![]() |
Re: oltcit club(furia rosie)
Quote:
|
ms mult...sunt interesat dar eu vreau sa vopsesc masina..rosu cu negru si interiorul la fel..iar daca nu, fac masina rosie si interiorul crem :d...ma mai gandesc si mai astept pareri de la prieteni...oricum multumesc mult :)
|
Quote:
|
da da bafta
|
1 Attachment(s)
multumesc mult...apropo voi ce parere avetzi...ce culoare sa ii dau?...cam asa as vrea sa arate ..dar in loc de crem sa fie rosu :d..ce ziceti? multumesc
|
shumy tu cand te apuci de masina nu te supara da asta e threandu lui laure 2 fast si poate se supara omu sau cel mai bine intreabal daca potzi posta aici lucruri despre masina ta
|
ok...scuze..am cam deviat de la subiect...imi cer scuze :):oops:
|
uite aici un link cu interioare de oltcit :lol: https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/27808-interior-oltcit.html
|
sincer...acum chiar pe forumul ala ma uit :)...imi cer scuze ca am postat pe thread-ul tau :)...si sunt foarte mult interesante...si al masinii tale imi place :d..cred ca mergea si putin negru...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
niste poze facute de baietii de la virtual tuning.. :lol:
|
sa -ti dea domnu jantele alea
|
Quote:
|
dap jentzile sunt super misto
|
dar cred cai sta mai bine in prima poza parca in a doua nui sta bine prea lasata
|
Quote:
alte modele... pai sport.....cu spite mai subtiri..;) bafta... la tine mai e putin.. ;) bafta.. si cand vad si eu masina.. ;) |
eu zic ca e mult mai frumoasa in prima poza...si jentile sunt super :lol:
|
Quote:
|
asa te vreau jon !!! ai scosco si cu vopseaua la capat .... jentile le mai ai ca sa prinda contur !!!
|
in vara vii sa punem osu la treaba si la a mea ...:) m-ai convins dupa ce ai "terminato" :)...mai ai putin da se vede ce ai facut pana acum...
|
Quote:
|
Ieri, din intamplare, am ajuns la tine la bloc sa las pe cineva si... am vazut un Oltcit rosu in parcare. Dupa numere l-am luat ca-i al tau si l-a studiat cateva minute. Felicitari nene ! A iesit de belea ! Punctul forte e vopseaua !
Bafta in continuare ! |
Quote:
|
Voi, astia din Craiova, aveti cele mai belea Cit'uri......... :(( :(( :(( Noi astia de Buc de ce nu??? :((
|
cu stalpii negri si geamurile negre(dupa ce faci verificarea bineinteles) ar da super..da si niste jante - eventual tot negre sa pastrezi contrastu - nu ar strica ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bafta in continuare .. ;) si abia astept sa vad .. ce zice gabi de culoare:rolleyes2 .. sa arunc si eu ochiu ;) ca daca zice gabi ;) |
Quote:
|
Quote:
|
parerea mea...o stii despre jenti....:(.... nu e de ici'colo sa iei jentile... .. nu cumperzi azi jentile si maine le pui , mai sunt multe de facut... si timp e destul... noi sa fim sanatosi :)
|
Salut ! Imi puteti spune si mie cum se posteaza poze ? Mersi
|
Quote:
|
Quote:
|
deci inseamna ca parerea mea cade
|
mah... e doar o idee... poate ne vin altele... :D :P Si vb aia, cu jentile nu e asa simplu... Nu e ca si cand ai schimba un volan... :P :D
|
Quote:
si se rezolva.. nu la fel de repede cum am schimbat volanul in 20 de minute .. dar in 2 zile e gata.. depinde de ce vrea sa puna pe masina ..daca.pune ce am pus eu..;) e greu dar merita...;) |
urmeaza si alte jante in primavara..sa trec iarna cu astea :lol:
|
9 Attachment(s)
niste poze mai vechi... :lol:
|
hai mah, ca usor usor, ajunge sa arate a campioana!! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2026 4Tuning