![]() |
Re: Schimbari pe forumul 4Tuning - Zone comerciale si nu numai
Quote:
|
ar fi bine sa existe posibilitatea ca primul mesaj dintr-un topic sa poata fi modificat de catre autorul topicului. In acest fel, cine doreste isi poate modifica lista de produse ramase la vanzare si actualiza preturile chiar in primul post, sa fie mai usor de urmarit anuntul
|
Quote:
1.este atat de greu sa se mentioneze la baza postulu ca a fost editat de x in data y? Asa nu mai e loc de comentari ca se vede clar daca a fost schimbat anuntul. 2 ce il impiedica sa returneze coletul? 3 majoritatea nu citesc ce s-a comentat, citesc primul post si degeaba scriu pe undeva ca s-au dat produsele respective sau ca mai am si altele |
Eu am mai multe anunturi si ar trebui sa se dea voie macar la 10 up in 24 h ,am dat up la 5 anunturi astazi,trebuie sa dau iar 5 maine si iar 5 poimaine,eu cred ca ar trebui marita limita.
|
tu ai 100 de topicuri cu 100 de modele de leduri si luminite! nu poti sa le unesti intr-un topic? ca sa nu incarci o pagina de bazar cu anunturile tale?
Sustin si eu ideea de a putea sterge topicurile vechi din bazar! |
Felicitari pentru schimbarile aduse acestei sectiuni,din punctu` meu de vedere era dezastru!
Acum ramane sa se faca mai multa disciplina la off-topic! Spor! :paper: |
o idee excelenta
printre primele reply-uri din threadul asta cineva facea o comparatie cu forumul comercial al Craiovei n-are nici o legatura una cu alta...acolo s-a mers pe niste reguli derivate din paranoia, aici regula up-ului odata la 3 zile (eu as fi prelungit-o la 7 zile) e ceva de bun simt pana la urma, pe cel mai mare si mai bogat in anunturi forum auto din tara nici 100 de moderatori nu s-ar tine la anunturile bagate de toti userii si la verificat daca respecta regulamentul un sistem automat ca asta e excelent sustin si eu ideea cu inchiderea theadului de catre utilizator in urma vanzarii produsului/lor sau a faptului ca s-a razgandit asta mi s-a parut ciudat intotdeauna la 4tuning, ca nu se pot inchide topicurile de catre cei care le-au initiat si ca trebuie sa rogi un moderator sa faca asta consider ca in general cei care fac gura legat de noutati sunt aia care n-au nici o treaba sau care vand ceva sa se afle in treaba si s-au obisnuit pe mocaciuni bijnitarii (aia care fac bani din ce vand aici) mi se pare normal sa plateasca userii care au de vanzare 2 acareturi de pe o masina pot s-o faca linistiti pana la urma nu uitati ca exista si optiunea de search pe fiecare sectiune, nu tre un user sa treaca prin 10.000 de anunturi ca sa gaseasca ...un intercooler de care are nevoie asa ca...stop bitchin' .....e o chestie buna,care face ordine si deciplina :D |
1. Sustin ideea cu TOPIC CLOSED, care sa poata fi dat doar de initiatorul topicului si de Moderatori/Admini.
2. Pe langa asta, ar trebui ca initiatorul topicului sa aiba buton de EDIT "unlimited", adica... e cam absurd... Dureaza doar 1 ora, si dupa aia nu mai poti edita posturile. Ar trebui in acesti fel sa ne putem edita posturile si TITLURILE. |
O sa intram intr-o discutie prea lunga ca sa ajungi sa ma intelegi. Fiecare isi imparte socotelile asa cum crede el ca e bine. Decizia ii apartine. Avantaje si dezavantaje. Posibilitati ai, deci depinde de fiecare cum isi manageriaza produsele.
|
Solutia aceasta ar fi fost mai mult decat ok daca ar fi si functionat !!!!!
In final vad ca tot la "oile" noastre ne intoarcem... |
Detaliaza te rog.
|
https://forum.4tuning.ro/482-masini-b...e30-318is.html
https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...e-an-93-a.html Sunt doar 2 exemple de la sectiunea bmw pentru ca pe aceasta o frecventez cam 80% din timpul petrecut pe 4t. exemplele sunt luate pur si simplu la intamplare, primele care mi-au picat acum "ďn mana" fara sa am nicio tangenta cu acestea. Deasemenea nu am nimic nici cu initiatori acestora. Desigur ca lista este mult mai lunga si sunt convins ca aceste probleme apar pe la toate sectiunile de bazar/vanzari. |
Vali (Zoliat) eu am 30 de threaduri pe tot forumul in diferite sectiuni cu diferite anunturi, nu am cum sa dau up doar la 5, pratic in 6 zile pot sa ridic toate anunturile... Mai ganditiva o data, mai calculati si vedeti la ce rezolvare ajungeti...
Multumesc de intelegere. |
se pare ca nici "edit" nu se mai poate face la un anunt deja bagat sau chiar si la un up la un respectiv anunt (desi e la mai putin de 24 ore de la data modificarii anuntului/UPului), sau poate ma insel eu
|
Nu s-a putut nici inainte...
|
Intrebare:
daca in noile reguli scrie clar ca "up" scris in topic nu mai are valoare,si eu totusi scriu acolo "up" de ce imi este sters?bun,am inteles ca nu are valoare si topicele sunt acum sortate pe baza noului sistem de promovare,dar daca nu e infractiune ce fac,de ce mi-a fost sters acel up? Si inca o chestie,am intrebat si mai sus si desi avea legatura cu subiectul postul a fost sters si nu mi s-a raspuns: de ce exista buton de up/promovare la topicele de pe celelalte sectiuni in afara de zona comerciala?adica la masina sa pot da "up" doar ca sa fie topicul printre primele,sau mai rau sa mai dau si bani pentru asta,mi se pare cea mai penibila aberatie...adica trebuie sa suferi tare de tine sa-ti dai doar up la topic,basca sa mai si platesti pentru asta :lol: Multumesc. |
Pai postarile inutile se sterg, mai ales pe zonele comerciale.
Daca up-ul nu mai are niciun rost, la ce bun sa-l mai pui? :rolleyes2 @brandex: cred ca nu inteleg exact, pentru ca dupa ce dai up din butonul ala minunat, topicul tau urca primul in listă, restul datelor nu vad de ce sa se modifice, postarile sunt puse la un anumit moment, treaba asta ramane neschimbata... |
Sa zicem ca un user are "15.000" de anunturi...dai UP la ultimul anunt "de jos" din lista, urca pe prima pagina pe forum, dar la el in lista ramane tot "jos" nu se schimba data. De unde mai stie la care a dat UP sau nu?
De aceea spun sa se modifice data cand dai UP sau sa urce si in lista lui "sus" |
Are dreptate brandex,acum daca nu stii la care ai dat up,afli daca ai dat in ultimele 3 zile doar cand apesi pe up si optiunea "moca" nu valabila...
|
Quote:
|
[quote/]A:Poti sa promovezi topicul cu plata prin SMS sau din 3 in 3 zile sa intri pe topicul in cauza si sa dai UP din butonul de promovare
Q: Cate Up-uri gratuite pot sa dau pe zi in total ? A: Numarul maxim de UP-uri gratuite pe care poti sa le dai intr-o zi este de 5/24 de ore[/QUOTE] deci eu nu inteleg pana la urma poti da up din 3 in 3 zile sau de 5/24 h? |
Poti da up la 5 topicuri pe zi din 3 in 3 zile. Thread-urile sunt la alegerea ta. Daca ai 10 thread-uri, doar 5 din ele poti sa le ridici pe prima azi. Sper ca m-am facut inteles.
|
Quote:
|
eu ni gasesc butonul de UP....am dat si refresh am schimbat si browserul...si tot nu apare....
|
Quote:
|
Un fel de upgrade frate cu downgrade..Am dat acuma primu-l up si dureaza de 10 ori mai mult ca inainte,plus ca poate nici nu se intelege scrisul in casuta stai si te chinui sa dai un up la 2 arcrui de bmw.. Era haos inainte,3-4 pagini de up-uri pe zi nici pe ebay nu se postau atatea produse :) , dar din ceva usor , s-a facut ceva complicat,parca pun anunt pe okazii, atata dureaza un simplu up. Nu prea sustin schimbarea asta cu toate ca stiu ca nu se va schimba in viitorul apropiat,dar nici nu ma deranjeaza foarte mult ca nici vanzare multa nu era..
|
1 Attachment(s)
uite atasez eu un print , nu gasesc up ..... :???:
|
Dar în stânga la quote ce scrie?
|
1 Attachment(s)
print....la cum se vede la mine......nu gasesc de nici o culoare up-ul acela. Ce am uitat sa precizez, topicul nu e deschis de mine, mi la facut un prieten dupa aceea mi-am facut si eu cont si am postat tot pe acest topic. Poate deaia nu imi apare mie....
|
Tocmai ti-ai raspuns la intrebare.
|
:D ms julaikos :))) tre sami pun ochelari
|
aaa....spuer.....si nu pot face nimic acum....adica daca vreau sa imi dau up...sau sa promovez topicu.....tre sa imi fac altu....si sa il inchid pe asta?
|
Ia legatura cu moderatorul de pe sectiunea respectiva si iti va comunica pasii care trebuie sa ii faci.
|
Quote:
|
multumesc moderatorilor, sa rezolvat problema
|
Quote:
|
totusi nu pot sa cred,dar chiar trebuie la fiecare up sa bagi cod si pierzi 20 secunde sa faci un simplu up ?
|
Deci cum s-a mai discutat. Daca nu vrei sa pierzi 10 secunde la un up, poti plati 10 euro si stai linistit 30 de zile. Nu pot fi toti multumiti. Atat timp ca nimeni nu plateste nimic sa-si vanda marfa aici, trebuie sa fie un minim de efort ...
|
Quote:
|
Fiecare isi manageriaza vanzarile dupa bunul plac. Cui nu ii e greu sa scrie 3-4 cifre si litere, are si aici o posibilitate. Cui ii este, cum ai zis si tu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning