![]() |
Re: Ford Mustang by Giugiaro
Quote:
|
cam asa ar arata un mustang italian :D arata perfect dar nu mai este mustang :D
|
Fata care aduce cu M6 asa cum spunea si unul din antevorbitori, spate cel putin ciudat si interior total kitsch (mai lipseste pe bord conserva care sa faca Muuuuuu). Unele lucruri e mai bine sa fie lasate asa cum au fost gandite !
|
Quote:
aici m`am abtinut 8) |
Quote:
|
Interiorul jos palaria.....super tare! jantele nu ma incanta ...era loc de mai frumos si de mai mare ! In schimb super tari oglinzile retrovizoare !
|
nu prea inteleg tematica scaunelor , adica nu imi place!
|
hm da este frumos dar aerul de muscle al mustangului nu mai exista. seamana cu un ferrari, asta este parerea mea
|
un pretz ceva...?
masina de vis...ce mai... |
fruuumooooossss muscle car + still italian
|
nu reusesc sa imi dau seama ce tot gasiti voi asa frumos la mustangu asta... oricum fiecare cu parerea lui dar e vorba de un face lift al unui muscle-car cu traditie (vezi shelby mustang care este o editie speciala superba a mustang-ului) transformat intr-o masina rafinata... mie cel putin mi se pare ca nu se potriveste... oricum, fiecare cu parerea lui:rolleyes2...
|
Quote:
|
superba aceasta creatzie...........dar park mai ales in zona farurilor seamana cu un bmw m6 nu stiu parerea mea
|
spatele ii naspa in rest ii misto
|
Nusht.da io zic ca ce i lasat de mama lui...muscle..lasal tata muscle.nu i da styling de supercar italian..ca nu are a face una cu alta!...eu nu am vazut american care sa ia un Lambo si sal faca Hot Rod...nu se cuvine.. fiecare pui cu mama lui ;)
|
e faina masina.....am o intrebare.....chiar model de serie sau cumva vreun concept?
|
belea este super
|
Quote:
|
parca e la Chop Shop:lol:.......superba
|
Foarte frumoasa masina..insa numai are acel aer de muscle - car care inspira putere ... acum seamana cu un mustang facut de Maserati ... :rolleyes2:
|
Quote:
|
Pai in cazul asta mai bine nu se mai chinuiau sa-l modifice. Au ucis tot ceea ce inseamna muscle in masina aia. Un muscle nu trebuie sa fie rotund, aerodinamic, sa aiba piele de preput de liliac pe bord, sau mai stiu eu ce nebunii.
Muscle-ul e o masina cat mai simpla, puternica, agresiva, masiva, jante mici si cauciucuri cu talon mare, etc. |
plafonul ala panoramic e crima...e super tare chair nu am cuvinte
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning