Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Ford Mustang by Giugiaro (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/28115-ford-mustang-by-giugiaro.html)

thor 30-11-06 08:49

Re: Ford Mustang by Giugiaro

Quote:

Originally Posted by t1grul (Post 642457)
fratilor pana la urma e constr de un italian....la ce puteati sa va asteptati??? daca era vreun francez?? sau mai stiu eu un englez?? iesea in alt stil....:D

deci daca-i italian,va semana cu ferrari,dacai neamtz corcitura de mercedes + bmw+vw+audi+porsche si ceva de opel,daca`i frantuz obligatoriu sa semence cu ceva din grupu PSA,si daca`i roman?! ee daca`i roman,e un Logan mai cocosat:shock: :D

alfa33 30-11-06 10:27

cam asa ar arata un mustang italian :D arata perfect dar nu mai este mustang :D

Vw_GTI_G60 30-11-06 11:18

Fata care aduce cu M6 asa cum spunea si unul din antevorbitori, spate cel putin ciudat si interior total kitsch (mai lipseste pe bord conserva care sa faca Muuuuuu). Unele lucruri e mai bine sa fie lasate asa cum au fost gandite !

t1grul 30-11-06 11:42

Quote:

Originally Posted by thor (Post 642508)
...si daca`i roman?! ee daca`i roman,e un Logan mai cocosat:shock: :D...

aici m`am abtinut 8)

claudiu lucian 30-11-06 13:08

Quote:

Originally Posted by RoSonic (Post 639800)
Ford Mustang by Giugiaro
Fabrizio Giugiaro nu s-a putut abtine sa nu modifice noul Mustang.
Iata rezultatul:

f frumos, intradevar, nu mai are aerul d muscle car, dar e agresiv, e .....suparat rau:))

Zep 30-11-06 14:00

Interiorul jos palaria.....super tare! jantele nu ma incanta ...era loc de mai frumos si de mai mare ! In schimb super tari oglinzile retrovizoare !

Dutor 30-11-06 15:18

nu prea inteleg tematica scaunelor , adica nu imi place!

Baban_San 03-12-06 17:45

hm da este frumos dar aerul de muscle al mustangului nu mai exista. seamana cu un ferrari, asta este parerea mea

TSC-Us 06-12-06 09:50

un pretz ceva...?

masina de vis...ce mai...

Raekwon 09-12-06 01:05

fruuumooooossss muscle car + still italian

fuzzy 09-12-06 06:59

nu reusesc sa imi dau seama ce tot gasiti voi asa frumos la mustangu asta... oricum fiecare cu parerea lui dar e vorba de un face lift al unui muscle-car cu traditie (vezi shelby mustang care este o editie speciala superba a mustang-ului) transformat intr-o masina rafinata... mie cel putin mi se pare ca nu se potriveste... oricum, fiecare cu parerea lui:rolleyes2...

t1grul 09-12-06 11:18

Quote:

Originally Posted by fuzzy (Post 653729)
nu reusesc sa imi dau seama ce tot gasiti voi asa frumos la mustangu asta... oricum fiecare cu parerea lui dar e vorba de un face lift al unui muscle-car cu traditie (vezi shelby mustang care este o editie speciala superba a mustang-ului) transformat intr-o masina rafinata... mie cel putin mi se pare ca nu se potriveste... oricum, fiecare cu parerea lui:rolleyes2...

si as mai adauga ce ai zis tu mai sus...fiecare designer cu "imaginatia" lui...;)

weedboy 10-12-06 00:42

superba aceasta creatzie...........dar park mai ales in zona farurilor seamana cu un bmw m6 nu stiu parerea mea

Mantra 11-12-06 14:48

spatele ii naspa in rest ii misto

smtraxx 12-12-06 08:47

Nusht.da io zic ca ce i lasat de mama lui...muscle..lasal tata muscle.nu i da styling de supercar italian..ca nu are a face una cu alta!...eu nu am vazut american care sa ia un Lambo si sal faca Hot Rod...nu se cuvine.. fiecare pui cu mama lui ;)

teen.ager 11-04-09 21:13

e faina masina.....am o intrebare.....chiar model de serie sau cumva vreun concept?

sebilica455 20-04-09 02:52

belea este super

Al3xPuma 20-04-09 08:49

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 639900)
frumos ..dar ..there is a problem ...unde a ramas aeru de muscle al mustangului ??

Bine spus :) dar marirea puterii e bine venita :P

Darius DMS 20-04-09 09:54

parca e la Chop Shop:lol:.......superba

mitza mtb 20-04-09 13:38

Foarte frumoasa masina..insa numai are acel aer de muscle - car care inspira putere ... acum seamana cu un mustang facut de Maserati ... :rolleyes2:

teen.ager 20-04-09 19:48

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2251616)
Foarte frumoasa masina..insa numai are acel aer de muscle - car care inspira putere ... acum seamana cu un mustang facut de Maserati ... :rolleyes2:

jur de nu ii cel mai fain post din tat topicu asta.......=))

Kruger. 23-04-09 19:28

Pai in cazul asta mai bine nu se mai chinuiau sa-l modifice. Au ucis tot ceea ce inseamna muscle in masina aia. Un muscle nu trebuie sa fie rotund, aerodinamic, sa aiba piele de preput de liliac pe bord, sau mai stiu eu ce nebunii.

Muscle-ul e o masina cat mai simpla, puternica, agresiva, masiva, jante mici si cauciucuri cu talon mare, etc.

Victor_WRC 01-05-09 12:55

plafonul ala panoramic e crima...e super tare chair nu am cuvinte

All times are GMT +2. The time now is 23:03.

- Copyright 2026 4Tuning