![]() |
Re: Rally TICO:x:X - VAD.
6 Attachment(s)
Am inceput testele cu noile modificari ale masinii. Sunt chiar foarte multumit, si sper sa fie cu succes raliul din luna aceasta. Dupa cum se vede azi masina a facut 83.000km, rezervorul e plin, mai trebe numai ACCELERATIE, un PILOT si totul va fi bine.
|
1 Attachment(s)
Va salut. Nu v-am onorat de ceva vreme cu prezenta, dar nu este usor sa fii si elev si sofer si tenismen.
In acest timp am mai achizitionat 2 jante de tabla suzuki R13 si le-am vopsit pe toate 4 in culoarea negru lucios. Masina a primit pe aceste jante 2 cauciucuri Dunlop Sport 9000 dim 195/45/13 care sunt pe spate, pe fata fiind cele de 155/65/13. Se simte o diferenta majora in ceea ce priveste stabilitatea masinii si pot sa ma declar multumit de stadiul in care se afla masina in prezent. |
Ai pus configuratia asta de anvelope ca sa faci o masina subviratoare si mai subviroatoare decat este ? La ce te ajuta asa ceva la indemanare, unde masina cu cat isi mentine mai bine trasa dictata si viteza mai mare timpul este mai mic ?
Schimba spatele cu fata ! |
Quote:
Am trecut si peste etapa aceasta. A fost un traseu de 1.2 km, unde pionul principal a fost puterea masinii, fiind un traseu mai de viteza. Din pacate nu am reusit sa fiu pe podium, dar nu am fost nici pe ultimul loc. Revin cu poze. |
8 Attachment(s)
Poze raliu :
|
bravo tudorele
|
Salut felicitari ca apreciezi acesta masina,poti scurata arcurile iar amortizorele originale se pot intari am asa ceva de 3 ani pe tico si nu au curs sau ceva si si sunt foarte rigide eu am niste jante pe 15 cu 195\45\15 ptr plimbare iar pentru restu poti gasi jante 13 aliaj eu am avut unele de mazda si se comporta nemaipomenit cu ele adika ar fi ideeale ptr ce faci tu
|
3 Attachment(s)
Revin cu noutati si cu cateva poze de la antrenamente.
Maine imi ajung niste halogene care le voi pune pe spate. Am nevoie de lumina pt concursul de indemanare din luna septembrie, la care doua manse vor fi pe noapte, iar cum mi.am pus si folie vizibilitatea s-a redus.Totodata maine voi cumpara niste becuri xenon sa imbunatatesc si in fata vizibilitatea.Joi masina intra in service pana luni pt a face ultimele pregatiri, si nu ramane decat sa ma antrenez pt concurs. Un videoclip de la acelasi concurs de anul trecut: https://www.youtube.com/watch?v=MV-Ng5CQZoY |
in afara de proiectoare , cupleaza si avaria ,la mersul inapoi ,ca te mai ajuta sai alea
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Avem luminaaa !! :D
Acum, ca i-am schimbat atat bujiile cat si uleiul, masina e pregatita sa ia startul la Raliul European de indemanare si orientare CEC ORI CUP 2012. Sper sa scot un rezultat destul de bun. |
Succes!!!Frumoase lumini
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Va salut si va urez un AN NOU FERICIT tuturor.
A trecut ceva timp de cand nu v-am onorat cu prezenta, timp in care masina a suferit o transformare majora, si-anume am revopsit-o. Sper sa am un an competitional cat mai bun si sa revin cu rezultate cat mai bune.:D |
am vazuto ,este reusita FOC, dar nu neai spus ce ai facut la raliul european ,
Vezi ca io am contul blocat pina pe 15 feb, si nu pot posta pe facebuk |
11 Attachment(s)
Rezultate de la Raliul European de Indemanare si Orientare CEC ORI CUP 2012 Cupa ,,Somes-Oas":
Locul 1 - Probele de indemanare pe Romania(noapte) 14.09.2012 Locul 1 - Probele de indemanare pe Romania(zi) - 15.09.2012 Locul 1 - Probele de Indemanare pe EUROPA(general) Nu am putut concura numai la probele de indemanare pentru ca la cele de orientare am nevoie de permis, document pe care nu il posed(inca). Din fericire, am reusit sa obtin aceeasi performanta ca si cea din 2011, obtinand locul 1 atat pe Romania cat Si pe Europa si in 2012. Sper sa fie la fel si acum in 2013:) Mersi mult Vali pt apreciere. |
Si un videoclip de la PS3 ce a avut loc in centru nou Satu Mare :
https://www.youtube.com/watch?v=N3SKAaiKnUM |
bravo tudore si multa sanatate lu BUNICU ,banuiesc ca el este sponsorul principal
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am achizitionat saptamana trecuta un set de scaune sport FK Basic - in curand pe masina:)
|
Sunt bune pt ce ai tu nevoie. Dar de ce le mai montezi pe amandoua? Mai scade greutatea cat de cat...
|
nu poate GEO , ca il baga la profi .
|
Scaunele alea sunt aiurea , din punctul meu de vedere + ca or sa inceapa sa scartaie , sunt proiectate de un tampit pur si simplu nu poti sta in ele ,stai ca intr-o galeata ..nu ajungi corect la pedale ....ai sa vezi .trebuie amplasate f jos si cu 2 pernute ... eu asa am mers o perioada scurta de timp apoi am renuntat ..bafta
|
Quote:
Quote:
Quote:
Mersi oricum. |
Ti-am spus ce am patit eu cu ele ..... acuma daca folosesti masina doar la curse .... daca iti bagi 2 perne sub fund si il asezi f jos ar trebui sa fie mai ok ..pur si simplu te lovesti de perna de sub picioare e prea mare.
Bafta la concursuri :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
In saptamanile ce urmeaza masina va avea parte de o revizie completa + o noua infatisare.
Un mic VT cam cum va arata masina. si buza si pragurile tot cu SB) |
ce-mi place cum se aude toba:D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ne pregatim de etapa a doua a campionatului judetean RallySprint Satu Mare. Sper sa ajung acum la raliu, sa nu lipsesc ca la prima etapa datorita unei alte competitii sportive, si sa obtin un rezultat frumos.:D
|
Succes!
|
sa pui mina sa participi la toate competitiile , ca asa cistigi experienta ,SUCCES Tudorele!!!!!
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am intrat in saptamana raliului, ne antrenam intens pentru un loc fruntas.:D
|
Frumos tico'ul. sa te tina 9999999999999km, si sa nu ai parte de nefericiri.
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
De ce nu iei niste arcuri sport?
Eu pe Matizul meu am montat arcuri sport FK + amortizoarele de fabrica (destul de uzate) si am obtinut o cursa destul de confortabila, dar FOARTE stabila. Viteza de abordare a virajelor a crescut inimaginabil si sta mult mai bine pe sosea la un slalom de ex, unde cu arcurile stock, la aceeasi viteza nu mai tineam trasa sau fugea spatele. Apoi am montat jante pe 15" de 6J latime cu 195.45 spate noname si 155.60 fata Conti Eco 3, si e un pic mai greoaie, in special pe franare, dar aderenta e mai buna, gumele sunt mai bune ca cele vechi si se simt cei 8 cm in plus de cauciuc pe asfalt de pe spate. In fine, jantele sunt ptr look, ptr viteza mi-ar trebui ceva pe 13, usoare si gume late. Eu iti recomand arcuri FK ptr Matiz, se gasesc in Romania cu 320 lei (nu sunt sigur, dar cred ca transport inclus), o sa se comporte mai teapan pe Tico, vei scadea garda la sol si vei scoate timpi mult mai buni. Vad ca ai incercat sa latesti si tu spatele cu anvelopele alea. De ce nu iti faci niste distantieri? Niste colegi de forum si-au confectionat pe spate din niste butuci taiati la strung + prezoane si piulite de Nubira (prezoanele sunt mai lungi) si scot rotile in afara cam 2cm/parte. Butucii astia vin prinsi PESTE tamburi. Atasez poze cu butucul care trebuie prelucrat, in poza cu matizul rosu e deja prelucrat si montat, poze cu arcurile, jantele si una cu a mea, sper sa nu te deranjeze. Ma bucur foarte mult pentru premiile pe care le-ai obtinut si tin sa te felicit! Suntem cam de aceeasi varsta, mi-ar fi placut si mie sa particip la astfel de concursuri, dar cred ca nu mi-am dat silinta suficient. |
Quote:
|
Masina noua o vei folosi in acelasi scop?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:42. |
- Copyright 2026 4Tuning