintr-un Mercedes utilitar un Mercedes VIP Car care v-a fii destinat actorilor care au filmari in deplasare ,s-au lucrat panourile laterale cele mari albe,s-au imbinat pragurile pe toata lungimea masini ,am marit aripile de spate, etc etc ,lampile pe spate se lucreaza la ele ,la fel si la usa ,la geam si la ce idei o sa mai aiba propietarul ( studioul de inregistrari) . VW Bora R32 -Spoiler fata R32 -Spoiler spate R32 -Praguri Rieger O sa revin cu poze mai clare dupa ce o sa iasa de la vopsitorie de la noi |
7 Attachment(s)
Poze.
|
7 Attachment(s)
Poze Bora +Bad boy pe care am uitat sa il trec :)
|
Eu sunt persoana care detine masina de mai sus, este foarte ok, sunt foarte foarte multumit, baietii sunt super, depun suflet in munca pe care o fac, ceea ce conteaza foarte mult.
Btw spalata arata mai bine ;) asa ca... o carpa acolo nu strica:), lasand gluma la o parte repet sunt un client foarte multumit. Mersi pentru stickere si pentru cafea. :) next time fac eu cinste sper sa am si bani daca nu iau pe datorie ma treci pe caiet. |
Quote:
|
Este la vopsit, abia astept sa vad rezultatul si apoi sa mai urcam niste poze cu ea vopsita ! :D.
Poate citeste cineva mesajul si ma poate ajuta si pe mine cu niste capace BBS :( sau poate stiti voi de unde sa le cumpar, mi-a promis cineva ca imi trimite si nu mi-a mai trimis, ma rog el zice ca le-a trimis dar de ajuns.. canci. |
5 Attachment(s)
salut as fi interesat dak se poate cat costa reparatzia unei bari aftermarket(lippul NU este detasabil) de bmw e36...
atasez poazele mai jos cu sparturile... si cat ar fi timpul de executzie al reparatiei multumesc!!! |
Quote:
Salut ai Pm |
9 Attachment(s)
Bora vopsita
Opel Calibra bara fata ,bara spate ( in lucru revin cu poze) si bandouri Reparatie la spoilere M tech si M5 |
Spoiler spate Opel Calibra, capota Bmw e46 M3 integral din fibra .+ bad boy look si power dome bmw e 46
|
7 Attachment(s)
pozele
|
4 Attachment(s)
PSD-ul
|
8 Attachment(s)
Prezint o lucrare facuta cu ceva timp in urma la care nu am apucat sa fac poze dupa terminarea lucrari ,dar l-am prins acum la revopsit ,am att cateva poze cu kit-ul si masina pregatite sa intre la revopsit , revin cu poze vopsit
|
5 Attachment(s)
Cateva lucrari noi :
-Opel Astra H -Reparatii spoiler OPC ,si Megane Rs |
TNT Tuning Bucuresti
salut!
cat costa badboy look la un logan? o modificare de bara fata? un porbagaj clean? multumesc! |
Quote:
Bad boy look 200 lei durata de lucru 5-6 ore Pentru bara de fata nu pot spune un pret pentru ca nu stiu ce trebuie facut si ce implica Iar portbagajul este cadou daca colaboram la bad boy si bara . O zi buna echipa TNT Tuning . |
6 Attachment(s)
Prezentare completa spolier fata ,spoiler spate si set praguri Opel Astra H
|
8 Attachment(s)
Alte lucrari:
-Power dome Bmw E46 (berlina) -Eleron CSL Bmw E36 (coupe) -Reparatii spoiler fata si spate Peugeot 307 -Spoiler fata OPC style Opel Bertone |
3 Attachment(s)
PSD -ul under construction .
Bara fata + lip, urmeaza si restul |
Salut,poti face modelul din poza,si daca se poate un pret. si daca poti sami trimti poze cu niste modele ce leai facut si preturi pt e36 berlina.ms anticipat.
|
1 Attachment(s)
Scz am uitatde poza
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning