![]() |
Re: Inca un logan low...:D
Ai inceput bine!
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai ca au inceput sa apara loganurile low. E de bine asta :-)...imi place cum ai inceput treaba la ea. Daca ii faci jante dublate cum ai spus si le dai o culoare mai tipatoare sa sara in ochi...restul e cancan :D
|
pai vroiam sa cromez jantele dar am inteles ca nu exista asa ceva la noi...adica cuprare si dupa cromare.nu vreau vopsea nichel ca am inteles ca o sa sara daca nu esti atent.o sa le fac ori blue deschis deschis ori un mov aprins si masina argintiu mat :D...deja am spus cam multe :D:D
|
Deja ai spus aproape totul :D. Mov mai aprins cred ca merge mai bine cu argintiu mat...acum depinde si cat de deschis
|
Quote:
|
Daca treci pe la ghetto e bine :D. Pe acolo a trecut si ZUZu meu...si recomand. Pai atunci bafta si asteptam poze cu noile modificari
|
Quote:
ONN-Masina arata bine....dar te intreb..Intra jantele pe care vrei sa le pui ?...Nu o sa-ti frece de aripa/evazare??? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ceva în genul ăsta?
|
Ai rezolvat ceva cu reglajele pe spate ?
|
ms de vt .. esti pe aproape :D.Azi n-am rezolvat nmk cu reglajele pentru ca trebuie sa cumpar duraluminiu si nu se merita...mi sa cerut pe o bara de 200 mm cu 80 mm 160 ron fara tva plus ce mai cere si strungarul...am alta idee si sper sa mearga.o sa pun poze cand e gata.
|
Nasol ! Intradevar este cam scump.
Da hai ca pana la urma o rezolvam noi cumva. Tu ai mai pus tampoanele de sus de la arc ? Stiu ca nu intra pe reglaj da ma gandeam ca le-ai ciopartit un pic. |
N-am mai pus tampoanele sus,e fier pe fier dar nu bate nmk.Azi speram sa rezolv cu alea dar nenea strungaru' nu a avut tmp sa le termine.Maine dim cica le am.O sa pun poze cu ce am facut.
|
Esti pe drumul cel bun, mai asteptam poze cu evolutia masinii.
|
Quote:
|
Quote:
Ai inteles gresit, exista asa ceva. PM daca vrei detalii. |
7 Attachment(s)
Gata sa reparat suspensia cu numai 30 de lei :D:D....mai trebuie putin reglata pe inaltime si gata.
|
e facut alt reglaj sau ce e in plus e prins de reglajul normal ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Bun ! Bafta, astept alte jante :-P
|
Felicitari pentru realizare si pentru idee.
Este una buna cred ca daca o ridici la maxim poti face off-roud linistit cu ea dupa cum vad eu ca se prezinta aceea piesa. Acum sper sa fie rezistenta. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
o intrebare , iti cad arcurile cand ridici masina pe cric sa elevator ?
|
Nu pentru ca din cate am vazut eu piesa suplimentara de la reglaj este destul de mare si arcul sta bine acolo.
Si totusi cade ? |
Quote:
|
Quote:
|
Astazi am descoperit ca jantele de opel nu se potrivesc pe logan:(:( gaura de la ''butuc'' este mai mica.Proiectul se amana pana la primavara probabil.Deocamdata raman jantele pe 17.
|
Da o fuga la strung, e diferenta da 1 mm. iti masoara nenea cu subleru si ti le face perfecte, am avut si eu de opel facute asa si nici o problema dupa ce le-ammfacut la strung
|
Asta i-am zis si eu... din cauza la 1 mm te lasi batut? Eu la Dacia mea am scos 2mm ca sa le pot pune si totusi le-am facut:-P
|
In seara asta am vazut masina life si m-am si plimbat cu ea.
Suspensia este foarte smechera si culmea nu este foate rigida. Mi-a placut maxim cum se simte in masina. Multumesc inca o data pentru plimbare. |
Hai pe la noi la intalnire maine seara , de la ora 09:00 ne gasesti la farfurie la Carol , suntem multi cu loganuri , na`i cum sa nu ne observi :)
|
Quote:
|
Cumpar cauciucuri de vara iarna nu conteaza dim 205 40 17....daca stie cineva lasai-mi pm :D:D:D multumesc :)
|
Astazi am cumparat 4 cauciucuri...sa rezolvat problema.N-am apucat sa le fac poze pt ca le-am si montat.La urmatoarea intalnire vreau sa ma prezint si eu!!
|
Poze ceva nimic ? Nu vrei sa ne arati si noua ce mai e nou la masina ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning