Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   noul cod rutier, un mare .....! (https://forum.4tuning.ro/85-arad/28730-noul-cod-rutier.html)

ar 79 dix 12-03-07 19:51

Re: noul cod rutier, un mare .....!

Quote:

Originally Posted by canny (Post 794373)
79 DIX sa nu te superi pe mine ca eu sunt chiar la capatu celalalt, ca si cand eram fara numar in fata nu mia dat nici macar amenda, iar cand am avut toba sparta, mia zis da talonu dupa care, ai prea mult de umblat dupa el, numa sati faci toba :)

de ce sa ma supar fratzica? asta e, fiecare cu norocul lui, dar uite ca am avut si eu noroc odata in viatza sa nu imi ieie carnetu. pt ca era pt a 2a oara, si vaaaaaaiiiiiiiiiii de capu meu de mil lua, ca ramaneam fara pita la copii, ca din asta imi castig existentza. si pe deasupra mio mai si zis ca nu o sa il iau inapoi din prima la examen ca is catastrofa chestionarele alea.
itzai dai seama ca daca mil lua, atunci chiar nu mai suportam nici un militzian!:chainsaw::2gun::pistoles:
dar uite ca mai sant si militzieni cu cap si care mai si gandesc! adica oameni!

Aelius 12-03-07 20:36

Quote:

Originally Posted by Aelius (Post 777257)
Pai asa is toti de acolo.Jumate din ei is veniti de la mercedes si acolo mi-am mancat io nervii cu ei.cand am trecut la audi iar am dat de ei si in semn de apreciere, cand miau schimbat placutele de frana au uitat sa mai stranga prezoanele la rotile din spate.Am plecat la bucuresti si cand am trecut de deva am observat ca masina vibra din toate incheieturile asa ca m-am oprit.cand m-am uitat la rotile de spate,prezoanele se mai tineau in 2 filete,practic erau aproape cazute.nu cred ca mai rezistau 1km.Asa ca aveti grija cu baietii astia si de fapt cu toate service-urile de reprezentanta.Io m-am plimbat prin trei si de fiecare data cand duceam masina cu o problema,o luam cu alta............

ce naiba cauta postu meu de la probleme cu service-uri aici?:confused: :yikes: :weirdface

RCS. 12-03-07 21:22

Quote:

Originally Posted by Aelius (Post 794674)
ce naiba cauta postu meu de la probleme cu service-uri aici?:confused: :yikes: :weirdface

Dosarele X...:lol:

criss 12-03-07 21:30

Quote:

Originally Posted by Aelius (Post 794674)

pai daca aici l-ai scris.... daca ti-l mut dincolo vei vedea ca titlul/post va ramane tot asta, eu cel putin am inteles ca ai scris in continuare la ce facea bullettt referire aici

canny 12-03-07 21:31

or venit mini martienii peste noi :)

Aelius 12-03-07 21:50

Quote:

Originally Posted by criss (Post 794803)
pai daca aici l-ai scris.... daca ti-l mut dincolo vei vedea ca titlul/post va ramane tot asta, eu cel putin am inteles ca ai scris in continuare la ce facea bullettt referire aici

oboseala e de vina............eu sunt in dosarele X:drunk:
seamana cu ce am postat acolo.
my bad.....sorry:headache:

morghen 15-03-07 14:28

bulangerii legate de legi cu privire la automobile.

1. de la 1 ianuarie nu mai ai voie sa-tzi treci gume mai mari in talon decat daca prezintzi ceva hartie originala de la fabrica prin care dovedeshti ca pe mashina ta s-a pus la vremea vanzarii rotzi de marimea x(care vrei sa le pui)
2. daca te prinde cu alte rotzi iei amenda shi tzi se ia talonul.

in concluzie...legea e facuta in asha fel incat sa te rishti sa-tzi pui jante mai mari(deh moda...necesitatea...figurile) dar sa nu potzi trece in legalitate.....astfel profitant statul roman de pe urma amenzilor ce le plateshti in mod regulat.

canny 15-03-07 16:08

Re: bulangerii legate de legi cu privire la automobile.

pai daca traim intro tara de kk, daca ar sta si sar gandi putin la ce voteaza, probabil ar castiga daca nu lafel de mult ca din amenzi daca nu mult mai mult , pt ca ar da frau liber comertului cu accesorii tuning care ar aduna ceva valoare adaugata la final de an, toata lumea ar fi fericita ,noi sa ne aratam bligurile la domnisoare, comerciantu ar avea in continuare pita pe masa + aia cativa angajati, iar statul ar aduna o suma frumusica la sfarsit de an.
Dar astai viata, daca vrem, ne riscam , ca eu sincer asta asi face
mias lua genti de camion numa sa stiue eu ca nu stau pe ...

BULLETTT 15-03-07 18:33

Daca neamtu a facut o masina si i-a pus jenti pe 15...nu e bine sa vina unu sa ii puna jenti pe 17 doar ca e la moda...... diferenta de greutate dintre o janta pe 15 si una pe 17,18...este destul de mare....si directia are de suferit datorita acestor kg in plus.

NEo007 15-03-07 19:00

asa era tot timpu si bine face :)

canny 15-03-07 19:14

la fel cum geanta aia de 16 de tabla de passat e mai usoara cu 5000 % mai usoara decat una de 17 care e aliaj usor sau la fel cum daca la mine pe geanta sta in loc de 205 , 210 pe talon mai mic, te pomenesti ca se rupe armatura din anvelopa mai repede sau ce,
ce ai spus tu glontule e f adevarat daca esti om care vede masina camijloc de transport, ca daca nu ... sau vrei sa spui ca atunci cand modifici axa cu came sau admisia deja nu umblii peste calculele inginerilor constructori
de aceea e tunning, stim ca nu mai e cum au facuto constructoru dar suntem dispusi sa riscam pe banii nostrii pt un + de acceleratie stabilitate frane..

Asta e ca si cand ma gandeam sa imi pun frane ventilate pe toate patru + pompa mai mare, deci in concluzie frane mult mult mai bune, dar crezi ca ti se aproba asa ceva, normal ca nu , ca doar e rau sa ai frane mai bune

canny 15-03-07 19:25

scuzati exprimarea incorecta

ar 79 dix 15-03-07 19:57

ba eu deja fac cu nervii. acuma cand am vrut sa imi trec si eu in talon jantele pe 15 la jafu meu nu mai e voie. eu imi bag p.u.l.a. in ea de tzara si de guvernantzi sau mai stiu eu cine dracu da legi!

canny zicea bine acolo, pai astia in loc sa faca bani la buget ca ala isi vinde jantele=ca tu platesti o taxa ca le treci in talon, mai rau ingreuneaza situatzia! asta ii exact ca si cu schimbatu motorului, ii trecut in lege ca si piesa de schimb, dar tu nu ai voie sa il schimbi decat cu aceiasi serie care e scrisa la tine in motor.
sa ma c.a.c. in ea de tzara si prostii care o conduc. gandire de prosti, mai bine umblu cu motorul meu non euro si diesel decat cu unu euro 2-3-4. asta gandire, nu?incurajam poluarea sau ce? dar ce ne mai miram, noi iam votat, noi ne spalam cu ei pe cap.
asta e daca nu pot sa mi le trec in talon, jos nici atat nu le dau, daca ma opreste un garcea asta e, nu o sa am actele la mine si ma risc sa platesc o amenda, daca o platesc ca si asa mai am 2 la finantze neplatite de 2 ani.

canny 16-03-07 02:02

pai te risti ca nu toti avem avioane de masini ca sa nu le mai facem nimic,
dar stai linistit ca de cauciucuri si nu numai se intampla peste tot
nu stiu daca ati vazut pe discovery parca in uk, lo luat garcea lor la rost pe un omulet, ca ce is cu cauciucurile si gentile de pe masina si dupa aia daca lea avut pe masina cand a primit verificarea, diferenta e ca acolo garcea sa dus la registrul auto al lor si l-a luat la bani marunti pe cel care ia dat verificarea.
cat despre taxe ce sa spunem e vb de bunul simt al comertului, se stie clar cu cat se ruleaza mai multa marfa fiecare are mai multi bani, dar ce te faci cand in general tara e condusa de oameni necalificati pt postul pe care il au
sa speram la mai bine

morghen 16-03-07 15:27

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 799998)
...... diferenta de greutate dintre o janta pe 15 si una pe 17,18...este destul de mare....si directia are de suferit datorita acestor kg in plus.

Asta nu e regula....e o abureala pentru mintzi inchise shi cheia inghitzita.
Ducetzi cantaru, pizza shi berea shi eu va imprumut jantele sa va minunatzi.

Neamtzu a pus jante pe 15 ca asha era moda shi posibilitatzile (calitatea drumurilor) pe vremea respectiva.

Aelius 17-03-07 00:43

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 801537)
Asta nu e regula....e o abureala pentru mintzi inchise shi cheia inghitzita.
Ducetzi cantaru, pizza shi berea shi eu va imprumut jantele sa va minunatzi.

Neamtzu a pus jante pe 15 ca asha era moda shi posibilitatzile (calitatea drumurilor) pe vremea respectiva.

Atunci daca avem in vedere drumurile noastre, jante de 15 sunt prea mult.........

tristan 17-03-07 13:20

Eu am trecut in talon 195/80 R15... sa imi spuna mie nenea politaiu cum bag io gumele astea acolo.... si eu le bag... normal este 195/50 R15

ar 79 dix 17-03-07 13:44

Quote:

Originally Posted by tristan (Post 802845)
Eu am trecut in talon 195/80 R15... sa imi spuna mie nenea politaiu cum bag io gumele astea acolo.... si eu le bag... normal este 195/50 R15

tai din aripa tristane!:lol:

ar 79 dix 17-03-07 13:47

eu mam gandit la o chestie si cred ca am sa o pun in practica!
-sa ma pun si sa sterg cu flexu chestiile alea unde scrie dimensiunea cauciucului, ca la cat is de prosti gaborii poate nu isi dau seama. numai faza tare e ca poate prind unu ca in ungaria si se pune prostu pe burta si se uita in interior, ca am patzito in ungaria acum catziva ani.:lol::pistoles:

Aelius 17-03-07 14:18

Quote:

Originally Posted by ar 79 dix (Post 802875)
eu mam gandit la o chestie si cred ca am sa o pun in practica!
-sa ma pun si sa sterg cu flexu chestiile alea unde scrie dimensiunea cauciucului, ca la cat is de prosti gaborii poate nu isi dau seama. numai faza tare e ca poate prind unu ca in ungaria si se pune prostu pe burta si se uita in interior, ca am patzito in ungaria acum catziva ani.:lol::pistoles:

Tin sa te contrazic la faza cu gaborii.Io am vaz o politista:!: care i-a saltat la unu talonu.Si nu avea cine stie ce roti.Eu unul nici nu le-am remarcat,dar gacica i-a zis dupa 2 sec ca daca nu cumva le are trecute in talon, pa...........

ar 79 dix 17-03-07 14:25

Quote:

Originally Posted by Aelius (Post 802912)
Tin sa te contrazic la faza cu gaborii.Io am vaz o politista:!: care i-a saltat la unu talonu.Si nu avea cine stie ce roti.Eu unul nici nu le-am remarcat,dar gacica i-a zis dupa 2 sec ca daca nu cumva le are trecute in talon, pa...........

care era blonda sau bruneta? astea 2 is date dracu! leam vazut si eu, nu au mila de nimeni.
dar eu ziceam ca daca sterg acolo unde scrie dimensiunea cum mai stie ea ce dimensiune are guma ca doar nu le cunoaste ea pe toate, vine cu metru si le masoara in tzoli? oricum daca vrea sa itzi gaseasca nod in papura, gaseste!

BULLETTT 17-03-07 18:42

Faza cu e stersu e buna...un preten si-a pus jenti pe 16 si ii freca pe spate..si cum tot a frecat s-au sters dimensiunile..si nu a avut probleme cu bocterii

Aelius 17-03-07 22:35

Nu a avut din ignoranta gaborilor, caci la o adica au dreptul sa-ti retina masina daca au vreo suspiciune pana isi dau seama ce e cu rotile.Ca sa nu mai spunem ca pot sa se ia si de lipsa dimensiunilor (ca si in cazul foliei de numere de ex) adica se pp ca ai vrut sa incalci legea,ba ii mai scotoceste si pe producatori......
ha haaa treaba se poate complica foarte daca vrea cineva si nu are de lucru....
In alta ordine de idei,domnisoara politista era satena mi se pare.Orium pe mine m-a frapat faptul ca are ceva ochi si atitudine occidentala ca sa zic asa.Ai calcat in strachini->ai pus-o.Se vede ca e sange proaspat.......Pacat ca sunt indrumati de putreziciunile alea dinainte.Si daca vor tot nu pot fi profi si echidistanti ca sar aia cu gura pe ei.oricum am deviat de la subiect.Uite cum maa enervat iar:evil:

absstrakt 17-03-07 22:39

la masina nu are ce sa iti faca. ai platit`o si intra sub incidenta legilor legate de proprietate. nimeni nu poate sa iti deschida portbagajul (fara mandat in acest sens) sau sa iti puna sechestru pe masina. ce poate face maxim e sa iti suspende dreptul de a circula (pe care tot ei ti l-au dat) luandu-ti talonul.
apropo...are cineva folie si in fatza pe geamuri si a fost oprit fara sa se ia politistul de aceasta problema? banuiesc ca si asta tine de noroc..dar sunt curios ca vreau sa`mi pun si in fatza

NEo007 18-03-07 10:22

m-a oprit de 2 ori. Prima data nu a avut nici o treaba. in schimb m-a oprit ieri...a spus ca data viitoare imi ia talonul :">

Aelius 18-03-07 18:04

Quote:

Originally Posted by absstrakt (Post 803642)
la masina nu are ce sa iti faca. ai platit`o si intra sub incidenta legilor legate de proprietate. nimeni nu poate sa iti deschida portbagajul (fara mandat in acest sens) sau sa iti puna sechestru pe masina. ce poate face maxim e sa iti suspende dreptul de a circula (pe care tot ei ti l-au dat) luandu-ti talonul.
apropo...are cineva folie si in fatza pe geamuri si a fost oprit fara sa se ia politistul de aceasta problema? banuiesc ca si asta tine de noroc..dar sunt curios ca vreau sa`mi pun si in fatza

io am umblat cu folie 3 ani si nu m-a intrebat nimeni de sanatate.(in cond in care luam o amenda la cel mult 2 luni,deci m-am intalnit cu ceva gabori nu gluma)

ar 79 dix 18-03-07 18:39

asta este fratzilor, fiecare cum are norocul sa prinda cate un gabor, mai intzelegator, sau mai prost! dar va spun eu ca vin astia din noua generatzie, cu care nu prea mai ai ce face, astia fac cam ce zice legea, nu prea potzi sa te intzelegi cu ei.

Aelius 18-03-07 21:47

Quote:

Originally Posted by ar 79 dix (Post 804668)
asta este fratzilor, fiecare cum are norocul sa prinda cate un gabor, mai intzelegator, sau mai prost! dar va spun eu ca vin astia din noua generatzie, cu care nu prea mai ai ce face, astia fac cam ce zice legea, nu prea potzi sa te intzelegi cu ei.

Ai dreptate.Incredibilul se produce.Nam crezut ca o sa prind ziua can o sa fiu taratat in strada la fel in rom si in ger.Bine dif este ca aia din vest stiu sa fie mai politicosi si vb corect limba.Bine au niste proceduri mai clare pe care si le insusesc si tot procesul devine natural si pe alocuri agreabil(daca nu calci tare pe bec)

All times are GMT +2. The time now is 21:27.

- Copyright 2026 4Tuning