![]() |
Re: SmokeDesign
fiat500 jur ca asa o zis aseara:))) ca na nu era vreme sa o termine ca o trebuit sa vina cu ea si ca e stage one :)))) mie personal mio zis
|
La multi ani !
|
mersi fain.. all the best la tine too ,
Smoke out |
La multi ani euroSMOKULE !!!
|
mersi la fel ,, man :),
|
da..un an nou fericit si plin de proiecte finalizate
|
un an nou fericit ve doresc cu multe impliniri
|
deie dumnezo ........cat de multe lucrari
|
Gata mai cu urarile...la lucru toata lumea..gata cu chefu si betziile..:D
|
faina mashinutza!!!!!! Mi-ar placea sa o am :D ;))
|
5 Attachment(s)
o lucrare mai veche... gasii cu ea poze.. ca io nu aveam.. din motive.. tare interesante... jeep cherokee 96 body exterior SmokeDesign, masina se pare ca a fost revopsita si ingrijita de proprietar
|
hmmm... jeepul bata-l cucu ma sa sti ca arata bine!
da tot nu i-o schimbat jantele;) |
is mortale jantele .....chiar se potrivesc ....mai ales la dimensiune:shock:
|
in proiect erau mai tari;)
|
Pe mashina asta trebuia un minim de 19", ca sa arate a pimp ride
|
dar parca arata mai bine in negru matt si " stralucea mai mult " :P :P :P
si vad ca i-o refacut si tapiteria... |
9 Attachment(s)
ford taunus 76 ...before and after
|
4 Attachment(s)
matiz upgrade...
|
Felicitari inca odata smoke si ma bucur ca ai reusit sa termini si taunusul la timp :) se pare ca ai cam rupt gura targului pe acolo ... you made us proud :tenisclap
|
Smoke felicitari! intradevar 2 proiecte super reusite;)
ai facut furori la 4tuning day's cu taunusu! |
Care taunus mah?...aia e capri...ba nu...e...stai ca stiu...opel manta...sau...nu mai stiu.....
Intradevar lumea cam belea ochii la taunus....iar la matiz...ii aduna de pe jos...congrats smoke! |
bine mai... felicitari si de la mine pentru ford.
am avut onoarea de a fi copilot de la bucarest pana in cluj...pe acest minunnat bolid:P am facut senzatie in toate omw urile p.s. draga smoke:D.. iti fac cadou trusa mea mare de farduri cu oglinda aia misto..pana iti gasesti ceva sa se potriveasca cu masina.. eu demisionez k ma doare gatul cat am facut pe girofarul si pe post de retrovizoare;)) am fost tari ;) |
Smoke,sincere felicitari!!!
Rupe locu' Taunusu' ala......oricum de cand l-am vazut "under construction" ma gandeam ca va arata bestial! Felicitari inca o data!! Bravo. |
Quote:
Restul care si-au facut programare, o sa fie invidioase.. :D |
Quote:
|
Quote:
he he he... pai mi se pare normal ca sa am acest privilegiu. eu apreciez masina pentru performante & aspect nu pentru sofer, sau alte criterii blondutze. asa ca eram foaarte indreptatita. pacat ca nu m-a lasat sa o si conduc... desi astept masina dupa ce mai face putina sala..sa aiba si muscle sub capota !!! ei sa ti aminteti de mine si dupa ce e gata :D |
Quote:
|
proeictu not over.... ase ca mai vedem ce se mai face in urmatoarele 2 luni... part time pana la urmatorul show.... sa fie impecabila
|
super super fordu' acuma ca am vazut si pozele "before" foarte tare frate!
|
Felicitari Smoke masina e superba din toate punctele de vedere ... e o bijuterie de masina , astept cu nerabdare sa vad ce vei mai face la ea , pana atunci bafta si RESPECT
|
1 Attachment(s)
o poza memorabila
|
:D shelby-u cu niste croame si rupe fashu.....
|
vazui si io azinoapte poza... o fo unu care o prins alea 15 min de offline.... ce sa faci.. muinca si oboseala si-au spus cuvantu, Smoke era offline :))
|
damn those paparazzi ! :P
|
=)) ...........
|
te-am felicitat si la sow personal,dar as vrea sa fac si aici! felicitari pt taunus!!!!!!!sincer pt mine a fost cea mai reusita masina din tot showul daca stai sa te gandesti ca ce a fost si ce a ajuns ...........bestiala!mda cam asta se numeste tuning!!!pacat ca nu era terminata masina si lipseau detaliile.
felicitari pt cel mai indraznet proiect de la 4 tuning days! |
Am felicitat proprietarul si mesterul nu,
Felicitari SmokeDesign!!! :tenisclap :D ,sper sa va ajung din urma cu fordul meu si sa fie 2 clasice la show-uri ,SS si Mustang style :-) |
Poate se intampla ceva minune si schimba domnii de la conducere legile. sa putem pune si ceva muscle sub capota :D
|
am inteles ca odata cu intrarea in UE motorul e piesa de schimb sincer nu stiu inac cum e legal dar asa ar trebuii sa fie
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning