![]() |
Re: Machetele mele - Modelcars
Quote:
|
Machetele sunt detaliate, dar finisajele sunt mai slabe ca la autoart si kyosho. Pretul de 250 este unul realist si la banii aia as cumpara si eu destule, dar cum ele ajung aici la 400-500 ron ... sa fie sanatosi :lol:
Cel mai bun model chinezesc imi pare Subaru Forester |
13 Attachment(s)
Azi va prezint un alt SUV Toyota Highlander V6 produs de chinezi pe scara 1:18
Interiorul este mochetat, scaunele din fata se pot culisa, centurile sunt facute din material textil. O macheta bine realizata.:lol: |
Frumoasa asta, ma bate gandul sa ma bag si eu pe suvuri :|
|
Sunt frumoase modele produse de Paudi-China Models,dar pacat ca prezinta luft-uri atat de mari,in schimb elementele mobile sunt de obicei mai multe fata de un alt model din aceeasi categorie:-)
|
13 Attachment(s)
Astazi va prezint in alt mod Toyota FJ Cruiser produs de AUTOart pe scara 1:18, editie limitata la 10.000bc. pe fiecare culoare, numarul certificatului este 3432 Albastru&Alb.
O macheta destul de bine lucrata la finisaje. |
interesanta macheta, iar pozele sunt frumoase, poza 3 best
|
Quote:
|
Interesant modelul asta...mi se pare altceva fata de SUV-urile vazute pe strada...avem si noi prin oras vreo 3-4 din astea si sunt masini dupa care intorci capul...nu ca Q7 care a devenit comun:twisted:
Macheta e realizata bine...mai bine de atat nu puteau s-o faca. Lipsa mochetei de datoreaza faptului ca nici masina reala nu are:-P |
Masina asta imi place de cand am vazut-o prima oara. Vad ca macheta e la nivelul AA, iar pozele sunt foarte bune!
|
Quote:
|
Quote:
|
13 Attachment(s)
Azi va prezint un alt SUV pe scara 1:18 produs de PAUDI MODEL este vorba de INFINITI FX50S
Cateva detali despre macheta: Oglinzile sunt rabatabile Trapa functioneaza Scaunele din fata se pot regla inainte-inapoi Interior mochetat Capacul de la rezervor se poate deschide Lungimea:26cm. Culoarea ce am ales este Midnight Mocha |
frumos rau !!!:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Se pare ca Mosul mi-a facut o vizita :dance:
Este vorba de Rolls-Royce Ghost si BMW X3 pe scara 1:18 revin cu mai multe poze separat. |
Ce mos bun ai avut...
|
Fain. Pe culoarea asta vreau si eu rolls-ul. X3-ul e norev, nu ?
|
Frumos Rollsul, sunt curios care e părerea ta despre el. :-)
Lāngă asta negru merge parcat un Phantom sau un Bentley alb. 8) |
Frumos si interesant INFINITI
|
Quote:
|
Quote:
In legatura cu BMW X3 habar nu am cine il face ca nu scrie producatorul, uni zic ca ie facut de Autoart alti zic ca e facut de Norev in colaborare cu Kyosho deci sunt total nelamurit :?: poate stie cineva exact de cine e facut. |
Quote:
Si sa vad la anul ce o sa prind un Phantom sau un Bentley :D |
Fără discuție Ghost este mult peste Brooklands. Este dublu la detalii cāt și preț.
Ai făcut o alegere foarte bună. 8) |
Quote:
pe YouTube de catre CarRoom TV. |
14 Attachment(s)
Salutare la toata lumea, astazi am avut ceva timp ca sa fac niste poze la Rolls-Royce Ghost Black&Silver produs de Kyosho pe scara 1:18
Citeva detali despre macheta:Oglinzile laterale se pliază. In ușile din față se găsesc 2 umbrele care se pot scoate, dar nu se deschid. Scaunele din fata se pot misca fata/spate. Parasolarele se mișcă și au oglindă īn ele. Cotiera față se deschide la fel si cel din spate. Cand roțile se īnvārt, centrul roții cu emblema RR rămāne fixă. Plafonul de sticlă se deschide īn 2 feluri. Prima parte și a 2-a. Pe scaune se găsesc 2 măsuțe care se rabatează și īnăuntru sunt ecranele LCD. Interiorul machetei este bine detaliata. Capota se deschide cu ajutorul a două telescoape. īn faruri se găseste īn centru scris RR. |
Frumușică... :lol:
|
Data viitoare cand faci o prezentare a unei machete te rog sa nu mai dai copy/paste!
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
La Multi Ani la toata lumea, incep cu noul an 2012 cu un calut nervos, este vorba de Ferrari 599 XX Nr.3 produs de HOT WHEELS ELITE pe scara 1:18 serie limitata la 10.000bc.
Capota de la motor se poate da jos in intregime la fel si de la portbagaj sunt prinse cu niste magneti, Motorul este foarte bine realizat dupa parerea mea. |
11 Attachment(s)
Raman tot la aceias marca Ferrari F430 Spider produs de HOT WHEELS ELITE pe scara 1:18 Editie Limitata la 10.000bc.
Macheta este mochetata si se deschid usile, capota de la motor, portbagajul |
Salut, nici un comentariu fata de cele 2 Ferrari ce am prezentat :sad:
Poate sunteti prea ocupat sau nu ati avut timp sa-mi vizitati ultimile apariti nui bai e timp :peace: |
12 Attachment(s)
O noua macheta produsa de Maisto pe scara 1:18 este vorba de HUMMER 6.5L, foarte reusit zic eu la detali pentru un Maisto, ce imi place mult sunt cauciucurile la iel sunt facute dintr-un material mai moale, suspensiile pe toate 4 roti, sper sa va placa si voua macheta.:joy:
|
Misto poza 5, bara aia din fata ce este??
|
din cate observ eu cred ca e grilaju de la faruri coborat:D, dar poate ma insel:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Salutare, azi va prezint un model de la KYOSHO pe scara 1:18.
Este vorba de BMW M3 Safety Car pentru inceput cateva poze cu macheta. |
cat de frumoasa e asta........s-o scoti la lumina naturala, ca merita din plin
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning