![]() |
re: CRM-mobilul Passat 35i
Drăguță balena! Gusturi rele știu că n-ai, așa că spor la treabă!;)
|
2 Attachment(s)
O mica schimbare de jante. :)
|
Interesanta cu jantele astea, avand et-ul putin mai mare pare trantita (slammed) cu jantele sub aripa. si felicitari pt prelungirea de Ibiza! La faruri eu merg chiar mai departe si zic joey mode + lupe... o idee
|
La faruri clar asta urmeaza, nici nu m-am gandit la altceva. :) Am mai auzit variante angel eyes (am zis, NU) sau devil eyes (categoric NU!, nu mi-au placut niciodata). Devil is for AUDI & Angel is for BMW!
O sa merg pe faruri originale cu sticla clara, si interioru negru (joey mode, cum ziceti voi :)), si niste lupe. :) Dar cu timpu. Deocamdata prioritar sunt aripile, care trebuie sa le roluiesc, ca sa pot scoate rotile mai inafara. Pe spate sunt foarte bagate inauntru, si daca le scot mai inafara imi freaca in aripa, ca au o constructie tare ciudata aripile de passat b4. Si neaparat suspensia sport! Nu mai merge cu arcurile taiate. :D Ma gandesc daca sa renunt la stergator sau nu. Voi ce parere aveti? As renunta ca arata mai bine, dar sunt stergatoare foarte smechere, stropeste apa pe totata luneta, nu doar pe mijloc, cum e la alte masini. Cei drept nu prea il folosesc, ca nu-mi place ca imi lasa urma de la stergator. :) |
E superba masina! Am avut ocazia sa imi iau si eu asa ceva, si am refuzat... acuma regret! Succes in continuare!
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|
foarte frumos passatul...sa il stapanesti sanatos si la primavara trebuiesc niste jante suparate
|
1 Attachment(s)
Mersi. De vara am jantele Borbet E pe 17", dar sincer, parca le-as schimba. Ma gandeam la Keskinurile tale. :) Poate imi faci o oferta buna, si la primavara daca reusesc sa le vand pe ale mele, ti le cumpar. :D Si dupa, ma apuc de modificat masina dupa jante :lol:, ca nu cred ca imi intra cu ET mai mic de 35, ca imi freaca in aripi, pe spate cel putin.
|
3 Attachment(s)
Ce ziceti, merita sa i-au asa ceva? Oare se potrivesc bine? Sau sa caut ceva second, de pe ceva masina?
Este kit bi xenon. Ma gandeam sa fac tot interioru la faruri cu negru, si atunci am faza scurta/lunga pe lupe. Nu? :) |
din cate am citit, lupele sunt destul de ok, dar totusi ai avea nevoie de sticla de la fauri sa fie clara ca sa poti sa pui lupe.
|
Ar arata foarte fain , scos acel "angel eye" , farul negru ...ar da bine bine.
Cum zicea si Raul , ti-ar trebui sticla clara , dar am un prieten cu faruri "tuning" cu sticla normala ..are lupa si xenon , si bat destul de bine , nu`l deranjeaza. :) |
2 Attachment(s)
Vad eu cum fac cu farurile, unde la montez, si de unde i-au lupele.. Mai strang niste bani, si dupa aia facem calculele finale. Asta dupa sarbatori, ca am ramas cam chel cu cadourile astea de craciun.
Pana una alta, am comandat alta buza. Am luat-o noua, cea veche o luasem de la un tip, care a avut-o pe un Cielo (arata ca o cizma), si era taiata prea mult, imi mai lipseau cam 6-7 cm pana la capatul barii. Asta noua e mai lunga cu aprox 10 cm, deci, o taiem dupa bara mea. In seara asta cred ca o montez. O sa revin cu poze cu ea montata pe masina, deocamdata poze cu ea pe masa. :) |
E originala? daca nu ai grija de ea la borduri si lovituri
|
Quote:
|
E OEM, luata din reprezentanta SEAT!
|
Ai trecut cumva azi cu el pe langa piata marasti? Pe partea cu piata? Cred ca te-am vazut
|
1 Attachment(s)
am eu lupe daca te int booss. uite o poza
|
salut , daca tot te'ai innoit poate te scap eu de "buza" veche ... asta daca nu s'a abonat altcineva ....:rolleyes2
|
Foarte frumos Passatul.Arata foarte bine cu modificarile pe care le-ai facut :)
Ce pret are buza de Ibiza ? Multumesc! Spor la treaba in continuare! :-) |
@Mirel1919: da, am trecut :)
@giksy: deocamdata stau prost cu banii, astept sa treaca sarbatoriile. Si vrea sa fac ceva calumea, nu vreau sa-mi pun lupe, doar ca sa le am. :) @yulika: buza veche este deja pusa pe un golf 3. @GL91ANB: ai PM ;) |
criminala masina...oricum ma asteptam la ceva de genu din partea ta...este exact ce mi as dori si eu:(...sa ai grija de ea fratioru'
|
3 Attachment(s)
Poze... 8)
|
Quote:
Sa ai noroc de ea la maxim |
Superba!E de poster.
|
Foarte frumos!
Asteptam primavara, sa o vedem in toata splendoarea, cu celelalte jante. Felicitari pentru tot ce ai realizat. |
S U P E R B A !
mici detalii mai ai pe la ea si cred ca va fi perfecta. Felicitari pentru tot ce ai realizat la ! |
1 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri!
Ce parere aveti, sa fac farurile si proiectoarele asa? |
Quote:
|
Fai doar semnalizarile de pe bara si lateralelel la faruri
|
frumos ce vad aici! Da bine cu farurile si semalizarile galbene, e de efect pe culoarea ta! Lasa-mi si mie un pm cu pretul buzei de seat si apropo am un passat la dezmembrat identic cu al tau(acelasi motor), daca ai nevoie de vreo piesa ceva sa ma anunti!!!
|
da da daaaa .. poate gasesti exact tenta aia de galben , vad ca e putin mai inchis ...
|
1 Attachment(s)
Am tot cautat lege, sa vad ce scrie despre lumina farurilor.. dar n-am gasit nimic concret.
Oricum, ideea este ca oricare ar fi ea, o sa-mi pun folie pe ele! Alta parere.. ma gandeam sa-mi vand jantele mele pe 17" (Borbet E), si sa-mi caut altceva. Schmidt-uri? :???: Ce parere aveti, ar da mai bine? |
Quote:
|
Quote:
Cat despre Schmidt-uri , SUPERBACIUNI :) |
nu Schmidt space line :(. eventual niste Modern line ;) sau TH line :D.
altcumva vorbim. baga-te pe 16", ceva 8j fata/spate :D sau 7,5 cu 9 :), asta in functie de ce stil vrei sa adopti :). spune NU Space Line-urilor. :P |
1 Attachment(s)
eu zic ca i s-ar potrivi cel mai bine tot 17 ca e masina mare, ar merge perfect jantele de audi tt oem full polish
|
@Detman: Da.. cu niste TH-uri nu m-as plange :-P
@geo_gee2005_xxx: Imi place si mie 17, dar as trece pe 16 sa pot lasa masina mai jos. Si e destul de scump sa pui jante fara buza, sa arate bine. :) Trebe cauciucuri inguste si scoase pana la linia caroseriei + niste suspensii tari, sa nu se lase masina, sa frece. Trebe bagati ceva bani.. As prefera ceva cu buza, sau modulare. :) |
Frumos dricu' :D
|
1 Attachment(s)
:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:10. |
- Copyright 2026 4Tuning