Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Sticker nou! (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/28839-sticker.html)

aDytZa_1989 06-02-07 08:45

Re: Sticker nou!

Stef trebui facute mai multe modele de stikere apoi sa supunem la vot. Apropo daca vom cadea deacord asupra unui stiker pana la 4 Tuning Day , facem si tricouri ? :D

Low_Ridah 06-02-07 10:50

mda ....aditza ...ai o idee buna ...vreau sa ii dau si eu o incercare ...dar nu prea am tragere :(...acu sunt si in sesiune si numai de desen nu imi vine :(

SV-05-YBG 07-02-07 14:38

daca putem facem si tricouri.

Low_Ridah 08-02-07 07:55

1 Attachment(s)
Poate kamikazee posta pe topicul in tema asta ...totusi ...e dragutz ...ceva ceva se poate modifica ....

KAmikazee2005 08-02-07 08:01

sry ca am postat la cafenea... nu am vazut topicu asta ;) my bad..

aDytZa_1989 08-02-07 11:01

1 Attachment(s)
cu ajutorul unui bun prieten din bucuresti, s-a reusit modelul asta care chiar e frumos. Multumesc Bogdan raman dator ;)

Low_Ridah 08-02-07 11:09

E mijto facut ...totusi ...ar trebui putin mai simplificat acum ...fiecare cu parerea lui ...totusi.....Ar mai trebui pareri pe aici ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....dar vad k toata lumea isi da interesul ....

aDytZa_1989 08-02-07 11:17

ms Low ca ti-ai spus parerea, chiar avem nevoie de asa ceva. sper ca in decursul zilei de astazi sa avem cat mai multe pareri in legatura cu stikerul postat mai sus ;). multumesc .

Quote:

E mijto facut ...totusi ...ar trebui putin mai simplificat
cred ca ar merge simplificat astept idei de la tine pe mess. Multumesc

Eagle_flyaway 08-02-07 11:52

de aratat nu arata rau da nici prea bine, prea neclare liniile si prea complicat .... nush eventual sa ramana numai capul si restilizat un pic bandana si "Crazy Drivers" astfel incat sa poata fi realizabil :lol:

Nitr0 08-02-07 12:12

1 Attachment(s)
adytza poti edita imaginea asta? inloc de van dutch kustom cycles sa scrii Crazy Drivers

Low_Ridah 08-02-07 12:27

Totusi ....macar o idee sau o parere ar fi buna ...ideea zic eu e detul d buna ...acum cu finisajele e partea a 2-a ...produsul final se va face dupa ce sunt toate parerile date...

Nitr0 08-02-07 12:31

1 Attachment(s)
sau asa ceva

59AFA 08-02-07 12:38

Quote:

Originally Posted by Nitr0 (Post 738094)
adytza poti edita imaginea asta? inloc de van dutch kustom cycles sa scrii Crazy Drivers

numai marca inregistrata sa nu fie :???:

aDytZa_1989 08-02-07 12:50

1 Attachment(s)
uite si poza de care zicea nitro in primul lui Post

SV-05-YBG 08-02-07 13:19

Haideti sa incercam sa facem ceva fara cranii. Sa fie ceva simplu si care sa ramana in minte.

59AFA 08-02-07 13:32

mie unu imi place asta ... arata chiar bine :shock: :shock:

Low_Ridah 08-02-07 13:34

Asta ziceam si eu ...No Skulls Please.....Totusi ....eu unu mias pune Cranii pe toata masina....dar multi dintre noi nu sunt aja k mine ...totusi ...sa incercam sa nu facem din Crazy Drivers ....Crazy Decesed Drivers ....:?

59AFA 08-02-07 13:39

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 738239)
Asta ziceam si eu ...No Skulls Please.....Totusi ....eu unu mias pune Cranii pe toata masina....dar multi dintre noi nu sunt aja k mine ...totusi ...sa incercam sa nu facem din Crazy Drivers ....Crazy Decesed Drivers ....:?

hai k o dam in undead , fantome , diablo , scary movie etc :lol:
intradevar , poate ar trebuii sa fie ceva reprezentativ pt un club auto nu pt un club de gropari :lol:
dar tot imi place :-P

Eagle_flyaway 08-02-07 13:51

mno bun groparii mei .... :twisted: :twisted: :twisted: .... focus .... sigla... cum s-ar zice "next" !!!:lol:

Low_Ridah 08-02-07 13:57

E buna sigla ...nu zic k nu ...nu e neaparat vorba de un club d Zombie :)) ...dar...totusi :weirdface

Alex23GAM 08-02-07 15:36

scrisu` ala de la aditza e bun zic eu fara schelete ca nu e cazu...

eu zic ca scrisu` ala simplu si cu "club" scris mai ciudat dau bine.

Mantus_a 08-02-07 16:29

mie imi place aia a lui aditza cu C mare si restul scris mic este f simpla si nu ne intereseaza sa fie cat mai morbida si mai complexa ci sa ne deosebim de ceilalti din trafic eu as vota pt aia simpla

Low_Ridah 08-02-07 16:36

Uite ce am mai scos cu Aditza ....o parte la facut el ..si lam mai modificat eu oleak

Low_Ridah 08-02-07 16:39

1 Attachment(s)
Si am dat Post reply ....si am uitat sa dau attach :P ....oricum ...culorile eu zic ca sunt bune ...acu nush ...asteptam comentarii ...asta oricum e provizoriu ....se mai poate modifica ...sau macar dati ideii cum sa il modificam pe asta ...

KillerB 08-02-07 17:00

Nu e rea de loc ideea, am vazut ca ati incercat sa prindeti tot conceptul cu "friendship, cars and racing" dar cred ca ar trebui si un element sa zica "crazy", asa e cam "cuminte". Hai sa facem un brainstorming ...

Low_Ridah 08-02-07 17:38

Asa zic si eu ...ceva...mai Racing ....mai Loco cum zice colegu d camera :P ...asteptam propuneri...oleak de gandire...nu strica....uite cum sta treaba ...noi facem toata muca ..iar restu stau si se uita ...asa k macar un post amarat sa punetzi aici ...macar sa vedem k isi da cineva interesul ...totusi ...sa o terminam si cu Logoul asta ...sa ne vedem si de celelalte treburi ce le tinem in loc dinj cauza Logoului ...k de exemplu stikerul , siteul , tricouri , sepci ....etc ...va rugam ..postati nijte ide PLZ ..

Low_Ridah 08-02-07 17:38

Aaa....sa nu uit ,,,Ms mult Ana ;)

KillerB 08-02-07 18:06

Uite mi-a venit o idee, dar nu ma pricep la desenat. Incerc sa fac ceva in paint, da iti dau desenu pe mess ca sa nu ma fac de ras cu desenele mele de clasa a II a:-) .

Low_Ridah 08-02-07 18:32

The_low_ridah .....dami add...:P ..dak tie rushane pe forum :oops:

SV-05-YBG 08-02-07 18:32

Cel cu negru si galben imi place cel mai mult pana acuma. Doar ca trebuie sa schimbam galbenul. Ca dupa aia seamana a MR. Si nu este OK. Sa incercam cu un verde fosforescent sau brotac dupa cum spune Ana.

Low_Ridah 08-02-07 18:49

La asta ma gandeam si eu acum ...la faza cu galbenul si cu Mr-u ...mam uitat oleak la sigla lor azi .......totusi ...pe verde nu arat deloc rau ....arata chiar bine ... Si mai stiu k vrei sa ti se asorteze stikeru cu masina ;)) ....dar nu mai zic la nimeni ..:P

Nitr0 08-02-07 19:05

cu un verde lamai iese perfect parerea mea... si nu as zice ca ar trebui numai de cat o sigla loco :P

59AFA 08-02-07 19:09

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 738573)
Si am dat Post reply ....si am uitat sa dau attach :P ....oricum ...culorile eu zic ca sunt bune ...acu nush ...asteptam comentarii ...asta oricum e provizoriu ....se mai poate modifica ...sau macar dati ideii cum sa il modificam pe asta ...

asta cred k e cel mai potrivit...

SV-05-YBG 08-02-07 19:09

1 Attachment(s)
Puteti incerca sa faceti ceva pe baza imaginii astea?

aDytZa_1989 08-02-07 19:21

1 Attachment(s)
am facut si pe verde , cu toate ca nu imi place deloc verdele.
eu unu zic ca orice stiker am alege ar fi frumos pe galben ptr ca se vede bine pe folie. O sa il atajez mai jos pe verde, dati-va cu parerea ;)

Low_Ridah 08-02-07 19:23

Hmmm....nu cred .....ceva ce sa semnifice ...si Crazy Drivers ...si Japan ....:???: ....cam greu ...

KillerB 08-02-07 19:34

Eu am renuntat la ideea de mai inainte, ca Stefan a zis ca nu vrea nimik cu pistoane, cornitze, etc.
Ref la simbol, este unul universal, nu se ref la Japonia. Are treaba cu dinamica, este simbolul ca in lume trebuie sa existe si bune si rele ca sa progresam/ ca sa se miste lucrurile.

Eagle_flyaway 08-02-07 20:07

chestia asta pe verde e al dreq de urata.... nush totusi cred ca ceva mai simplutz ar merge mai bine

Low_Ridah 08-02-07 20:11

Dar totusi ...ma gandeam ...ying yangul e mijto ...nu zic k nu ...dar e greu d combinat cele 2 elemente impreuna ...si sa formeze o sigla care sa ne reprezinte...

Eagle_flyaway 08-02-07 20:18

1 Attachment(s)
ceva de genu care va pricepeti si aveti ceva fonturi calumea sau in photoshop cumva curbele alea sa fie de aceleasi dimensiuni si sa aiba aceeasi distanta intre ele... is curios ce-ar iesi...!? se baga careva la creatie?:lol:

All times are GMT +2. The time now is 10:51.

- Copyright 2026 4Tuning