![]() |
Re: Stilo - Abart Project `11
De ce sa faci masina sa semene cu ceva ce nu este? Te simti mai bine la volan daca doar seamana cu Abarth? De ce sa te minti singur cand sub capota e o drujba de 1.6? Sau crezi ca iti va admira cineva masina cand va fi parcata? Fac pariu ca 99.9% din romani habar nu au ce inseamna Abarth :lol:
Decat sa bagi bani in rahaturi care doar o fac sa semene cu alta masina, mai bine investesti mai cu cap si faci din Stilo-ul tau 1.6 ceva unicat, nu o copie kitch dupa Abarth :) EDIT: Vad ca ai mai dat si 3650 euro pe masina, iar la 3990 am vazut Abarth originale 100% :) |
Quote:
asta e punctul tau de vedere . daca tu iti permiti sa bagi 100 lei in benzina zilnic , cat mi`ar fi trebuit mie , daca mi`as fi luat un abarth , afla ca eu nu`mi permit . eu combin utilul cu placutul . imi place abarth , dar nu`mi permit motorul/consumul . deci fac masina sa arate ca un abarth , si sa consume cat o masina cat de cat normala . merg peste 100 km pe zi si`o mare parte din ei sunt in bucuresti . |
Ce faci tu nu se poate numi "placut" ci kitch. Poti fi bagat in aceeasi oala cu aia care pun bot de BMW pe Dacii si alte rahaturi de genul, dar la un nivel mai mic, bineinteles, mai exact kituri de M pe BMW-uri cu motoare de 1.8. Vrei sa faci ca masina ta sa semene cu alta si atata tot. Nu vezi ca nimeni nu e de acord cu ce vrei sa faci?
Noi nu te invatam de rau ci suntem sinceri, incercam sa iti deschidem ochii si sa incetezi cu prostiile fara rost. Masina poate arata foarte bine in felul ei, sa faci din ea ceva unicat si frumos, nu sa incerci sa "falsifici" un Abarth. Iar decat sa fiu in locul tau si sa bag milioane in prostii, mai bine luam un Abarth si ii bagam in benzina;) Consumul nu este cu mult mai mare la Abarth, stai linistit. A fost pe lista mea de posibile achizitii pana acum o saptamana. |
Ar merge niste neoanee pe sub ea ar fii exact ce ii lipseste in momentul de fata :lol: + niste actipildurii sub oglinda gen brembo ,sparco si din astea :shock:;),astept cu nerabdare sa ii puii prelungirile de spoilere + poate un eleron ceva ar merge :shock: ,
Multa bafta cu bolidul!~ |
o dai in balarii ...
|
ii aduce ceva mosul?;;)
|
da , dar ajunge putin mai tarziu la ea :) prin ianuarie :| :(
|
Ca posesor de Abarth 2.4 as vrea sa salut intentia ta de a-ti face masina sa arate cat mai frumos si mai ,, Abarth style ".
Eu as fi lasat masina cat mai originala si cat mai ingrijita ( simpla si atat ). Asta si insemana Stilo Abarth : praguri speciale, interior special, navigatia Nav+, senzorii de lumina, apa etc. Dar nici un sticker sau cine mai stie ce. Daca ai vrea sa para Abarth, era deajuns o emblema originala care pe ebay e 20 de euro, o puneai pe spate si cred ca avea acelasi efect care il doresti. Si asa ca o idee : nici in ruptul capului nu bagi 100 de lei pe zi pe benzina. Crede-ma ca bagi cu foarte putin mai mult decat intr-un 1.6 sau 1.8. Asta ca o parere de posesor de un 2.4, 5 cilindri, 20 de valve, 170 de cai plus resoftarea. Succes la proiect ! |
la cum merg eu , bag ina sta aproape un mil pe zi :))) deci in ala bagam sigur mai mult :))
|
Re: Fiat Stilo Abart Project `11
Quote:
+2 |
Nu fiti rai cu omu ca nu avem de ce, e masina lui, asa ii place.
Eu i-am explicat ce inseamna un Abarth...motor mare...praguri...o emblema frumoasa pe spate, un abtibild la motoe si desiguri optiuni destul de multe in plus fata de stock. Succes inca o data cu proiectul. |
ma abtin de la comentarii :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning