![]() |
Re: Ford Focus 1.4 16v
Quote:
|
Salut ! Foarte frumoasa masina. Ce consum ai la motorizarea asta ?
|
Quote:
|
Ai facut o greseala cu bobina si bujiile beru. ford-ul este o marca destul de pretentioasa la unele componente, in special la aprindere. singurele piese 100% compatibile sunt cele motorcraft. ce-i drept costa ceva bani, dar investitia merita! si asta iti spune unul care a trecut prin asta :) eu mi-am comandat bujii NGK , speciale facute pt masina la ~50 lei bucata, le-am pus si masina mergea frumos, totul bun, relantiu perfect, insa nu mergea si nu tragea cum trebuie, se simtea o mica diferenta. le-am schimbat cu unele motorcraft putin mai scumpe si comportamentul ei s-a schimbat. la fel si cu bobine, senzori, fise, tot ce e mai sensibil ai grija sa fie motorcraft.
este ok si cu 2 evacuari, insa eu as merge pe ideea cu una si frumoasa. eu i-as pune folii si pe fata si niste jante pe '16 spitate (10-16 spite se vad ok) si as cobori putin garda la sol. P.S.: cam maricel consumul :)))) bafta cu proiectul!! |
Quote:
PS: mers sportiv adica schimb peste 4000 rot/min ,ce sa si faci cand ai motor de 1.4 .... totusi eu sunt foarte multumit de consum ! |
Quote:
si eu sunt multumit de consum la a mea :D |
Quote:
|
st-ul e bine, nu prea se impaca el cu iarna, dar primavara se apropie repede.
poti sa imi dai pm cu intrebari despre piese sau orice. multa bafta cu proiectul |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Nimic nou important !
|
O poza cu toba Carub pozitionata pe masina se poate ? As schimba-o si eu la Focusul meu dar am vazut ca-i cam mic spatiul acolo.Multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning