![]() |
Re: cand mai sunt curse la stadion?
surse sigure de la un organizator de curse legale(IANCU NITA ) ,in luma mai vor avea loc curse legale si anume asa zisele liniute , mai multe detalii nu am putut afla ,dar o sa va tin la curent cu tot ce este nou
|
NOU: 26 mai cursa la stadion...liniutza!
|
funtastic
eu v-am spus de prin ianuaria ce o sa fie si cand o sa fie, va fi putin mai "spectaculos" fata de ce a fost anu trecut |
Se vede k s-a intamplat o minune de Paste.In sfarsit au obtinut organizatorii permisiunea sa organizeze liniutze.
|
Quote:
|
sper ca o sa aflam si noi mai devreme la ce ora sunt, ca anu trecut la ora 10 parca se si terminasera, si din pacate am ajuns prea tarziu...
|
Din cate imi aduc aminte la 10 nici nu incepusera.la 8:30 abia abia incepusera inscrierile.Poate tu ai venit in alta zi!:D :D :D
|
tare donny:D ...mi se pare totusi ca au tinut putin rau...parca pana pe la 11 ca am participat si eu....!
|
10, 11 nu mai stiu cert e ca sau terminat prea devreme...parerea mea (si nu am gresit ziua).......
|
oricum aici vb degeaba...ca se va organiza cu 1zii doua inainte de ziua propusa...si va fii la fel...
cum sa anuntam alte cluburi cand nici noi nu stim... asta este... |
Sco ce nu stii?nu e clar dak zice atata lume...este deja in program...singura chestie care ar putea incurca ar fi o ploaie sau conditii meteo nefavorabile! ;)
Si prin organizare ce intelegi?eu inteleg aranjarea traseului... Sursa: Iancu Nita (oarecum organizator din cate stiu!) |
mda...zice atata lume...pai c ii doare gura sa zica?
sa puna frate anunturi in ziare, sa faca ceva... mda...mi se pare ca tot el a facut si data trecuta...asa ca io ma astept la acelasi lucru. as fii bucuros sa ma surprinda placut... |
de dak e singurul care poate face asa ceva si care vrea!!!in rest sunt atatia pe la cluburi care nu misca nimic...doar asteapta....fara muca nu se face nik!
|
stai linistit
ca sunt destui care fac...si care tot fac de cativa ani buni... de curiozitate...cati din pit au mai fost la legale la bucuresti sau constanta sau craiova...(desi craiova nu a fost prea reusita)...??? |
Quote:
|
:P
rabdare am nene...dar sa nu va mai vad asa entuziastmati pt ceva facut total cu alte interese !!! asta ma deranjeaza p mine... |
detalii ceva cum sunt grupele?
|
nu sigur dar am inteles ca s-ar fi mutat cursa pe 19 sambata! o sa va tin la curent cand o sa il mai prind pe nea Iancu! ;)...deocamdata imi zise unu care il stie pe VALY cel cu nova galben cu alb! :)
|
pe 19, in ziua votingului?
|
S-au amanat cursele...nu se stie pana cand!!! :(
|
:sad: :sad: Era prea frumos sa fie adevarat.:sad: :sad:
|
ata ete pana la urma nu inseamna ca nu mai facem noi curse ca nu se mai organizeaza legala
|
mda...
acu ma intelegeti d c eram asa ??? sa n lase nea iancu...sa se rezume la raliu... |
mda...deci 'cik' o sa mai fie ceva la stadion...p 1 iunie.
doar am auzit ca va fii ceva sigur. inca nu stiu c anume o sa fie(indemanare, liniutze sau io mai stiu c...) cine are mai multe detalii este rugat sa n spuna si noua ! |
Pe 1 iunie o sa fie superspeciala de CRR....deci nu avem ce cauta acolo de cat in calitate de spectatori. Unii dintre noi o sa fie mai norocosi si o sa fie acolo in calitate de concurenti......cum ar fi Turbatu, Daurette si poate Dudu :p
|
kk
si deci linitzele despre care se vorbea erau doar o abureala... corect? |
nu a fost abureala ci doar o lipsa de timp si pentru asta! ;)
cat despre curse pentru amatori...cik ar fi la o luna dupa cursa asta de vineri!si nu iti mai zic organizata de cine ca iar o sa te enervezi! :D sanatosi sa fim ca o sa alergam si fara organizari speciale! ;) |
DAk cineva face ceva organizat si nu promoveaza nu face nimic....nu cred k interesul e sa vina 1000 de tarani gura-casca....dar nici 20 de masini....
Deci cine organizeaza ar trebui sa faca ceva public....altfel = 0 |
Quote:
ca bine zici.... |
deci pe 9 iulie se mai tine tentativa aia de liniutza>?????:?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning