![]() |
re: E36 - New Kitty Cat
asa stiu si eu, ca se vede mai bine in alea de M, dar sunt prea cautate frate. eu nu stiu cum sa mi le blindez p'astea normale ca-s incazlite si am 2 seturi pana acum imprumutate :x
|
Retardatii aia la M GmbH. nu au pregatit niste oglinzi pentru un M3, doar ca sa arate bine. Sunt gandite sa fie folosite, chiar intr-o maniera sportiva. Singura conditie e ca sticlele sa fie originale. Eu am o sticla sparta la sofer, si vad mai bine in asta sparta, decat vad in una intreaga, dar replica.
Iar despre oglinzile normale de pisica, nu am gasit nici o masina in care sa ma urc, si sa vad macar decent, sa nu ma incomodeze la condus. Eu zic ca merita incercat |
Quote:
Quote:
Quote:
Sper sa castig o licitatie la noapte... daca o castig, sunt fericit... ratai una ca plecai azi, si se dadu... chiar super ieftin... va zic maine despre ce e vorba, sper sa ma incadrez in buget! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
in principiu rotile, bara fata M si oglinzile M (ca nu sunt rabatabile) ar trebui inlocuite iarna, ca sa nu ai griji. daca nu, atentie sporita si esti ok.
eleronul luneta?! ptr ce? :-) on: la motor ce planuri ai? parca ziceai ceva de IS? |
O sa pun IS-ul si ajunge la rar masina a doua zi, dupa ce vopsesc cealalta masina -- nu vreau sa stau cu amandoua in service in acelasi timp...
Mai am 29 min si castig licitatia pe ebay... sunt singuru care a licitat... Dupa ce o vad cu numere de RO o sa vina modificari si la motor... deocamdata sa o pun la punct cu ce trebuie schimbat acum, urgent! |
Quote:
Voie buna ! |
Quote:
pt ce ai licitat? :-) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pisi tocmai primi niste mustati noi... Scuzati dezordinea... o sa le montez pe seara, daca am timp, si o sa-i fac si poze... :-)
Si tre neaparat sa-mi fac curaj, defapt sa-mi depasesc lenea, sa leg corect mp3-ul... ca isi pierde setarile cand opresc motorul. E montat prost... |
sper ca nu le pui pe astea....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
negre ca o pisica neagra in intuneric :lol: si angel eyes :shock:
|
Quote:
Angeleyes o sa iau un kit CCFL (neon) + eleron luneta + inele bord (Plasma nu stiu, poate varianta Innoparts, desi n-as pune deloc... ma mai gandesc) + Am luat Eleron M3 E36 original (Nu din ala subtirel, lipit cu banda 3m) Mi-am mai luat de pe ebay niste chestii... Pedale de M, Emblemele fata-spate de carbon (gri si alb, nu am luat cu albastru), si un d-asta http://img.auctiva.com/imgdata/1/2/6...1402398_tp.jpg |
1 Attachment(s)
Quote:
Plasmele ....... no way !!! Parerea mea ! |
Quote:
angel neaparat SMD-uri, eleronu luneta cauta d'ala smecher, la linie (nus cum sa explic, am eu :D ), inele, plasme nu, mai bine schimbi becurile la ceasuri cu unele noi si 4 sau 5W in loc de 3w (asa am facut eu :D ), si eleron, LTW? misto emblemele alea de care zici, culorile merg bine cu a ta. vezi ca mai sunt niste elemente cromate, ptr pachetul crom interior, gen manere la usi, butonele la : inchidere usi, frana de mana, in jurul butoanelor ptr geamuri electrice..mie imi plac alea. |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Eleronul.. nu imi dau seama de ce zici. Luminile sunt ok asa, probabil o sa iau alt player care sa aiba portocaliu in gama de culori sau sa aiba direct becurile portocalii... Poate-mi fac curaj mai tarziu sa il leg bine, cand ma duc sa-mi cumpar sigurante pt oglinzi... Cat despre eleron: ai o poza? Eu modelul asta l-as lua... din cate stiu e oem M3, nu stiu cum ii zice. Becuri: ce diferenta e dupa, te jeneaza la condus? Chestie ciudata: Eu nu am acul de consum... si pe computer, e ala cu 7 butoane, cel mai fraier... din cate stiu nu arata consumul. BTW: Nu mai pot seta ceasul... nici cu contactul pus, ne pus, accesorii... nu era setata data, aia m-a lasat sa o setez cand am luat masina, dar eu merg acum pe ora germaniei... |
3 Attachment(s)
Quote:
Eu il prefer pe ..... amandoua :D ! |
Quote:
Tu ai gaurit portbagajul? |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Quote:
Sincer mie imi place eleronul ala de M3, nu LTW e M3 GT, LTW (light weight) au toti acum :lol: becurile de la ceasuri sunt de 3w originale, eu am pus de 5, se vad mai...portocalii :D cum sa nu ai acul de consum instant? poate l-a scos neamtul, ca nu cred ca nu ai compartimentul ala deloc in bord. la MID-ul cu 7 butoane ii resetezi ceasul si data tinand apasat pe SET pana clipoceste ora acolo, si apoi il setezi. sau iei bornele la baterie si se reseteaza. cauta un OBC cu 18 butoane de 4 cilindrii (de pe masina cu 6 cil o sa iti arate eronat consumul) cu tot cu mufe (alba neagra) si apoi iti explic cum sa il legi in locul MID-ului. player pune orice, dar sa aiba butoanele luminate portocaliu (mai greu) sau rosu. altfel strica toata ambianta. ps: ptr inspiratie, ai ai tot ce iti trebuie. categoria e36 http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatfotos/ |
Quote:
Ce montura au becurile de 5W? Legat de ceasul de consum, Nu e compartimentul... e ceas drept. Masina e din 97 luna a 11a, deci vine cam 98 in acte din cate stiu eu... Posibil sa fi schimbat astia spre sfarsit? Am tinut apasat pe SET pana mi-a venit rau... nu merge. Cu contactul in toate pozitiile. Cat despre OBC, o sa iau unul, si ii schimb index-ul de consum... ca se poate, ca ala are functii suplimentare. Am printat deja diy-ul pt OBC. Intre timp, ii scot mufa de la obc 5-6 minute sau mai bine ii scot siguranta, ca tot o sa umblu acolo, si o sa ma lase sa setez dupa (cand a venit masina, nu era setata data si m-a lasat, ma gandesc ca ma va lasa si acum) Sony-u asta cu care a venit masina are butoanele rosii, e relativ ok, dar e gri deschis... oricum, citeste cd-urile ok, si nu sare... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de recalibrat (ajustat) consumul la o masina 4/6 cil cu OBC 4/6, exista testul 20 parca din OBC. bec d'asta am pus, in link, originale au ceeasi prindere doar ca sunt transparente si de 3w. http://www.narvaromania.ro/becuri-12...w2-1x9-5d.html |
Quote:
Cate becuri imi trebuie pentru bord? Sa-mi comand si eu maine :-) |
ai trei d'alea de 3w (in soclu verde, se scot becurile din ele) ptr iluminat ceasurile/acele, mai ai 2 cu soclu alb/crem, de 1.5 ptr km si service oil/inspection, se schimba cu tot cu soclu, si mai ai fara numar d'alea cu soclu negru de 1.2 ptr martori bord.
|
Quote:
E mica diferenta de consum, cred ca n-o sa ard vre'o siguranta. |
Quote:
|
Quote:
pacat ca nu pot face la fel si la panoul clima, ala manual, cu becul ala lesinat de 1.2 se vad, dar nu asa vii. poate gasesc becuri de aceeasi dimensiune dar de 1.5 sau 2w. cum se vede ala de la switch-ul de lumini, mie nu mi-a mers niciodata de cand am luat masina, l-am schimbat, era ars, 1.2 si alea se vad clar clar. si m-am uitat la panoul de la clima, pe sub el, nu are "conductoarele" alea de lumina dezlipite sau intrerupte. |
Quote:
Cred ca stiu ce vrei sa zici... multe eleroane de luneta vin putin peste plafon... si ai dreptate, asta nu mi-a facut nici mie cu ochiul foarte mult... sa vad ce gasesc, gasii mai devreme 35 euro + 19 euro transport din germania... nu mi se pare exagerat de mult. Vedem. Nu e prioritate, dar e pe wish list. Quote:
Cand o sa am timp (Dracu stie), o sa fac un proiectel cu microcontroler, pentru diverse add-ons... genul - Follow me home - Un telescop in portbagaj si inca un actuator care il arunca... faza naspa e ca eu am pe cheie al 3lea buton setat pt lumina din interior... daca stie cineva cum functioneaza alea cu portbagajul poate replic si la mine efectul... as putea sa las lumina, si auxiliar sa arunce si portbagajul si sa las masina inchisa... desi nu mi se pare foarte practic. - Diverse chestii combinate cu inchiderea, care sa comande diverse. Placa cu microcontroller-ul se poate programa oricum. Astept idei aici, poate facem ceva complex. Intre timp, trebuie sa imi repar geamul electric de pe dreapta... cred ca e dus ambreiajul, face tzac cand apas butonul sus/jos dar nu clinteste, si nici macar nu se mai ridica/coboara cand deschid usa. Din ce am vazut pe bimmerforums, asta ar fi. Ma mai documentez, si cand ma apuc, fac poze, un mic DIY. Maine sper sa vina pivotii aia si bucsile... desi nu trebuia, am luat tot... ce e bun tin de rezerva. Bucsi pline si Pivotii aia cu cauciuc mult... Sunt ceva mai buni desi am inteles ca s-ar duce mai repede, pe drumurile patriei... |
Maine, masina primeste cheder portbagaj si cheder usa stanga! Plus triple stock... In asteptarea celor de M, astea sunt negre, nu sunt fan... mai bine oem normale decat negre.
Pe to-do list: Punte spate cu discuri, si cat de curand pus IS-ul... si pus si IS-ul la punct... ca mai are niste vacuumuri lipsa, niste senzori ne legati... Numai... |
1 Attachment(s)
Quote:
Voie buna !!! |
Am inceput pregatirile pentru implant...
M42 1.8is 141 HP Ambreiaj normal, nu pun bi-masa ca ia din putere... CDV, Daca am, va zbura de pe masina... Evacuare sport Ceasurile de pe is, cu acul de consum... Sapt viitoare in service. |
Quote:
|
Vesti bune, am castigat si fustita de M, la licitatia pe ebay... si mai important, m-am inteles cu neamtul sa o trimita direct in Romania... Maine fac plata, sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa o primesc!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning