![]() |
Bey Luciane... Numai fotomodele tata ??? Las-o draqu de treaba si adu si la baietzi, acilea... :lol:
|
Hodare ... daca omu` e Ricky Martin nu ai ce`i face :lol:
|
2 Attachment(s)
G-spott simt invidie in vorbele tale. :lol: Hondaru' o cunoaste pe Cristina iar in restul pozelor sunt si eu . Cand se vor face curse legale in conditii \"girl friendly\" le aduc si pe ele. Mai greu cu una din ele care e in Chicago .
|
aolo, ce tampit sunt, tu erai aseara in idm, habar nu aveam ca esti tu :oops: :oops:
|
Re:
Quote:
EvLSant0s: Vezi ca esti offtopic mai GIGOLOULE.... ;) ai grija.... |
Mda spuse matrix....., prietenul meu cel mai bun, care ma cunoaste cel mai bine de pe forum. LAMER esti tu care nu vi cu argumente!!! :censored: Baga-ti tu femeia :bat:
EvLSant0s : Va rog frumos... daca aveti de gand sa continuati , sa continuati la ARENA , aici sunteti offtopic XxDADIxX nush de ce te pui la mintea unui cocoshel de 17 ani... ;) |
1 Attachment(s)
Ce credeti e draguta? ca lumea asa zice dar mie nu mi se pare, e normala.
Suntem doar amici deci nu conteaza ce spuneti, asa ca vreau pareri. |
\"amici\" :P hehe .. si crede-ma cand itzi zic ca este foarte normala fata ... :P
nu-ti fa griji nu e anormala :)) |
Nu ziceam ca e anormala ziceam ca ea crede ca e mai mult decat normala, adica are o parere foarte buna despre ea.
|
vad ca in poza e stock, cred ca un pic tunata ar arata bine, are potential
|
Bah, mie imi cam palce fata... :oops:
|
Re:
Quote:
|
Pai da BAI turbo te-ai trezit si tu! Ce am zis dupa ca nu e adevarat? Ce pm va agitazi atat de la o gluma???????????
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poza cu mine si iubita! :lol: Vedeti ca este luata pe-o perioada nelimitata de timp! :lol:
|
LUCA DOAR SUNTEM VECINI IA SA MAI STAM NOI DE VORBA!!!!
|
Quote:
Interzis. Ti-as pune si semnul dar nu il gasesc. :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
hai ca`mi place sa`l enervez pe tekno.... :twisted: :twisted: :twisted: uite o poza cu fosta lui prietena.... :lol: sper sa nu ma injure....nici el...nici ea... :?
|
MISTO PIERCING-UL DIN LIMBA :lol: :lol: :lol: :lol:
PEACE :peace: |
mishto e shi pierce`ul lu` tekno.....shi al meu...da` aici era vorba de tipa....nu de pierce :lol: apropo....intreaba`l pe tekno de ce nu pune o poza cu actuala lui prietena.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
DE CE NU PUI TEKNO O POZA CU ACTUALA TA PRIETENA? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
is tare curioasa de raspuns.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oricum pe el il intereseaza mai mult mashinile decat femeile :x
|
Pai cred ca pe majoritatea de aici ne intereseaza mai mult masinile, de ele stam zi de zi si bagam bani in ele, dar cu ele vin si femeile.
Asta e. |
da!ai dreptate! da`tekno nu are mashina....shi sa tzina mai multla o mashina care nu e a lui decat la femeia lui.....mi se pare....cam.....da` nuju daca e asha.....deapt nu`s sigura.... :?:
|
1 Attachment(s)
statzi ca vine shi raspunsu....
poza cu mine shi cu junkieu meu pitic :hug: PS nu ai reushit sa ma enervezi... :lol: |
poate comenteaza careva! :evil: :evil: :evil:
|
Quote:
Quote:
|
MAI MISTO TIPA DINAINTE CU PIERCINGU!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hmmm....mai mishto...nu zic nimik....shi mie imi place... :lol: ....da`conduce ca fanu`!
|
Re:
Quote:
gata toipic inchis, junkie cashtigatoare.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: shit.. aici nu-s moderator Ptr tine poate man , ptr mine..... altcineva castiga :D EvLSant0s :D |
4 Attachment(s)
The One !!!
Singura problema e ca orice i-as zice , nu ma crede :D nu ? :P \"Aham... Da da da Desigur... \" :hug: :hug: :wave: :joy: :boogy: |
Va sta bine impreuna. :wink:
|
Multumim :D
|
SANTOS, AI STRICAT CONCURSU :x :x :x
MINIRALLY AKA RALUCA SA ZICEM K DEOCAMDATA ESTE CASTIGATOAREA ( nu va ofticati restu, si santos si minirally au pile la mine) :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: Nu are nevoie de pile ;) castiga si fara ;) EvLSant0s |
++++++ Scoate \"sa zicem\" de acolo ... e degeaba pus :P
|
multumim luca :D Moxxule...n-am nevoie de pile k sa castig ceva..si..nici nu il iau k pe un concurs.. :wink:
|
Re:
Quote:
:dribble: :dribble: :dribble: o pustoaica super draguta :wink: puteti inchide topicul, avem castigatoarea :D santos e cam urat dar nu-i nimic, se completeaza unul pe altul 8) |
FXN..lasa k esti tu frumos mey.. :twisted:
|
1 Attachment(s)
gata mey !!! m-am suparat, uitati-o si pe minnirally a mea :lol:
|
Re:
Quote:
mersi mersi, am mai auzit asta :mrgreen: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:54. |
- Copyright 2026 4Tuning