![]() |
Re: R19 Tuning
se merita sa bagi bani intr un r 19? km cati bani ai bagat in ea pana acum?
:D |
se merita sa bagi bani intr un r 19?km cati bani ai bagat in el pana acum?
|
Fara numar chiar nu mai contabilizez dar daca intradevar itzi place masina da se merita daca nu itzi place si nu ai degand sa faci nimica cu ea nu se merita tzinand cont ca o masina tunata o vinzi extraordinar de greu asa ca , gandestete bine ce vrei sa faci cu masina pe viitor.
|
Fain r tau..bafta in continuare...
|
decat sa te certzi atata mai bine ia un motor tutboo de la mama lui si rezolvii tot .ca daaca incepiisa monjtezii turbii si alte chestii nu o sa ai masina ptr ca toata ziua o sa ai prrobleme
|
4 Attachment(s)
Fain r19 , orice ar zice oricine a mea a fost un cadavru si acum prinde viata...
a primit motor in primul rand (16v) ... Acum primeste tobe , frane noi , in viitorul apropiat interior nou , roti , Sistem audio si tot ce pot duce cu buzunarul meu in care nu imi incape nici o bricheta :)) acum arata cam asa |
cred k urmeaza exteriorul k arata km nasol(o vopsea marpha jante spoilere etc...)si km kt te a ajuns pana acum???
|
2 Attachment(s)
evident ... trebuie ... e boala mea cred ca de exterior ma voi ocupa la anu ca am ramas fara buget ... m-a terminat de bani motorul ... pana acum am investit cam 600 E si stiu ca nu se vad dar se simt masina a fost 1100E
|
6 Attachment(s)
Ia sa va arat si eu ce am facut cu masinutza mea :)
|
2 Attachment(s)
Si un headunit Kenwood in masinutza mea :D
Motor 1,8L F16 i.e. 8) 99Kw 8) (precizare: a fost bagat in masina inainte de a fi revopsita) |
:D :D :D roti vali ca arata aiurea ??? unde sunt rotile??
|
Quote:
ca tot zici ca e din 89,,,,am si eu unu din 88 si imi curge ulei pe la capac ,,,,, teai lovit de problema asta :D ....un multi puct 1,7 |
mai trebe o culoare si niste jante:Dla ala negru:Dnu prea am inteles topicu cu atatea masini pe aici:P:PP
|
Quote:
|
Dupa cuvintele unui tzapinar : "UEI HAAA"
buna treaba cu latitu astept sa vad ce iese grija mare la cum vrei sa o latesti !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning