![]() |
eu la bran...... :))
|
Re:
Quote:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ma voi vreti sa-mi faceti necaz ? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: |
Re:
Quote:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ma voi vreti sa-mi faceti necaz ? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: |
:lol: :wink:
|
V-ati pregatit pentru revelion ? ....
Ati adus berile , sampania , prajiturile , sucurile ... ? :lol: :lol: |
Si?
2005 welcome to :P Cum v-ati distrat? :D Eu am distrat f. bine :drunk: |
moama ce a fost in predeal pe partia clabucet. Cele mai tari artificii. Aveam artificii si in gura :D
|
:twisted: A fost super REV. anu asta!
La Multzi ani all! Sanatate si multa fericire alaturi de cei dragi! :wink: |
eu inca nu mi`am revenit.. :drunk: :dance: :caffine:
|
Am fost RANGA :drunk: :drunk: :blink: :blink: :(
|
am fost qminte...... :roll: :wink: :wink: cine stie cunoaste..
|
Cel mai infect revelion... :(
|
word up 2 that !!!
|
poi dc mai 4SS people, ce sa intamplat?
eu inca mai simt urmarile vinului. a fost belea la timisoara, cel putin unde am fost eu :wink: |
chill , nu are treaba cu 4ssu , 4ssu s-a distrat.. fiecare pe undeva ;) , ideea e ca.. ptr hondaru.. a fost lame , si ptr mine si mai lame.. asta e.. speram la anu sa fie mai... frumos
|
ok, intrebarea era adresata pt tine si hondaru. ca doar voi ati zis ca a fost naspa. :)
|
ptr mine , daca vrei iti zic pe ym or sumthin , la hondru sa-ti zica el daca vrea... ;)
|
la mine acum e reveilonu' ........... S TRAIM WAAAAAAAAAAAA s MOR EU DE NU CALC TOATE BALELE CU DACIA LU TACMIU' ..... iheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
:) :) :) :) ce caterinca....la multi ani epox :P eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2005 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :D :) :)
|
respect pentru Michael boieru` si RacingTeam care m-au sunat !
cu totii eram morti :drunk: nu stiu cum ne-am inteles la telefon... :peace: :peace: si la anu` sa ne fie si mai bine din toate punctele de vedere! |
:)
1 Attachment(s)
LA MULTI ANI !!!! SANATATE,FERICIRE,BANI SI TOT CE DORITI !!! :wink:
2005 sper sa fie un an cat mai bun,mi-am pus multi bani in buzunar :) + o poza cu un scuter,ca sa primesc unul de ziua mea :))))))))))))))))))) ) Sanatate la toti si fericire !!! Eu la 4 dimineatza...SA TRAITI BINE ! :peace: |
haoleu sa moara Veta :lol:
|
mai bine pune o poza cu o masina ca e mai frumoasa ... poti sa pui si una lovita ...
|
ce mustatza de pionier are ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ma ! ce te iei de mustatza lui ?
ce ? robin hood nu avea la fel ????????? :)))))))))))))))))))) |
\"hawles bawles mancatiash\" :) :) , chiar simteai nevoia sa pui poza cu tine ? crezi ca nu mai rezistam fara sa te vedem ? :P
|
:lol:
:oops: ooooops! U did it again!! :lol: |
EvLSant0s - Din partea dragutzei de minirally - Da jos mustanta ca nu da bine :D \"te pupik\" =>> In visele tale erotice :D :D
mesajul a fost transmis prin intermediul telefonului :D |
ce barbat bine.. ce gigolo.. :lol: :lol:
|
Seamana cu pushtiu de la cronica carcotashior , da ce-s cu hainele alea pe tine ? :) :) si cu mustatza aia frate , cum zicea si raluca , da-o doamne iarta-ma jos , semeni cu hitler , dar mai ai de facut ceva \"tuning\" pana sa semeni ca lumea cu el... succes in prepararea mustatii si a frezei , HEIL HITler
|
in sfasit bine dupa 2 zile de petrecere .............. Sa aveti parte de tot ce va doriti in noul an :!: ;) .... Take care :D:P
|
:yikes: ai chiuaua, damn!, donule, :inyourfac lose tha musache si jaca, dak nu anuntama, si pe mine cand vii cu caravanele prin timisoara (sau mai bine nu) :twisted: . ce bad sunt
|
haoleu,mancatias... dupa c mam uitat la poza am fugit repede sa vad unde mie telefonu si portofelu :lol: :lol:
sa fim si on topic.... super tare revelionu :peace: :peace: welcome 2005!!! :twisted: |
:lol: :lol: :lol: Dau jos mustatza..pana maine e data jos :)) :lol: :lol: :lol:
O sa pun cu mine poza,dupa ce ma \"tunez\"... :)))))))))))))))))))))))))))) Ce offtopic am facut... |
da ma...dar tot kitch tuning ramane :lol: :lol: :lol:
|
SpeedeR:las` ca ii fac si tuning estetic :))))))))))))))))))))
Iara e offtopic. |
schimba motorul (capul ) si poate poate , cu greu , dupa multe operatii o sa fie bine..
MAY THE FORCE BE WITH YOU !!!!!!!!!! |
Quote:
eu nu inteleg designul dar cu un facelift cred ca se rezolva cred ca era speriat de cineva |
BAAAAAAAAA!
Terminatzi ma draqu` cu Off-Topic`u! Moderatori CLOSE PLS! k s-a terminat rev`u demult... :( |
pai rev s-a dus dar a mai ramas sa povestim shi noi cum ne-am distrat.. pe unde...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:54. |
- Copyright 2026 4Tuning