![]() |
Re: Membrii 4 Speed Squad
Quote:
|
@alexutzu... bah... ti`am vazut mashina de vanzare :P
|
Quote:
de fiecare data cand vezi masina in miscare sunt eu la volan cand s-a filmat si se vede ca sunt ei in masina si masina in miscare, masina se afla pe o platforma daca nu acceptau asta, nu le dadeam masina Quote:
si-a gasit ala m3, ca am vb cu el |
--------------------------------------------------------------------------------
salut si numai bine ! pt inceput va salutam si noi............... https://forum.4tuning.ro/584-style-and-motion/106178-cafeneaua-the-wanted-cars.html |
14 Attachment(s)
Cred ca este timpu sa imi prezint masina, la care am muncit 3 ani dar mai am de munca o gramada.
las pozele sa vb |
bah care mai de care va aratati masinile...pe aici...ia uite bah ursu lu haru era alb :lol:...bafta
|
lovely car, spor la munca in continuare
|
bine har-ule ;)
|
Mai este de munca,dar incet incet o fac eu.
O sa mai pun poze cam peste o luna cand o sa ii montez kitu de m-tehnik |
fratilor, ma refer la aia vechi, sa vedeti ce mai sta stickeru pe e28u meu...frumoase vremuri, poate facem un gratarel? cum faceam la baneasa acu ceva timp..de dadeam burnuri?..in H...in victoriei....titan ice,alta viatza
|
lasa mangleala si vino inapoi in club.o sa fii surprins sa vezi cate s-au schimbat in bine.
PS: Bytzu si Ford V6 au fost primii din comunitate cu care am luat contact si m-au ajutat di comunitatea asta.Asta era in 2005...Super baieti. |
bosorogii :lol:
|
si eu nu eram mah?
|
Quote:
|
unde erai tu mah
acasa te jucai nfs 2 |
Quote:
|
glume de raceri :lol:
|
mult dupa ai aparut si tu cu renault clio cu scoch pe capota si plafon gen gordini style
a si atunci erai fan Mahindra ca nu stiai ce e aia Subaru |
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Uite ma cum se reprezinta clubul.
Lasati prostiile si pregatiti-va ca vine caldura :d |
Ce fain a fost acolo :P muream dracu de cald si tot forjam motoarele... Am cumparat toata apa de la gagica aia din parcare :P Si asa abia ne-a tinut =))
|
Bine ca nu am patit ca in iunie cand am halit viermi si ne-am si insolat.
Cursele astea dom`le.... |
Quote:
|
va rog ...reisari da? folositi corect limba romana :))
ma ...dupa cum am fost eu exclus din club..a cam durut, dar in fine, multe lucruri care n-ar fi trebuit trecute cu vederea nu au contat, ani in care am ars-o nopti gramada s-au uitat, ca si sticla de cola poshtita in expo mic si in alte locuri, si uite asa cand am intrat intr-o zi pe 4t am vazut ca nu mai figurez in usergrup..barem ala care m-a sters putea sa ma anunte, desi cred ca daca se confirma banuiala mea ca e cine e, il jucam in picioare, ca nu halesc d-astea om mai vedea noi, oricum, ma bucur ca ink ma salut cu lumea pe strada, si o sa vin si la o intalnire, poate chiar azi, numai sa-mi ziceti si mie in timp util ce si cum,k? |
Quote:
9.30 parcarea de la Romexpo din spate. Trebuie sa o stii daca esti vechi. |
pai am zis mai sus..expo mic...hai ca incerc sa ajung...
|
Quote:
|
mai taci ma....n-ai aparut la 9...sic..:))
ai si filtru de gpl sport? astept saa dai o tura, sa vad si eu cum trage munca ta de atata vreme... |
4 Attachment(s)
un mic upgrade folie +jante!
si niste poze...neartistice |
Ce Ford frumos.
Tu cine esti? |
Salut bluey! si ms de aprecieri!
Un vechi prieten,poate o sa ne cunoastem curand! |
Clubul 4ss se reuneste in fiecare vineri seara (fara exceptii).
Poate ne cunoastem si noi daca tot esti membru :) |
e old school member, deci chill
|
Nu sunt membru "cu acte-nregula" sunt un vechi prieten al clubului,statutul de membru care il vezi pe forum nu reflecta foarte mult realitatea.
Voi incerca sa vin, vineri asta sigur nu dar saptamana viitoare voi veni. Locul il stiu daca nu s-a schimbat intre timp, ma voi interesa si de ora! Nu vreau sa par arogant si imi pare rau ca mi-ai inteles gresit intentia mea de va arata poze cu masina. Bafta! |
stai man relax k te mai tine minte lumea :-)
locul e tot ala... |
Quote:
|
baaa..esti nebun? alexx maxx, omu fantoma a dat un semn de viatza..sa nu-mi zici ca da si aicadu ca lesin...
|
vr sa vb cu aicad sa dea si el un semn :) ...ne-am retras din activitate ca am imbatranit de..
...Hondarul lipseste sa dea si el o replica de-a lui :d Ms Rosonic! |
Aicad-u a intinerit nu a imbatranit.. ca se daduse pe sporturi extreme snowboard and stuff :D
|
Alex Maxx, Aicad, Vivi si cu mine, cred ca suntem singurii din vremurile in care s-a infiintat 4SS. Mai erau Ford V6, Coobra, Santos, Bishop, etc... nu mai tin minte. Nu OLD SCHOOL, foarte OLD SCHOOL!
Vremuri, vremuri... asa cum trec, vin altele. Poate reusim sa facem o intalnire OLD SCHOOL 4SS, nu ar fi rau. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning