Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

eugen_pustiu 27-06-08 12:06

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,

Felicitari pt masina....Superba....bafta cu ea....

kta 27-06-08 12:21

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,

Nota 10 ... Si un mare plus pentru ideea de a face jantele aurii.

darck_angel64 27-06-08 13:29

lucrata cu foarte mult gust
felicitari pt munca depusa si banii investiti

respect

Mustang 27-06-08 13:42

Pur si simplu superba. ;)

BTL-gordini 27-06-08 15:26

multumesc celor ce au apreciat la masina si celor care nu le-au prea placut,dar nu putem avea cu totii pareri pozitive,si vreau sa le raspun si celorlati ca o sa pun si poze din laterala,cu jantele si toba finala,Ca si urmator proiect ,evacuarea din inox care va fi cat de curand si voi atasa si poze

ICE-M@N 27-06-08 15:35

asteptam sa vedem, dar pana atunci spor la treaba.

Relu_GTT 27-06-08 15:44

Nu-mi plac pedalele si aia rosie de la schimbator(macar de era neagra),iar rama nichelata de pe numere ar trebui data jos si nr din fata pus mai drept ca asa parca e batut de vant, In rest imi place, mai ales toba finala

EVenelinno 27-06-08 17:11

salut BTL-ule :) te vad prin alba destul de des...locuiesti in ampoi 2 asai?iti vedeam masina parcata cand mergeam la prietena mea :P faina masina si super ingrijita, defapt e dacia cea mai pusa la punct gordini style din alba. ar fi fain sa facem o intalnire a daciilor din alba , eu as avea cativa prieteni dispusi sa vina daca mai faci si tu rost de cativa e perfect ;)

lord_hades 27-06-08 23:33

1 Attachment(s)
..foarte frumos motorul ...felicitari :D ,am o intrebare :ce este piesa de deasupra filtrului de aer ?

Kent8 27-06-08 23:36

cred ca`s gazele carter...sau ma insel? :d

Sirius 28-06-08 00:35

E foarte frumoasa. Super ingrijita, nu am citit de la inceput totul, dar sunt sigur k masina e revopsita, si aripile interioare sunt "transformate" in 1310.
Apreciez munca depusa, dar nu strica un pic mai multa imaginatie!

B83RUP 28-06-08 16:06

felicitari pt munca depusa
mai rar asa masina
si yoo am avut o dacia 1300 care era foarte intretinuta::roll:

B-11-AYG 28-06-08 18:20

Quote:

Originally Posted by lord_hades (Post 1617285)
..foarte frumos motorul ...felicitari :D ,am o intrebare :ce este piesa de deasupra filtrului de aer ?

eu cred ca e canistra de carbon.:rolleyes2 se vede un furtun care iese din capacu de la curbutori intra in el si iese un mini filtru de aer....

lord_hades 28-06-08 22:08

...si la ce foloseste ?

BTL-gordini 28-06-08 23:09

2 Attachment(s)
Vreau sa raspund tuturor intrebarilor,ce se vede deasupra compartimentului de aer e tot defapt o toba de la un avion cu motor in 2 timpi,practic din cate stiu eu acumuleaza gazele in el si le da drumul mai dintr-o data o sa va postez o poza de la un gordini din gr2 raliu sa vedeti exact,sunt niste filtre inauntru asa ceva se mai foloseste si la moto,oricum eu lucrez la Reprezentanta Dacia din alba Iulia ,nu sunt mecanic,sunt pe parte de vanzari,dar am intrebat acolo la mecanici si merge mult mai bine motorul cu gazele scoase asa,si in plus multi zic prostia aceea ca scotii furtunul cand tie c-am gata motorul,dar la mine a titul nou plus ulei Castrol foarte subtire

BTL-gordini 28-06-08 23:18

3 Attachment(s)
Vreau sa raspund si concetateanului meu din Alba Iulia,stau in Ampoi 2 ,dar ma duc mai rar acolo,acuma stau si In Cetate,oricum cand vrei ne putem ne intalnim,numele meu E dany adresa de mail [email protected] vreau sa mai atasez ceva poze cu ce va modificari la panoul de la schmbatorul de viteze

BTL-gordini 28-06-08 23:23

2 Attachment(s)
Am modificat consola de la schimbator asteptam o masina de la dezmebrari si doar azi sa rezolvat ca sa o pot pune,Oricum cine mai doreste detalii si poze de la Gordini sa imi spuneti ca am de toate pt toti,incepand de la A la Z

apline5 29-06-08 00:08

daca tot ai schimbat pragu pe stanga puteai sa acoperi striatiile alea sa nu se vada ca e model nou....a inceput sa se cam crape chitu pe aripa spate ....
nu bagi ulei in ea ? ca usa spate are un inceput de sfarsit, atentie ;)

joke 29-06-08 14:59

imi poti spune unde se mai gasesc inele din alea pentru jante ca de cand tot caut??frumoasa masinuta ta curata si ingrijita!!!

BTL-gordini 30-06-08 09:53

Inele din acelea cromate se gasesc mai greu si rar le mai gasesti noi,in general sa le cauti in targurile de masini la piese second,bazar defapt acolo ai cele mai mari sanse sa gesesti

Muttley 30-06-08 12:02

Ce naiba inseamna BTL?

EVenelinno 30-06-08 13:01

Quote:

Originally Posted by Muttley_BTL (Post 1620887)
Ce naiba inseamna BTL?

dar BTL_ul de la userul tau ce inseamna? betleem?:lol:

UniculSGM 30-06-08 15:40

Butelie, sau Bultelcutza

BTL-gordini 30-06-08 16:49

BTL-ul e un nick name ,asa ma striga sau imi zimai zice lumea dar mai inseamna si Bate Toate Locurile,nu este o masina de oras merg cu ea oriunde indiferent ca e la mare la un alt loc,si daca mai aveti intrebari puteti sa-mi spune-ti si va raspund cu placere

Muttley 30-06-08 17:48

Quote:

Originally Posted by EVenelinno (Post 1621000)
dar BTL_ul de la userul tau ce inseamna? betleem?:lol:

Quote:

Originally Posted by UniculSGM (Post 1621340)
Butelie, sau Bultelcutza

E numaru' masinii mele. Un coleg de facultate a zis ca-nseamna "Boli cu Transmitere prin Laba". Dup-aia i-am spart ficatii.
Si d-aia si-ntrebam, eram curios ce altceva ar mai putea insemna, ca eu altceva decat ce am scris mai sus nu am gasit.

B 89 WRC 30-06-08 18:28

e deajuns scrii BTL si iti dai seama ca este vorba despre muttley :))

da ce e cu tine pe aici au inchis dacia club ?

BTL-gordini 30-06-08 19:04

Wrc-ule Nu Te-am Inteles Ce Ai Vrut Sa Zici Cu Dacia Club,te Refereai De Ce Nu Sunt Acolo ?

Muttley 30-06-08 19:06

Era vb de mine ;)

PH 33 RNR 30-06-08 22:32

imi place interiorul original,e f frumoasa si ingrijita...si ceasurile de bord albe sa ai grija de ea......

CED 01-07-08 13:29

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1615262)
Totodata vreau sa le multumesc celor care m-au ajutat si sustinut,ma ajuta si sunt alaturi de mine in continuare, AB-03-FNM Dacia 1300, AB-05-FUX BMW 318, AB-02-CAT BMW 525 si fratelui meu Shaolinu, niste prieteni adevarati .

pai tu sti ca mr cat si btl-ul vor fi prieteni intotdeauna - cum sa nu te sustina - uite o poza cu ei doi infruntind santierul din parcare

CED 01-07-08 13:40

interiorul arata foarte bine - e usor pt unii sa faca comentarii rautacioase - si in rest nu am cuvinte sa zic cum btl e o legenda pe strazile din alba iulia

BTL-gordini 02-07-08 10:30

Ce stiti despre evacuarile de inox puse pe dacii fara intermediara ,doar toba finala?M-ar interesa niste pareri.

adi.schumi_tm 02-07-08 10:50

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1624772)
Ce stiti despre evacuarile de inox puse pe dacii fara intermediara ,doar toba finala?M-ar interesa niste pareri.

In primul rand vreau sa te felicit pt masina,ai facut o treaba buna din ea,prima data cand voi venii la Alba as vrea sa vad si in realitate masina sa mai schimbam o vorba doua.In legatura cu evacuarea din inox stiu pe cineva care a scos intermediara si a pus teava din inox in locul intermediarei si sunetul s-a schimbat mult intr-un mod placut dar la drum lung era cam obositor,mai ales ca avea cutie in 4 trepte.In legatura cu toba finala eu am din inox ''home made'' si sunetul s-a schimbat prea putin.Parerea mea e ca daca vrei un sunet frumos sa-i scoto intermediara,pui teava in locul ei si mai pui si o finala sport,bineinteles ar merge si un filtru de aer sport.

P.S. Le sta foarte bine impreuna la cele 2 bijuterii : Mr. Cat si BTL

BTL-gordini 02-07-08 14:44

merci mult schumi pt.detalile date cu re ferire la evacuare,in momentul de fata am toba sport si sunetul e foarte placut si nervos,dar pun acuma sambata si evacuarea de la galerii si pana la toba finala din inox,in primul rand nu o sa mai am probleme ca mai rugineste si in aldoilea rand o sa fie un lucru mai bun pt iesirea gazelor,oricum cand treci prin alba te astept cu placere,si in leg cu relatia Mr.Cat si BTL sunt prieteni f.buni si vecini

ynp_46 02-07-08 14:53

Quote:

Originally Posted by Muttley_BTL (Post 1621557)
E numaru' masinii mele. Un coleg de facultate a zis ca-nseamna "Boli cu Transmitere prin Laba". Dup-aia i-am spart ficatii.
Si d-aia si-ntrebam, eram curios ce altceva ar mai putea insemna, ca eu altceva decat ce am scris mai sus nu am gasit.

Si au curs ficatii aia pe jos?:lol:fi mandru de nr tau de inmatriculare:lol::lol:

BTL-gordini 02-07-08 14:55

Merci mult pt.mesaj,eu nu nr.frumos parerea mea ,si toti ma striga dupa nr.nu dupa nume

BTL-gordini 02-07-08 14:57

Sincer eu ma mir tot timpul ce poate sa faca Dacile 1300 in comparatie cu multe masini din ziua de azi,sunt 54CP adevarati, nu iezi,dar le facem noi felul celor ce ne incurca

adi.schumi_tm 02-07-08 16:10

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1625218)
merci mult schumi pt.detalile date cu re ferire la evacuare,in momentul de fata am toba sport si sunetul e foarte placut si nervos,dar pun acuma sambata si evacuarea de la galerii si pana la toba finala din inox,in primul rand nu o sa mai am probleme ca mai rugineste si in aldoilea rand o sa fie un lucru mai bun pt iesirea gazelor,oricum cand treci prin alba te astept cu placere,si in leg cu relatia Mr.Cat si BTL sunt prieteni f.buni si vecini

Bafta cu montarea intregii evacuari din inox,tare curios sunt cum va suna.Te rog daca vrei sa-mi spui cat te costa toata afacerea,nu aici,poti si prin PM.Mersi

BTL-gordini 02-07-08 16:32

Pai metru de bara inox este 30 lei,si iau 6 metri ca impart cu un prieten normal ajung 3 m,si cred ca inca vreo 4 coturi, 1 cot costa 15 lei,max 150 lei toata afacerea,de sudat le sudeaza colegii la servici.schema la evacuare esimpla pratic merge doar o diagonala pana la punte apoi o ridic un pic in sus dar nu asa de mult cu e la teava originala,simplu de facut parerea mea,salut

EVenelinno 02-07-08 21:24

1 Attachment(s)
sal BTL-ule....ti-am dat niste flash-uri ieri dar cred k nu le-ai observat, imi place toba :D suna ff fain, credeam ca e din inox si intermediara dupa cum suna, de unde ai cumparato si cu cat? apropo cred ca ar arata mai bine BTL-ul fara priza de aer de pe capota...doar o parere . iti atasez o poza cu masina mea sa sti cu cine vb :) https://img381.imageshack.us/my.php?image=gavulpu4.jpg

All times are GMT +2. The time now is 03:14.

- Copyright 2026 4Tuning