![]() |
-Se face ceva pentru promovarea acestui stil de viata.
-Pentru multi acestea sunt doar imagini frumoase , puteti fii si voi candva in aceste imagini. -Acei oameni sunt cu adevarat pasionati , nu spun ca sunt singurii dar fiecare i-si are locul lui. -Este un mic prilej sa aratam ce putem , siunt sigur ca daca as avea ocazia as face in fiecare zii ceva!!!! -Bafta oameni buni!!!! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
in sfarsit cineva care a inteles exact ce trebuie,normal daca ma uit mai atent are 22 ani,restul care sunt contra si sunt \"tari\" au max 18 ani deci este de inteles :lol: de ce numai ei.... ca sa folosesc cuvintele aceluias \"rege al soselelor\" :\"LASA-NE PE NOI SA FIM ASA CUM SUNTEM (cei mai tari , bineinteles....)\"bravo tata la 18 ani esti cel mai tare,dar la chestii de incepator si asta te deranjaza a fi \"bun\" la varsta ta e cam riscant si nu este bine |
Bah nu va mai certatiz atat lasa-ti faptele sa vb filmul a iesit frumos \"dupa parerea mea\" !!! cred ca nu au rost discutiile astea !
|
Re:
Quote:
cand am scris asta bai tarate nu ma refeream la mine in mod special, desteptule si maturule care esti ma refeream la clubul respectiv din videoclip a, si inca ceva eu nu am scris mai sus ca sunt toti veterani, eu ma refeream la CRY ca e unul dintre veterani, oameni buni cititi mai cu atentie scrisul, nu va mai grabiti sa cititi! |
Citesc de vreo jumatate de ora pe forum si in toate topicurile vad aceeasi atitudine.
Peste tot se cauta samanta de scandal. Cum face unu ceva gata sare cineva cu gura \"iote si pala face rotocoale\". Daca intra unul nou prima impresie (si aia care dureaza) ar fi ca nu ne leaga aceeasi pasiune. Nu va mai saturati de cearta. Va cautati nod in papura unul la altul. Unii va laudati ca aveti 18 ani altii ca 25 altii ca 30. RUSINE !!! |
Toate ca toate, dar cainele in mod sigur facea parte din avangarda politiei...agent infiltrat... :lol: ce \"cashcheta\" mea :lol:
|
Bogdan_16v are dreptate cainele era undercover :) si pun pariu ca in campul din spate erau stransi in brigada sub forma de gramada :lol:
|
Re:
Quote:
aici ai dreptate,cedez eu primul....imi pare rau ca am stricat bucuria copiilor :wink: :twisted: |
Normal ar fi sa nu mai existe aceste certuri si sa nu mai existe aceste replici ,,tu ai 18 ani eu am 20 si'' pt k acela de 20 poa sa fie mai incuiat decat ala de 18.Acesta este un forum al pasionatilor de curse si masini indiferent de varsta sau sex , nu este un forum unde au drept la replica doar aia care au carnet sau doar aia care se cred veterani.Sper sa va lasati toate aceste figuri si impresii unde vreti voi in afara de acest forum.
Dak va credeti mai destepti si mai smecheri prin cea ce scrieti si prin faptul k va luati de lumea aiurea,inseamna k nu aveti creier nici cat o gaina |
In principiu, nu se ia nimeni de persoane de 15-16-17 ani doar pt ca vor sa se dea \"aia mari\" mai smecheri...dar mai intervine si balanta \"cat de smecher ma dau vs. am carnet/experienta sau nu\"...aici e buba majora...
Quote:
Glumesc, evident, sper ca nu se supara nimeni... :wink: |
Ne e asa Bogdane.Exista discriminarile intre pers care detin permis de conducere si cele care nu.Dar nimeni nu se gandeste k ala ar vrea sa-l aibe dar nu il ajuta varsta sau momentan nu are puterea financiara pt a o face.Si mai vine cate un ,,veteran'' dasta de 26 de ani si incepe cu glume idioate de care probabil e mandru.Deci faza cu mintea de gaine se repeta.
|
Te rog, citeste mai atent ce am scris...am mentionat balanta \"cat de smecher/cunoscator/talentat ma dau vs. inca nu am carnet/experienta\"...nu critica nimeni ca unii s-au nascut mai tarziu si aspira si ei, daca asta a fost soarta, asta e...insa, tb si putina modestie...despre asta era vorba...
Oricum, suntem offtopic grav... Apropos, unde ati gasit \"actritele\" alea? Sau a fost cu buget mic? :lol: |
Re:
Quote:
credeti-ma ca teribilismul asta de care dati voi dovada nu duce la nimik bun |
Re:
Quote:
un punct de vedere cu care foarte greu se obisnuiesc unii... :wink: |
Re:
Quote:
PARCA ZICEAI CA NU MAI URMARESTI POSTUL ASTA, mai du-te ba la tiganii tai cu masinile lor cu tractiune pe spate si mai scuteste-ne 1 ca ne plictisesti rau de tot, nu stiu daca observi dar deja topicu` asta e dat deja in altele, mai lasa-ne daca nu ai ceva de spus despre SUBIECTUL acestui topic :!: :!: :!: :!: :!: :!: |
Re:
Quote:
|
:)
Nu cred ca este bine sa va certati.Noi,impatimitii de motoare ar trebui sa fim uniti.Nu sa ne certam,mai ales acuma intr-un moment greu...cel cu Legal Racing.Poate ajungem si noi ca si in Ucraina.\"Toti pentru unul,unul pentru toti.\"
|
:lol:
este o manie, si nu este OFF-topic peste tot a devenit ontopic cearta, disputele, intepaturile... deci, e ONTOPIC !!!! BRAVO BAIETZI.... IN CONTIUNARE SUNTETZI ONTOPIC PE TOT FORUMUL... DACA E CEARTA, E MISTO, CE ROST MAI ARES A VEDEM DESPRE CE SE VORBESTE???? :wink: NU MA DERANJEAZA ATAT OFFTOPICUL... CA SA FIU MAI TRANSPARENT.... CI DISPUTELE, SI \"SMECHERIA\" |
pfaaaa....fetele alea...frate...atat.....de......proaste...frate... .cum sa arunci shapca omului.....shi cum dreaq sa dai cu usha de la bmw in halu ala...
|
cu faza cu usha sunt de acord :D very stewpid , dar faza cu sapca nu o inteleg , asa o fi fost in scenariu :d nush.. sa ne lamureasca unu care a fo acolo ,mc mate ??
|
Mah eu am fost acolo si faza cu sapca .... nu trebuia aruncata dar ....e blonda s-a ras 10 min dupa faza aia. ca si faza cand se intalnesc ele doua,intre masini, daca ascultatzi bine se aude cand li se spune sa bata cuba dar vedeti ce a iesit :P pacat ca nu prea gandeau ca in rest .......
|
Eu p-aia o bateam numai cu sapca-n cap, nu de alta, dar sa mi-o scutur de praf... :lol:
|
Vad k bunul meu prieten ALI G va raspuns inaintea mea.Regizorul a spus sa-si dea sapca jos din cap NU SA O ARUNCE,dar fiind blonda a procesat mai greu informatia si pe moment mintea ei i-a dictat sa o arunce,k de...
Fetele nu le-am adus eu ci prietenii PROFETI,nu stiu unde le-au gasit dar stiu k si-au cerut scuze fata de HAI.Nu poti sa le ai pe toate :))) |
Deci pentru toti cei care nu stiu : Combinatia acestui videoclip a fost a lui Mc Mate. El m-a sunat si eu am facut ce am putut in cateva minute. Deci si acesti pusti chiar daca nu au permis de conducere pot face ceva. Ganditi-va ca maine , poimaine ei vor taia soselele in locul multora care se ascund deocamdata in spatele unor posturi pe internet!!! Valoarea lor???? Zero atata timp cat sunt niste fantome!!!!!!
|
Re:
Quote:
bai prostovane,tu suferi rau de tot....te-a mai bagat cineva in seama,eu am cedat primul pentru ca asta e....dar vad ca tu urmaresti IN NEBUNIA TA sa comentezi in continuare eu pot sa-ti raspund,dar imi pare rau sa folosesc cuvinte pe intelesul mintii tale pt.ca mai intra si oameni calumea aici... ASA CA SFATUL MEU AR FI SA-TI VERIFICI POSTURILE TRECUTE,MAI BINE,CA SA OBSERVI CAT DE ANALFABET ESTI,NICI MACAR SA SCRII CORECT ROMANESTE NU ESTI IN STARE.... |
bai bobby las-o in masa de treaba de ce dracu nu faci un topic pe ARENA si gata ?? tocmai o dadusera si oameni in ontopic , las-o in masa de treaba... :evil: :evil: :evil:
|
Re:
Quote:
lasa-ti omul sa fie prost si sa o continue la cai 26 de ani ai lui sa fie batut in cap in continuare, prost prost ramane. cava ontopic: alea 2 nu prea aveau ce cauta pe acolo, nu aveau tangeta cu masinile, ca drept dovada s-a vazut cum s-a trantit usa aia...... cat despre faza cu sapca.... ei i s-a parut interesant sa faca asa ceva cu toate ca nu era mentionata faza, chiar ea a intrerupt scena sa o i-a de la capat ca uitase sa arunce sapca... nu va mai precizez ca era ala sa faca infarct cand si-a vazut sapca prin aer zburand... :P :P |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
nu cred ca stie sa-si reediteze posturile,gramatica lui este incepatoare si ea :chick: |
Hai sa incheiem toate aceste discutii aici.Este un forum democratic si toata lumea poate sa-si exprime punctul de vedere.Interesant ar fi dak si-ar exprima punctul de vedere on topic.Unora le-a placut altora nu.Aste e nu putem sa-i facem fericiti pe toti.
Comentati asupra subiectului si nu va mai certati,cel putin nu pe acest topic. |
Re:
Quote:
|
:)
ai dreptate morghen :)
|
Bah stiti ceva ..............eu zic ca a iesit bine filmarea. (pacat ca va certati atata degeaba) cui i-a placut ia placut cui nu nu si gata. Parerea mea. MC MATE zi-le tu despre \"domnisoarele\" (Alina si Bella) din videoclip...... care sunt obisnuite cu tranvaiu' sa se deschida si sa se inchida usile singure :lol:
|
Sunt 2 ,,domnisoare'' kare arata destul de bine.Dak vreti sa terminati masinile mai repede,nu trebuie sa dati cerculete sau burnuri,va dau nr de tel al ,,domnisoarelor'' si va rezolva si pe voi si masinile :))))
|
Re:
Quote:
Dar a fost un casting ceva sau au aparut subit asa? |
Tuning 4 Life
Nu a fost nici un castig! a cazut din pom :)) nu stiu de unde le-a adus ! dar oricum le-a gasit
|
ba ele erau simpatice, dar la cat apar ele in videoclip nu-i nimic, minte multa nu se cere....
dar las-o drq sa tranteasca usa aia in asa hal, imaginati-va cum ar fi fost daca le punea cineva sa faca niste cerculete sau burnout-uri :yikes: :yikes: :zombie: :zombie: |
cainele ala nu mai traia acum... :D
|
Re:
Quote:
nici macar ultimele cuvinte nu mai apareau pe aici:help: :help: :help: :help: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:00. |
- Copyright 2026 4Tuning