Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   [+Odihnească-se în pace+] Cauciucurixxl (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/285034-odihneasca-pace-cauciucurixxl.html)

tabokubmw 29-10-11 08:01

Re: [+Odihnească-se în pace+] Cauciucurixxl

R.I.P In dimineata asta l-am vazut la stiri:(

dony ddc 29-10-11 08:46

Condoleante familiei.Pacat era prea tanar!!!

FED express 29-10-11 09:00

Condoleante familiei !
R.I.P ROBI.
Ai plecat mult prea devreme dintre noi.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

last_don 29-10-11 09:02

Odihneasca-se in pace. Condoleante familiei. :rolleyes2

trusca 29-10-11 09:13

R.I.P ... A PLECAT MULT PREA DEVREME .. :(

liviu tex 29-10-11 09:50

odihneste-te in pace..condoleante familiei!

CJ02VDV 29-10-11 09:57

R.I,P
:(

cipi_SKG 29-10-11 09:59

R.I.P ...:sad::sad::sad:

sineta 29-10-11 10:03

nu imi vine sa cred ce sa intimplat......joi ma sunat sa ii vand ursul turbo......urma sa ne auzim pe sambata ........DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA,CONDOLEANTE FAMILIEI.....

cosmin_jur 29-10-11 10:14

Dumnezeu sa-l odihneasca, condoleante familiei

expres 29-10-11 10:48

tocmai am vazut la televizor ... si au aratat numaru .. si am zis sa intru pe 4tuning ca parca imi pare cunoscut ...

si chiar nu pot sa cred .. nu`l cunosc dar stiu ce inseamna sa pierzi pe cineva !!

Condoleanta familiei! Dumnezeu sa il odihneasca !

stef_yo_ro 29-10-11 10:54

Imi pare rau de ce s-a intamplat, odihneasca-se in pace!

bogdan.t 29-10-11 10:57

Odihneasca-se in pace!!!

///sby 29-10-11 10:59

Pacat !!! Odihneasca-se in pace ! :sad:

Bmwaldo 29-10-11 11:00

Dumnezeu sa te odihneasca Robi

navy 29-10-11 11:11

Condoleante familiei

SAX1987 29-10-11 11:30

Mie tot nu'mi vine sa cred :sad::sad:

Dumnezeu sa'l odihneasca .

Tzzantaru 29-10-11 11:38

Stiu ca , cu asta o sa-mi pun toti userii forumului asta in cap da chiar nu pot sa ma abtin cand va "aud"

Ce-i asa de incredibil si greu de crezut?

Era noapte , curba , depasea o coloana cu o viteza astronomica....si culmea , ala cu opelu a a vut nesimtirea sa-i "sara in fata".Deznodamantul e clar chiar si fara alte date ale problemei , in circumstantele date altfel nu putea sa se termine.
Sunt curios ce ati mai fi zis daca in opelu ala era alt baiat de aici de pe forum , sau poate chiar voi , sau poate chiar un membru al familiei voastre.Ati mai fi avut atitudinea asta de "lasa frate ca nu-i bai , ne cunoastem...trece" ?

DEVIL's Style 29-10-11 11:41

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 4676767)
Stiu ca , cu asta o sa-mi pun toti userii forumului asta in cap da chiar nu pot sa ma abtin cand va "aud"

Era noapte , curba , depasea o coloana cu o viteza astronomica....si culmea , ala cu opelu a a vut nesimtirea sa-i "sara in fata".Deznodamantul e clar chiar si fara alte date ale problemei , in circumstantele date altfel nu putea sa se termine.
Sunt curios ce ati mai fi zis daca in opelu ala era alt baiat de aici de pe forum , sau poate chiar voi , sau poate chiar un membru al familiei voastre.Ati mai fi avut atitudinea asta de "lasa frate ca nu-i bai , ne cunoastem...trece" ?

Cand se intampla , se intampla , pur si simplu nu mai ai ce face. singurul lucru ramas e doar sa invatam ceva din greseala lui si poate o sa ne gandim de 2 ori inainte sa calcam pedala de acceleratie ,mai ales pe drumurile noastre romanesti de 2 lei.

SiloS@1300 29-10-11 11:42

Bine ca macar cei din Opel au scapat!

maxmartinez 29-10-11 11:43

amice, abia ce i s-a racit corpul, din respect pentru un om (de nota 10) te-ai fi putut abtine...dupa ce intra la 2 m sub pamant un tanar de 22 de ani, e normal sa ai compasiune.

ar_66_rau 29-10-11 11:44

Quote:

Originally Posted by cauciucurixxl (Post 4675134)

te pupa fratele tau

astazi a ajuns mtechnicu 2
semnalizarile
pleoapa de la faruri

stiu fratele meu :(((( pt k toate astea sunt la mine in dubaaaa :(((( de ce a trebuit sa pleci de la garaj??????de cee?????sa te ierte dumnezeu fratele meu...si odihneste-te in pace...:((((((

SAX1987 29-10-11 11:46

Quote:

Aici nu discutam cu ce a gresit el sau de ce mergea asa tare sau altele.

Daca nu'ti convine schimba topicul si gata , nimieni nu are chef de cearta aici si acum .

dragos002 29-10-11 12:09

Quote:

Probabil tu esti un Gandhi al soselelor . Nu ai depasit niciodata nu depasesti deloc viteza . Din cate inteleg din vorbele tale si-o merita daca ia trebuit sa mearga cu viteza .

dony ddc 29-10-11 12:11

Nu cred ca este timpul nici locul unde sa va certati!!!:sad:

Alex4u 29-10-11 12:12

Un om prea tanar sa plece asa brutal..cati dintre noi nu am depasit...cati dintre noi nu ne-am grabit zicand in sinea noastra ca avem timp sa depasim..sau ca noua nu ni se poate intampla...este normal sa ai compasiune..cu toate ca nu il mai ajuta cu nimic acum..si nici pe familia lui..dar macar din respect pentru un coleg din acest forum...putem macar spune Condoleante...

maxmartinez 29-10-11 12:24

daca colegul ar 66 rau e de acord, si va merge la funerariile lui Robi, am putea trimite lui niste bani, fiecare cat poate pentru a depune o coroana de flori sidin partea colegilor de pe 4tuning, ca un ultim omagiu.

sYdanyel 29-10-11 12:42

R.I.P :(

ar_66_rau 29-10-11 12:56

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4676842)
daca colegul ar 66 rau e de acord, si va merge la funerariile lui Robi, am putea trimite lui niste bani, fiecare cat poate pentru a depune o coroana de flori sidin partea colegilor de pe 4tuning, ca un ultim omagiu.

stai linistit. . .nu are rost sa ne mai complicam cu trimis de bani si alte cele. . .dar pentru intentia ta ft ft buna. . .o sa iau o coroana din partea voastra. . .va multumesc

BuBu>KRS< 29-10-11 13:19

.... dureros .... chiar daca nu il cunosc .... prea devreme , e SUS langa toti ceilalti care au plecat cand nu trebuia ! Dumnezeu sa'l odineasca ...

cosmin_jur 29-10-11 13:20

Quote:

Originally Posted by ar_66_rau (Post 4676884)
stai linistit. . .nu are rost sa ne mai complicam cu trimis de bani si alte cele. . .dar pentru intentia ta ft ft buna. . .o sa iau o coroana din partea voastra. . .va multumesc

Nu stii cand si unde e inmormantarea?

baubau_arad 29-10-11 13:28

Raul spune-ne te rog unde si cand este inmommantarea sa mergem si noi
Dumnezeu sa il odihneasca acoo unde este
Indiferent ce ar fi facut nu trebuia sa moara,era un copil
Inca nu imi vine sa cred

Vulturica2004 29-10-11 13:35

Condoleante ! nu-mi vine sa cred...

Robber_cs 29-10-11 14:31

Ar fi frumos sa mergeti cei care sunteti mai aproape sa-l conduceti pe ultimul drum ...sa claxonati si sa turati motoarele ...sa aratati familiei ca ii va fi simtita absenta in comunitatea 4tuning.

aleks 29-10-11 14:49

Quote:

Originally Posted by Robber_cs (Post 4677009)
sa claxonati si sa turati motoarele

Mai bine nu

maxmartinez 29-10-11 15:20

cred ca ar fi de ajuns sa fie acolo...cat mai multa lume.fara zgomot, fara motoare, fara galagie.

Robber_cs 29-10-11 15:49

Nu ma intelegeti gresit , nu m-am referit sa faceti zgomot aiurea , sau non-stop .....ci doar pe drumul de la capela la mormant ...asa a fost la tatal meu ..a fost instructor auto si au venit toate masinile scolii ..iar cand a trecut pe langa ele ...toate au claxonat si a fost un moment impresionant ...la fel cum se trage cu arma in cazul celor din marina/armata .

Oricum faceti ...sa fiti prezenti.

cosmabmw 29-10-11 16:02

odihneasca-se in pace

promiseland 29-10-11 16:17

Odihnească-se în pace!:???:

SB09HMM 29-10-11 16:22

Odihneasca-se in pace , condoleante familiei !

All times are GMT +2. The time now is 18:23.

- Copyright 2026 4Tuning