Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Despre 4Tuning.ro / Noutati / Sugestii / Reclamatii (https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii.html)
-   -   Probleme, sugestii şi reclamaţii (https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii/289839-probleme-sugestii-reclamatii.html)

SynTheLaZ 07-03-12 16:51

Re: Probleme, sugestii şi reclamaţii

Singur diferenta intre noi doi este .... cei 7 ani de acasa cred! La unu din noi lipsesc cu desavarsire si se manifesta ca un neanderthal.

Sunt curios ce rezolvi cu injuriile si amenintarile, cu siguranta nu dai dovada de prea multa minte sau de prea multa educatie.

De la un reply la un post destul de suspect am ajuns sa ma injuri si sa ma ameninti? Vezi te rog sa nu dea masina peste tine (daca tot suntem pe 4t) si ultimul tau gand sa fie la mine !

Nba1 07-03-12 22:57

Quote:

Originally Posted by SynTheLaZ (Post 4919394)
Singur diferenta intre noi doi este .... cei 7 ani de acasa cred! La unu din noi lipsesc cu desavarsire si se manifesta ca un neanderthal.

Sunt curios ce rezolvi cu injuriile si amenintarile, cu siguranta nu dai dovada de prea multa minte sau de prea multa educatie.

De la un reply la un post destul de suspect am ajuns sa ma injuri si sa ma ameninti? Vezi te rog sa nu dea masina peste tine (daca tot suntem pe 4t) si ultimul tau gand sa fie la mine !

Nu cred ca ma mai vazut cineva injurand sau altceva pe orice alt forum , dar tu , tu esti un specimen incredibil , oricat as fi de calm si vad cate prostie si imbecilitate poate sa existe in unii oameni nu pot sa cred .
Spui ca nu am cei 7 ani de acasa ?? Dar ai tai unde sunt ??
Astept "argumentele" tale la acel thread sa imi raspunzi , apoi o sa imi retrag cuvintele .
Poate cineva este dispus sa ma ajute , de ce este obligat sa iti vada tie frustrarile ?? Nu te intereseaza ?? DAI LOG OUT !

aleks 07-03-12 23:21

Quote:

Originally Posted by UNHleaSHD (Post 4905774)
De ce nu se rezolva problema analfabetilor? Sau poate ca la randul lor cativa moderatori sunt analfabeti? 70% din forumul asta e alcatuit din analfabeti si nu se ia nici o masura!

Oamenii de pe forum sunt reprezentativi pentru oamenii din jurul tau, al meu, al altora. Nu-i poti exclude pe criterii prea stricte, scopul nostru nu e crearea unui "turn de fildes". Dar sa stii ca ne straduim din greu sa-i corectam, si se vede, comparativ cu mijlocul anilor 2000 acum 4tuning e muult mai usor de citit fara traducator din chineza in romana.
Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 4911975)
Nu vreau sa fiu rautacois, insa in ultimul timp mai multi useri au fost nemultumiti de atitudinea moderatorului andi_cimpean.
O evaluare a ultimelor activitati ale acestuia din partea echipei administrative cred ca este necesara.
scuze daca mesajul este offtopic.

Andi are multe reclamatii pentru ca are multa activitate pe zona comerciala, procentual vorbind nu sunt mai multi oameni nemultumiti de el decat de alti moderatori.
E greu sa multumesti pe cei pe care trebuie sa-i "incurci" in vanzari, si nici el nu e perfect, mai si greseste, in limitele normalului
Quote:

Originally Posted by SynTheLaZ (Post 4914996)
Injurii PM Nba1

Va rog frumos sa luati masuri impotriva lui.

Stii de ce se numeste pm? Mesaj privat? Pentru ca e PRIVAT!
E ok sa reclami un abuz verbal, dar doar daca o faci prin "report p.m." ( semnul ala al exclamarii din coltul de sus al mesajului) sau prin mesaj catre un administrator, supermoderator etc.
Quote:

Originally Posted by Nba1 (Post 4919207)
Mai ai si tupeu......

E evident ca voi doi aveti un conflict care nu se mai termina, dar n-ati vrea voi sa fiti barbati adevarati si sa va rezolvati problema faţă in faţă sau la telefon, cumva?
Sa insirati laturi vizuale pe forum sau sicane repetate ambalate dupa un limbaj rezervat nu e o solutie acceptabila, din partea nimanui.

Nba1 07-03-12 23:26

Stiu .
Sa isi editeze postul , sa il stearga sau sa aduca cateva din "argumentele lui infinite" . Nu ma intereseaza deloc persoana lui , dar daca cineva ma poate ajuta cu ce am scris in acel thread nu trebuie sa ii vada frustrarea pe care o exprima ca nu are ce face pe acasa sau pe afara . Altceva , crede-ma ca nu ma intereseaza . Nu cred ca am postat vreodata undeva doar ca sa ma aflu in treaba , sau sa ii aduc oricarui user acuzatii nefondate .

UNHleaSHD 08-03-12 05:48

Dar n-a zis nimeni sa fie forum de romana. Dar sunt unii prea exagerati. Iti dau exemplu pe el - Nu se poate chiar in halul asta. I-am facut 4 rapoarte cu privire la scris si nu s-a facut nimic.
Cand intru si observ nereguli (mari) in ale scrierii, o sa raportez sa va faceti o idee usor mai reala despre situatie.

Astept cu mare nerabdare rezultatele! O idee: Toti moderatorii sa fie ca tine, cu simt de raspundere!

SynTheLaZ 08-03-12 06:19

am īncercat să-l ignor dar nu se poate abţine. te rog să stergi post-ul menţionat de el şi să lăsăm lucrurile aşa. nu am nici timp nici chef să mă cert aiurea pentru nimic.

mulţumesc pentru īnţelegere.

felix.m 10-03-12 10:52

Buna ziua , am si eu o propunere de a da putina "atitudine forumului"

Daca dai la New Posts vezi numai vanzari , cumparari si dezmembrari de Bugati , Ferrari etc. toate machete .

Acest forum este adresat in principiu persoanelor adulte cu pasiune si cunostinte in domeniul auto\moto.

Haideti sa facem o modalitate de a grupa aceste anunturi si prezentari de machete pe o pagina a lor si cele adevarate pe pagina principala.

Astept si parerea altora despre aceasta propunere.

UNHleaSHD 10-03-12 11:35

Quote:

Originally Posted by felix.m (Post 4923879)

Daca dai la New Posts vezi numai vanzari , cumparari si dezmembrari de Bugati , Ferrari etc. toate machete .

Acest forum este adresat in principiu persoanelor adulte cu pasiune si cunostinte in domeniul auto\moto.

Haideti sa facem o modalitate de a grupa aceste anunturi si prezentari de machete pe o pagina a lor si cele adevarate pe pagina principala.

Bun punct de vedere!

dany323bmx 16-03-12 21:38

Datimi si mie o mana de ajutor
De vre-o 2 ani nu ma pot loga pe 4tuning cu contul, am facut altul, dar si cu acela merge rar de tot
Nu vrea sa mearga nici de pe telefon, nici de pe alte browseruri....

E aiurea, daca vrea sa ajut pe cineva, sa postez un comentariu, etc chiar nu pot

aleks 16-03-12 23:30

Quote:

Originally Posted by felix.m (Post 4923879)

Toate posturile pe care le vezi acolo sunt grupate doar dupa data aparitiei.
In rest, daca deschizi https://forum.4tuning.ro/ ai sa vezi tot forumul, grupat pe categorii.
machetele se posteaza NUMAI la categoria machete, nicaieri altundeva.
deruleaza in jos pagina principala, alege o categorie care te intereseaza si aia e, vezi toate topicurile in ordinea celui mai nou post, dar grupate cum ti-ai dorit.
Quote:

Originally Posted by dany323bmx (Post 4935674)
Datimi si mie o mana de ajutor
De vre-o 2 ani nu ma pot loga pe 4tuning cu contul, am facut altul, dar si cu acela merge rar de tot
Nu vrea sa mearga nici de pe telefon, nici de pe alte browseruri....

E aiurea, daca vrea sa ajut pe cineva, sa postez un comentariu, etc chiar nu pot

da-mi p.m. cu numele contului pe care nu te poti loga, te rog.

mykey25 17-03-12 09:12

salut intru foarte de des pe fortuning de pe un samsung galaxy s2 pana ieri totul era bine si frumos nush ce sa intamplat vineri 16 3 2012 cam pe la ora 13 nu sunt sigur ca nu mai pot vedea nici o poza cu masini din sectiunea masini second hand, in skimb vad toate reclamele, nu vad nici macar pozele mici pana sa deskid anuntu, pe alte site-ri imi merge bine, am verificat am crezut ca e din tel dar poate ati modificat voi ceva? poate imi spuneti si mie va rog

StreetStyle22 19-03-12 14:39

.,........

mykey25 19-03-12 15:27

Quote:

Originally Posted by mykey25 (Post 4936185)
salut intru foarte de des pe fortuning de pe un samsung galaxy s2 pana ieri totul era bine si frumos nush ce sa intamplat vineri 16 3 2012 cam pe la ora 13 nu sunt sigur ca nu mai pot vedea nici o poza cu masini din sectiunea masini second hand, in skimb vad toate reclamele, nu vad nici macar pozele mici pana sa deskid anuntu, pe alte site-ri imi merge bine, am verificat am crezut ca e din tel dar poate ati modificat voi ceva? poate imi spuneti si mie va rog

Doamne cat tre sa astept aici pt a avea un raspuns?

RoByNeT 19-03-12 16:11

Din cate stim noi nu a fost nimic modificat. Vezi update-urile browserului din telefon poate a schimbat ceva.

22VIN 19-03-12 16:22

Intri cu net 3g?
Daca da, e posibil sa fie ceva cu proxy-urile providerului tau. Pe un site pe care-l frecventez toti cei care intram cu mobilul, cu net Vodafone nu putem sa vedem anumite lucruri.

dany323bmx 19-03-12 16:39

Problema este de la tine, acum am probat eu dupa corby android si merg pozele
Descarca de pe market opera mini, este gratis si cred ca va merge dupa

julaikos 23-03-12 13:33

Cine se ocupa de 4tuning help?acolo exista moderatori?

RoByNeT 23-03-12 20:27

Peste tot se ocupa cineva. Spune ce problema ai si vedem cum rezolvam.

julaikos 23-03-12 21:10

Se pastreaza pe undeva un log cu cei care dau calificative?m-ar interesa sa aflu si eu cine si mai ales de ce mi-a dat ceva calificative negative in locuri unde raspunsul meu a fost mai mult decat pertinent...nu urmaresc sa ajung nr1 in top,e doar o chestie ca desi raspunsul/raspunsurile mele au fost ok,cine vede 2-3 minusuri deja trece mai departe cu cititul desi sunt sanse mari sa fie raspunsuri tembele cu 2-3-4 calificative pozitive.Si daca la un raspuns bun 2 persoane au dat negativ,sa fie intrebati de ce considera ei raspunsul prost,iar daca debiteaza vreo prostie sa le fie ridicat dreptul de a vota de exemplu...nu de alta dar sunt atatia care dau sfaturi de te doare mintea...

r7sok 25-03-12 10:20

Eu chiar daca m-am inscris la newsteller tot nu il primesc.Daca vreau sa ma inregistrez iara zice ca sunt deja abonat.

Nba1 25-03-12 21:16

Quote:

Originally Posted by r7sok (Post 4948760)
Eu chiar daca m-am inscris la newsteller tot nu il primesc.Daca vreau sa ma inregistrez iara zice ca sunt deja abonat.

Eu l-am primit .

r7sok 26-03-12 13:44

Quote:

Originally Posted by Nba1 (Post 4949685)
Eu l-am primit .

eu nu.....

22VIN 26-03-12 14:02

Quote:

Originally Posted by THUNDER77 (Post 4833036)
Am si eu o problema cu un user , mai exact mi-a dat o teapa . Cu cine vorbesc ?

Faci reclamatie aici.

andi_cimpean 26-03-12 14:03

Quote:

Originally Posted by r7sok (Post 4950587)
eu nu.....

Īncearcă cu un log out şi ulterior log in!

Să ne spui daca s-a schimbat ceva!
Īncearcă şi cu un alt browser (de preferat toate :))

r7sok 26-03-12 15:57

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4950615)
Īncearcă cu un log out şi ulterior log in!

Să ne spui daca s-a schimbat ceva!
Īncearcă şi cu un alt browser (de preferat toate :))

La toate imi da acelas lucru.esti deja abonat!!!

GOGU_VL 04-04-12 22:41

O rugaminte am si eu........din userul jm3k3rd3mik, se poate schimba in G O G U ?

Rog frumos un moderator sa-mi dea un raspuns concret, daca DA sau NU.
Multumesc anticipat !!!

Danutz Bratosin 04-04-12 22:54

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4966541)
O rugaminte am si eu........din userul jm3k3rd3mik, se poate schimba in G O G U ?

Rog frumos un moderator sa-mi dea un raspuns concret, daca DA sau NU.
Multumesc anticipat !!!

Nu se mai fac deocamdata modificari ale nick-urilor..

GOGU_VL 04-04-12 22:57

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 4966573)
Nu se mai fac deocamdata modificari ale nick-urilor..

Deocamdata insemnand pana cand? Stii cumva?

Danutz Bratosin 05-04-12 10:00

Nu stim nici noi exact...

MiTzA- 06-04-12 15:40

Salut...Azi am intrat dupa o pauza de 4 zile si pe fiecare pagina pe care intru imi apare ca am un mesaj privat nou ....De fiecare data, mesajul vine de la alta persoana de la care am Pm`uri si nu le am sters....Am incercat sa le sterg, nu mi da voie, am incercat cu log out si nimic !

Vreo idee ?

pigoo 06-04-12 16:24

exact aceeasi problema o am si eu.

MiTzA- 06-04-12 17:02

Plus ca nu mi mai arata last posts....De ex pe sectiunea masina mea, ultimul post imi apare al lui trusca la 12:44

Acum imi zice de fiecare data ca am mesaj privat : Sender:
Title"

Eugen_TL 06-04-12 17:04

la fel patesc si eu... nici reply pe topicuri nu pot da sau sa dau next la pagina(de ex aici: https://forum.4tuning.ro/110-masina-m...ml#post4969026 ), nici sa sterg vreun msg sau sa raspund :rolleyes2

later edit: ma mir ca l-am putut scrie pe asta :lol:

r7sok 06-04-12 17:09

ma ajutati si pe mine cu newstelleru ala sau nu??? sau sunt moderatori incopetenti pe aici?

cristi_timidu 06-04-12 17:36

nu se mai actualizeaza tread-ul cu toate ca primesc mail-uri pe yahoo in care imi spune ca se posteaza si nu numai al meu. daca postez ceva imi arata si nu prea

Devu 06-04-12 18:25

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 4968930)
Salut...Azi am intrat dupa o pauza de 4 zile si pe fiecare pagina pe care intru imi apare ca am un mesaj privat nou ....De fiecare data, mesajul vine de la alta persoana de la care am Pm`uri si nu le am sters....Am incercat sa le sterg, nu mi da voie, am incercat cu log out si nimic !

Vreo idee ?

Aceeasi problema o am si eu.

ZoliaT 06-04-12 18:34

Ne cerem scuze. Intradevar a fost o mica problema de la noi.

Acum totul functioneaza cum trebuie.

Va rugam ca in astfel de cazuri cand mai observati diverse situatii/probleme sa ne trimiteti si un email la [email protected].

In cazul de fata nici la noi nu au ajuns PM-urile pana nu am remediat problema.

Nici un bit de informatie nu a fost pierdut. Puteti acum sa vedeti posturile care nu apareau si mesajele private pe care nu le-ati citit inca

Devu 06-04-12 18:40

Quote:

Originally Posted by ZoliaT (Post 4969149)
Ne cerem scuze. Intradevar a fost o mica problema de la noi.

Acum totul functioneaza cum trebuie.

Va rugam ca in astfel de cazuri cand mai observati diverse situatii/probleme sa ne trimiteti si un email la [email protected].

In cazul de fata nici la noi nu au ajuns PM-urile pana nu am remediat problema.

Nici un bit de informatie nu a fost pierdut. Puteti acum sa vedeti posturile care nu apareau si mesajele private pe care nu le-ati citit inca

Multumim frumos, asa vom proceda.

cristi_timidu 06-04-12 19:16

multumim. ce bine ca s-a rezolvat

MiTzA- 06-04-12 20:24

Multumim pentru 'reparatie' si rapiditatea de care ati dat dovada !

All times are GMT +2. The time now is 10:20.

- Copyright 2026 4Tuning