Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - New Kitty Cat (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/283974-e36-new-kitty.html)

maxmartinez 23-10-11 17:52

re: E36 - New Kitty Cat

asa stiu si eu, ca se vede mai bine in alea de M, dar sunt prea cautate frate. eu nu stiu cum sa mi le blindez p'astea normale ca-s incazlite si am 2 seturi pana acum imprumutate :x

Skillzu 23-10-11 20:07

Retardatii aia la M GmbH. nu au pregatit niste oglinzi pentru un M3, doar ca sa arate bine. Sunt gandite sa fie folosite, chiar intr-o maniera sportiva. Singura conditie e ca sticlele sa fie originale. Eu am o sticla sparta la sofer, si vad mai bine in asta sparta, decat vad in una intreaga, dar replica.

Iar despre oglinzile normale de pisica, nu am gasit nici o masina in care sa ma urc, si sa vad macar decent, sa nu ma incomodeze la condus.

Eu zic ca merita incercat

IeD3vil 23-10-11 21:38

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4664177)
pune oglinzile de m pe masina..si mergi 1 sapt cu ele.....si dupa vii la mine cu o sticla de suc ca nu le mai dai jos..asa zic toti .... odata ce te obijnuiesti cu ele si "stii sa vezi in ele" .. pe masina raman:))

Poate dau o fuga maine pana la tine, si ma uit in ale tale... sa vad cum vad in ele. Si poate-poate, inainte sa vopsesc masina le iau pe alea de m...

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4664184)
asa stiu si eu, ca se vede mai bine in alea de M, dar sunt prea cautate frate. eu nu stiu cum sa mi le blindez p'astea normale ca-s incazlite si am 2 seturi pana acum imprumutate :x

tot de la unu care are o Gramada de chestii "imprumutate", m tech am si eu oferta de schimb de oglinzi...

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 4664496)
Retardatii aia la M GmbH. nu au pregatit niste oglinzi pentru un M3, doar ca sa arate bine. Sunt gandite sa fie folosite, chiar intr-o maniera sportiva. Singura conditie e ca sticlele sa fie originale. Eu am o sticla sparta la sofer, si vad mai bine in asta sparta, decat vad in una intreaga, dar replica.

Iar despre oglinzile normale de pisica, nu am gasit nici o masina in care sa ma urc, si sa vad macar decent, sa nu ma incomodeze la condus.

Eu zic ca merita incercat

Vom vedea... sa vad daca mai are amicul ala oglinzile...

Sper sa castig o licitatie la noapte... daca o castig, sunt fericit... ratai una ca plecai azi, si se dadu... chiar super ieftin... va zic maine despre ce e vorba, sper sa ma incadrez in buget!

Sparkle_81 23-10-11 21:45

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4664177)
pune oglinzile de m pe masina...... ca nu le mai dai jos..asa zic toti .... odata ce te obijnuiesti cu ele si "stii sa vezi in ele" ..

Toata vara am mers cu cele de m ; acum cand am pregatit-o de iarna, le-am dat jos : asa de aiurea imi vine cu cele normale, m-ai bine vedeam in cele de m !

IeD3vil 23-10-11 22:37

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4664782)
Toata vara am mers cu cele de m ; acum cand am pregatit-o de iarna, le-am dat jos : asa de aiurea imi vine cu cele normale, m-ai bine vedeam in cele de m !

de ce le-ai dat jos pt iarna?

Sparkle_81 24-10-11 08:15

Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 4664896)
de ce le-ai dat jos pt iarna?

Intotdeauna iarna, dau jos roatele, bara fata m, oglinzile, eleronul luneta si le inlocuiesc cu cele normale datorita faptului ca: strazile sunt mai inguste , oglinzile nu se rabateaza iar un binevoitor va vrea sa le rabateze , soseaua va devenii paaartiiieeee si nu as vrea sa o iau de la inceput cu bara .

IeD3vil 24-10-11 08:35

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4665270)
Intotdeauna iarna, dau jos roatele, bara fata m, oglinzile, eleronul luneta si le inlocuiesc cu cele normale datorita faptului ca: strazile sunt mai inguste , oglinzile nu se rabateaza iar un binevoitor va vrea sa le rabateze , soseaua va devenii paaartiiieeee si nu as vrea sa o iau de la inceput cu bara .

Are logică... Probabil as face la fel daca as avea rezerve...

maxmartinez 24-10-11 09:21

in principiu rotile, bara fata M si oglinzile M (ca nu sunt rabatabile) ar trebui inlocuite iarna, ca sa nu ai griji. daca nu, atentie sporita si esti ok.

eleronul luneta?! ptr ce? :-)

on:

la motor ce planuri ai? parca ziceai ceva de IS?

IeD3vil 24-10-11 09:35

O sa pun IS-ul si ajunge la rar masina a doua zi, dupa ce vopsesc cealalta masina -- nu vreau sa stau cu amandoua in service in acelasi timp...

Mai am 29 min si castig licitatia pe ebay... sunt singuru care a licitat...

Dupa ce o vad cu numere de RO o sa vina modificari si la motor... deocamdata sa o pun la punct cu ce trebuie schimbat acum, urgent!

Sparkle_81 24-10-11 10:03

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4665452)
in principiu rotile, bara fata M si oglinzile M (ca nu sunt rabatabile) ar trebui inlocuite iarna, ca sa nu ai griji. daca nu, atentie sporita si esti ok.

eleronul luneta?! ptr ce? :-)

on:.....

Titirezul este albastru iar eleronul negru; pana va fi in culoarea masinii a fost lipit cu silicon .. sanitar. Din cauza vijeliilor ce teoretic ar trebui sa fie, am decis sa-l dau jos, si repus la anul avand culoarea corespunzatoare, la fel si prinderea !

Voie buna !

maxmartinez 24-10-11 10:07

Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 4665497)
O sa pun IS-ul si ajunge la rar masina a doua zi, dupa ce vopsesc cealalta masina -- nu vreau sa stau cu amandoua in service in acelasi timp...

Mai am 29 min si castig licitatia pe ebay... sunt singuru care a licitat...

Dupa ce o vad cu numere de RO o sa vina modificari si la motor... deocamdata sa o pun la punct cu ce trebuie schimbat acum, urgent!

+1

pt ce ai licitat? :-)

IeD3vil 24-10-11 10:14

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4665608)
+1

pt ce ai licitat? :-)

M3 SpoilerLippe. Tocmai castigai licitatia. Acum sa vad daca ii convine sa trimita la adresa din germania pe care i-o dau eu... ca nu a oferit shipping in ro.

IeD3vil 24-10-11 13:00

2 Attachment(s)
Pisi tocmai primi niste mustati noi... Scuzati dezordinea... o sa le montez pe seara, daca am timp, si o sa-i fac si poze... :-)

Si tre neaparat sa-mi fac curaj, defapt sa-mi depasesc lenea, sa leg corect mp3-ul... ca isi pierde setarile cand opresc motorul. E montat prost...

myky99 24-10-11 13:44

sper ca nu le pui pe astea....

Sparkle_81 24-10-11 14:04

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4666100)

As fi preferat sa fie black black black

IeD3vil 24-10-11 14:27

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4666100)

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4666152)
As fi preferat sa fie black black black

o sa fie ceva genul asta, dar ma gandesc sa le fac full black... nu-mi prea place cum dau cu partea din interior alta culoare.

maxmartinez 24-10-11 14:47

negre ca o pisica neagra in intuneric :lol: si angel eyes :shock:

IeD3vil 24-10-11 14:57

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4666243)
negre ca o pisica neagra in intuneric :lol: si angel eyes :shock:

o sa fie full black... le luai sa le am luate... ca eu am una crapata.

Angeleyes o sa iau un kit CCFL (neon) + eleron luneta + inele bord (Plasma nu stiu, poate varianta Innoparts, desi n-as pune deloc... ma mai gandesc) + Am luat Eleron M3 E36 original (Nu din ala subtirel, lipit cu banda 3m)

Mi-am mai luat de pe ebay niste chestii...

Pedale de M, Emblemele fata-spate de carbon (gri si alb, nu am luat cu albastru), si un d-asta

http://img.auctiva.com/imgdata/1/2/6...1402398_tp.jpg

Sparkle_81 24-10-11 15:24

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 4666271)
Angeleyes o sa iau un kit CCFL (neon) + eleron luneta + inele bord (Plasma nu stiu, poate varianta Innoparts, desi n-as pune deloc... ma mai gandesc) + Am luat Eleron M3 E36 original (Nu din ala subtirel, lipit cu banda 3m)

Incearca sa iei cu smd; am vazut la intalnire la cel mai smeker de mic ; face diferenta !
Plasmele ....... no way !!!

Parerea mea !

maxmartinez 24-10-11 16:03

Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 4666271)
o sa fie full black... le luai sa le am luate... ca eu am una crapata.

Mi-am mai luat de pe ebay niste chestii...

Pedale de M, Emblemele fata-spate de carbon (gri si alb, nu am luat cu albastru), si un d-asta

http://img.auctiva.com/imgdata/1/2/6...1402398_tp.jpg

angel neaparat SMD-uri, eleronu luneta cauta d'ala smecher, la linie (nus cum sa explic, am eu :D ), inele, plasme nu, mai bine schimbi becurile la ceasuri cu unele noi si 4 sau 5W in loc de 3w (asa am facut eu :D ), si eleron, LTW?

misto emblemele alea de care zici, culorile merg bine cu a ta.

vezi ca mai sunt niste elemente cromate, ptr pachetul crom interior, gen manere la usi, butonele la : inchidere usi, frana de mana, in jurul butoanelor ptr geamuri electrice..mie imi plac alea.

IeD3vil 24-10-11 16:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4666333)
Incearca sa iei cu smd; am vazut la intalnire la cel mai smeker de mic ; face diferenta !
Plasmele ....... no way !!!

Parerea mea !

Mersi pt sfat... are si SMD furnizorul... posibil sa merg pe modelu asta... trebuie sa vad unul live inainte... oricum nu comand nimic pana la viitorul... salariu, ca am dat toti banii pe masina, tre sa-mi intre banii curand...

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4666422)
angel neaparat SMD-uri, eleronu luneta cauta d'ala smecher, la linie (nus cum sa explic, am eu :D ), inele, plasme nu, mai bine schimbi becurile la ceasuri cu unele noi si 4 sau 5W in loc de 3w (asa am facut eu :D ), si eleron, LTW?

misto emblemele alea de care zici, culorile merg bine cu a ta.

vezi ca mai sunt niste elemente cromate, ptr pachetul crom interior, gen manere la usi, butonele la : inchidere usi, frana de mana, in jurul butoanelor ptr geamuri electrice..mie imi plac alea.

Inelele dau ok pe bord... inele crom/aluminiu mat in jurul ceasurilor de bord, cat despre elementele cromate la interior... Bolturile de inchidere si poate, poate manerele de la usi... la geamurile electrice nu-mi plac.

Eleronul.. nu imi dau seama de ce zici. Luminile sunt ok asa, probabil o sa iau alt player care sa aiba portocaliu in gama de culori sau sa aiba direct becurile portocalii... Poate-mi fac curaj mai tarziu sa il leg bine, cand ma duc sa-mi cumpar sigurante pt oglinzi...

Cat despre eleron: ai o poza? Eu modelul asta l-as lua... din cate stiu e oem M3, nu stiu cum ii zice.

Becuri: ce diferenta e dupa, te jeneaza la condus?

Chestie ciudata: Eu nu am acul de consum... si pe computer, e ala cu 7 butoane, cel mai fraier... din cate stiu nu arata consumul.

BTW: Nu mai pot seta ceasul... nici cu contactul pus, ne pus, accesorii... nu era setata data, aia m-a lasat sa o setez cand am luat masina, dar eu merg acum pe ora germaniei...

Sparkle_81 24-10-11 16:51

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 4666427)
....
Cat despre eleron: ai o poza? Eu modelul asta l-as lua... din cate stiu e oem M3, nu stiu cum ii zice.

...

Sunt 2 modele, din cate stiu .
Eu il prefer pe ..... amandoua :D !

IeD3vil 24-10-11 16:55

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4666531)
Sunt 2 modele, din cate stiu .
Eu il prefer pe ..... amandoua :D !

Modelul fara ridicator... pe ala il iau. Poate ajung azi la el. N-o sa il pun acum, il pun cand l-oi vopsi...

Tu ai gaurit portbagajul?

Sparkle_81 24-10-11 17:20

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4666422)
...... eleronu luneta cauta d'ala smecher, la linie (nus cum sa explic, am eu :D )

Cred ca la cel din poza atasata se refera !

Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 4666539)
......
Tu ai gaurit portbagajul?

Eu momentan nu am eleron pe portbagaj, doar luneta .

maxmartinez 24-10-11 17:25

Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 4666427)
Mersi pt sfat... are si SMD furnizorul... posibil sa merg pe modelu asta... trebuie sa vad unul live inainte... oricum nu comand nimic pana la viitorul... salariu, ca am dat toti banii pe masina, tre sa-mi intre banii curand...

Inelele dau ok pe bord... inele crom/aluminiu mat in jurul ceasurilor de bord, cat despre elementele cromate la interior... Bolturile de inchidere si poate, poate manerele de la usi... la geamurile electrice nu-mi plac.

Eleronul.. nu imi dau seama de ce zici. Luminile sunt ok asa, probabil o sa iau alt player care sa aiba portocaliu in gama de culori sau sa aiba direct becurile portocalii... Poate-mi fac curaj mai tarziu sa il leg bine, cand ma duc sa-mi cumpar sigurante pt oglinzi...

Becuri: ce diferenta e dupa, te jeneaza la condus?

Chestie ciudata: Eu nu am acul de consum... si pe computer, e ala cu 7 butoane, cel mai fraier... din cate stiu nu arata consumul.

BTW: Nu mai pot seta ceasul... nici cu contactul pus, ne pus, accesorii... nu era setata data, aia m-a lasat sa o setez cand am luat masina, dar eu merg acum pe ora germaniei...

De inele ziceam sa pui ca-s belea, de plasme nu, m-am exprimat gresit :D

Sincer mie imi place eleronul ala de M3, nu LTW e M3 GT, LTW (light weight) au toti acum :lol:

becurile de la ceasuri sunt de 3w originale, eu am pus de 5, se vad mai...portocalii :D cum sa nu ai acul de consum instant? poate l-a scos neamtul, ca nu cred ca nu ai compartimentul ala deloc in bord.

la MID-ul cu 7 butoane ii resetezi ceasul si data tinand apasat pe SET pana clipoceste ora acolo, si apoi il setezi. sau iei bornele la baterie si se reseteaza.

cauta un OBC cu 18 butoane de 4 cilindrii (de pe masina cu 6 cil o sa iti arate eronat consumul) cu tot cu mufe (alba neagra) si apoi iti explic cum sa il legi in locul MID-ului.

player pune orice, dar sa aiba butoanele luminate portocaliu (mai greu) sau rosu. altfel strica toata ambianta.

ps: ptr inspiratie, ai ai tot ce iti trebuie. categoria e36

http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatfotos/

IeD3vil 24-10-11 17:35

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4666607)
De inele ziceam sa pui ca-s belea, de plasme nu, m-am exprimat gresit :D

Sincer mie imi place eleronul ala de M3, nu LTW e M3 GT, LTW (light weight) au toti acum :lol:

becurile de la ceasuri sunt de 3w originale, eu am pus de 5, se vad mai...portocalii :D cum sa nu ai acul de consum instant? poate l-a scos neamtul, ca nu cred ca nu ai compartimentul ala deloc in bord.

la MID-ul cu 7 butoane ii resetezi ceasul si data tinand apasat pe SET pana clipoceste ora acolo, si apoi il setezi. sau iei bornele la baterie si se reseteaza.

cauta un OBC cu 18 butoane de 4 cilindrii (de pe masina cu 6 cil o sa iti arate eronat consumul) cu tot cu mufe (alba neagra) si apoi iti explic cum sa il legi in locul MID-ului.

player pune orice, dar sa aiba butoanele luminate portocaliu (mai greu) sau rosu. altfel strica toata ambianta.

E ok si eleronul ala mic, tip m... desi o sa iau LTW, are un aer mai oem...
Ce montura au becurile de 5W?
Legat de ceasul de consum, Nu e compartimentul... e ceas drept. Masina e din 97 luna a 11a, deci vine cam 98 in acte din cate stiu eu... Posibil sa fi schimbat astia spre sfarsit?

Am tinut apasat pe SET pana mi-a venit rau... nu merge. Cu contactul in toate pozitiile. Cat despre OBC, o sa iau unul, si ii schimb index-ul de consum... ca se poate, ca ala are functii suplimentare. Am printat deja diy-ul pt OBC. Intre timp, ii scot mufa de la obc 5-6 minute sau mai bine ii scot siguranta, ca tot o sa umblu acolo, si o sa ma lase sa setez dupa (cand a venit masina, nu era setata data si m-a lasat, ma gandesc ca ma va lasa si acum)

Sony-u asta cu care a venit masina are butoanele rosii, e relativ ok, dar e gri deschis... oricum, citeste cd-urile ok, si nu sare...

Skillzu 24-10-11 17:44

Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 4666627)
Legat de ceasul de consum, Nu e compartimentul... e ceas drept. Masina e din 97 luna a 11a, deci vine cam 98 in acte din cate stiu eu... Posibil sa fi schimbat astia spre sfarsit?

Am tinut apasat pe SET pana mi-a venit rau... nu merge. Cu contactul in toate pozitiile. Cat despre OBC, o sa iau unul, si ii schimb index-ul de consum... ca se poate, ca ala are functii suplimentare. Am printat deja diy-ul pt OBC. Intre timp, ii scot mufa de la obc 5-6 minute sau mai bine ii scot siguranta, ca tot o sa umblu acolo, si o sa ma lase sa setez dupa (cand a venit masina, nu era setata data si m-a lasat, ma gandesc ca ma va lasa si acum)

Sony-u asta cu care a venit masina are butoanele rosii, e relativ ok, dar e gri deschis... oricum, citeste cd-urile ok, si nu sare...

Probabil sunt schimbate ceasurile de bord, pentru ca la compact vine fara consum instant.

IeD3vil 24-10-11 17:53

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 4666649)
Probabil sunt schimbate ceasurile de bord, pentru ca la compact vine fara consum instant.

Este posibil... O sa pun ceasurile de pe cealalta masina. Alea au si consum instant...

maxmartinez 24-10-11 18:01

Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 4666627)

Din cate stiu, se poate recalibra OBC-ul ptr 4 sau 6 cilindrii doar la reprezentanta, adica un OBC de 6 cil pe masina cu 4.

de recalibrat (ajustat) consumul la o masina 4/6 cil cu OBC 4/6, exista testul 20 parca din OBC.

bec d'asta am pus, in link, originale au ceeasi prindere doar ca sunt transparente si de 3w.

http://www.narvaromania.ro/becuri-12...w2-1x9-5d.html

IeD3vil 24-10-11 18:13

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4666687)
Din cate stiu, se poate recalibra OBC-ul ptr 4 sau 6 cilindrii doar la reprezentanta, adica un OBC de 6 cil pe masina cu 4.

de recalibrat (ajustat) consumul la o masina 4/6 cil cu OBC 4/6, exista testul 20 parca din OBC.

bec d'asta am pus, in link, originale au ceeasi prindere doar ca sunt transparente si de 3w.

http://www.narvaromania.ro/becuri-12...w2-1x9-5d.html

Am si amici cu tester... No pro...
Cate becuri imi trebuie pentru bord? Sa-mi comand si eu maine :-)

maxmartinez 24-10-11 18:29

ai trei d'alea de 3w (in soclu verde, se scot becurile din ele) ptr iluminat ceasurile/acele, mai ai 2 cu soclu alb/crem, de 1.5 ptr km si service oil/inspection, se schimba cu tot cu soclu, si mai ai fara numar d'alea cu soclu negru de 1.2 ptr martori bord.

IeD3vil 24-10-11 18:37

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4666765)
ai trei d'alea de 3w (in soclu verde, se scot becurile din ele) ptr iluminat ceasurile/acele, mai ai 2 cu soclu alb/crem, de 1.5 ptr km si service oil/inspection, se schimba cu tot cu soclu, si mai ai fara numar d'alea cu soclu negru de 1.2 ptr martori bord.

Oricum o sa le schimb doarpe alea de 3W... cu alea de 5W.

E mica diferenta de consum, cred ca n-o sa ard vre'o siguranta.

Skillzu 24-10-11 19:02

Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 4666792)
Oricum o sa le schimb doarpe alea de 3W... cu alea de 5W.

E mica diferenta de consum, cred ca n-o sa ard vre'o siguranta.

Se vad mult mai 'vii' ceasurile, iar diferenta nu o sa o simta sigurantele, nu am avut nici o problema de cativa ani de zile.

maxmartinez 24-10-11 21:14

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 4666856)
Se vad mult mai 'vii' ceasurile, iar diferenta nu o sa o simta sigurantele, nu am avut nici o problema de cativa ani de zile.

+1

pacat ca nu pot face la fel si la panoul clima, ala manual, cu becul ala lesinat de 1.2 se vad, dar nu asa vii. poate gasesc becuri de aceeasi dimensiune dar de 1.5 sau 2w.

cum se vede ala de la switch-ul de lumini, mie nu mi-a mers niciodata de cand am luat masina, l-am schimbat, era ars, 1.2 si alea se vad clar clar. si m-am uitat la panoul de la clima, pe sub el, nu are "conductoarele" alea de lumina dezlipite sau intrerupte.

IeD3vil 24-10-11 23:11

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4666592)
Cred ca la cel din poza atasata se refera !
Eu momentan nu am eleron pe portbagaj, doar luneta .

Omg... ai jantele pe care le vreau eu!!!!!!!
Cred ca stiu ce vrei sa zici... multe eleroane de luneta vin putin peste plafon... si ai dreptate, asta nu mi-a facut nici mie cu ochiul foarte mult... sa vad ce gasesc, gasii mai devreme 35 euro + 19 euro transport din germania... nu mi se pare exagerat de mult. Vedem. Nu e prioritate, dar e pe wish list.

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4667191)
pacat ca nu pot face la fel si la panoul clima, ala manual, cu becul ala lesinat de 1.2 se vad, dar nu asa vii. poate gasesc becuri de aceeasi dimensiune dar de 1.5 sau 2w.

cum se vede ala de la switch-ul de lumini, mie nu mi-a mers niciodata de cand am luat masina, l-am schimbat, era ars, 1.2 si alea se vad clar clar. si m-am uitat la panoul de la clima, pe sub el, nu are "conductoarele" alea de lumina dezlipite sau intrerupte.

Am facut modificari de genul la opel, daca vreti ceva mai puternic, va inventez eu ceva... desi s-ar putea sa fie nevoie de curent 12v din mufa obc-ului, de pe un fir de masa si firul de iluminare. Solutii sunt, timp sa fie.

Cand o sa am timp (Dracu stie), o sa fac un proiectel cu microcontroler, pentru diverse add-ons... genul
- Follow me home
- Un telescop in portbagaj si inca un actuator care il arunca... faza naspa e ca eu am pe cheie al 3lea buton setat pt lumina din interior... daca stie cineva cum functioneaza alea cu portbagajul poate replic si la mine efectul... as putea sa las lumina, si auxiliar sa arunce si portbagajul si sa las masina inchisa... desi nu mi se pare foarte practic.
- Diverse chestii combinate cu inchiderea, care sa comande diverse. Placa cu microcontroller-ul se poate programa oricum.
Astept idei aici, poate facem ceva complex.

Intre timp, trebuie sa imi repar geamul electric de pe dreapta... cred ca e dus ambreiajul, face tzac cand apas butonul sus/jos dar nu clinteste, si nici macar nu se mai ridica/coboara cand deschid usa. Din ce am vazut pe bimmerforums, asta ar fi. Ma mai documentez, si cand ma apuc, fac poze, un mic DIY.

Maine sper sa vina pivotii aia si bucsile... desi nu trebuia, am luat tot... ce e bun tin de rezerva. Bucsi pline si Pivotii aia cu cauciuc mult... Sunt ceva mai buni desi am inteles ca s-ar duce mai repede, pe drumurile patriei...

IeD3vil 25-10-11 00:55

Maine, masina primeste cheder portbagaj si cheder usa stanga! Plus triple stock... In asteptarea celor de M, astea sunt negre, nu sunt fan... mai bine oem normale decat negre.

Pe to-do list: Punte spate cu discuri, si cat de curand pus IS-ul... si pus si IS-ul la punct... ca mai are niste vacuumuri lipsa, niste senzori ne legati... Numai...

Sparkle_81 25-10-11 06:31

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 4667452)
Omg... ai jantele pe care le vreau eu!!!!!!!
...

Nu le mai am pe alea; acum am trecut la ..... altceva :D !!!

Voie buna !!!

IeD3vil 25-10-11 15:53

Am inceput pregatirile pentru implant...
M42 1.8is 141 HP
Ambreiaj normal, nu pun bi-masa ca ia din putere...
CDV, Daca am, va zbura de pe masina...
Evacuare sport
Ceasurile de pe is, cu acul de consum...

Sapt viitoare in service.

maxmartinez 25-10-11 19:08

Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 4668561)
Am inceput pregatirile pentru implant...
M42 1.8is 141 HP
Ambreiaj normal, nu pun bi-masa ca ia din putere...
CDV, Daca am, va zbura de pe masina...
Evacuare sport
Ceasurile de pe is, cu acul de consum...

Sapt viitoare in service.

CDV?:?:

IeD3vil 25-10-11 19:09

Vesti bune, am castigat si fustita de M, la licitatia pe ebay... si mai important, m-am inteles cu neamtul sa o trimita direct in Romania... Maine fac plata, sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa o primesc!!

All times are GMT +2. The time now is 10:51.

- Copyright 2026 4Tuning