![]() |
Re: Masina mea VW Passat B6 Variant
Inainte de vopsire sa nu uiti sa-i spui vopsitorului sa aplice un strat de Plastic Primer.Ajuta vopseaua sa adere la suprafata si astfel nu va sari.Iti spun din proprie experienta.
Bafta.Sunt cu ochii pe topic :wink: |
ms mult de sfat , mie mi-a mai zis cineva ceva de plastofix este acelasi lucru cred:-??? oricum o sa ma interesez cand o sa le duc la vopsitor insa pana atunci m-am hotarat sa le modific putin daca tot le vopsesc ... nu ceva extravagant ....mai mult ceva clean v-am zis... liniile lor standard intarite... putin mai umflate ceva simplu si frumos.
|
Am vazut unde s-a exfoliat autocolantul ... urat :D . Ai PM la cine te poti duce :) .
|
daaa foartee foarte urata partea cu exfoliatul asta este... o facem acum si frumi si sa nu se exfolieze.... sper ca pe saptamana asta care vine sa fie gata sa vedem ce resurse avem :D
|
1 Attachment(s)
un pic de ajutor daca se poate:D daca stiti pe undeva unde as putea gasii modelul acesta de spoiler pentru fata si la un pret acceptabil ar fii perfect :D ,, este modelul de spoiler de la V-line
|
Eu zic ca e urat acel spoiler...uite ce cautai iti poate aduce RAZAK de pe forum de aici e de incredere vb cu el daca vrei sa-l achizitionezi:
http://www.ebay.co.uk/itm/Passat-3c-...item519b98ea59 |
ms mult de informatie, am vazut ca voi lucrati si cu fibra de sticla ? daca da imi poti spune si mie daca mi-ati putea modifica si mie prelungirile putin asemanator cu pozele anterioare ? si la ce pret ? ms mult astept raspunsul tau.
|
2 Attachment(s)
ceva mici modificari :D pozitii galbene :X
|
frumoasa nemtoaica, sa ai grija de ea ;) bafta in continuare
|
5 Attachment(s)
ms ms de apreciere si mie imi place :D am grija de ea promit asta si sper sa fie si finante mai multe de acum incolo pt tot ce vreau eu pana atunci mai pun cateva poze facute de plictiseala de azi dupa o spalare home made :D sa va arat si eu cum arata farurile mele dupa un polish profi :D
|
Datimi si mie o idee doua trei ce culoare sa îmi vopsesc jantele de tabla sa fie si ele mai frumoase sunt prea negree:-s
|
Quote:
|
in ultima poza ce ai pe mijlocul masinii ? :shock:
|
este o umbra, daca nu ma insel
|
e o dunga "reising" mai stramba putin :))
e o umbra de la un stalp , cel mai probabil , sau umbra lu gode asta , ca tot cam asa e :lol: Idee de jante : fale portocalii :o sau o culoarea deasta ciudata rau , ca o iarna nu mori tu si poate da si mult mai bine |
mai bine lasa-le negre. Mai lasa stilul STANCE|WORKS fara suspensie. Mai bine strange bani de niste arcuri ca e mai inalta :D
parerea mea. PS: mi se parea ca era o dunga facuta de un spray cu vopsea, ma gandeam ca ai prieteni buni prin zona :lol: |
1 Attachment(s)
nuuuu.... e dunga de la un stalp acolo baaa alexinooo blana asa esti tu =)) , e scumpe suspensia deocamdata :-s luam si noi reglabila daca luam ;;) vine ea primavara :
dixxi: ai rabdare ca vine ea si grila neagara asa cum ne place noua dar de unde atatea finante de odata :))) dusa si la machiat(vopsit) si grila si suspensie le luam pe rand nu toate o data ca nu sunt bani e criza:))' ne vedem noi odaata si odata asa :X |
arcuri : http://www.tatechnix.ro/detalii.php?...sii%20Fixe&s=0
Reglabila, e posibil sa fie compatibil cu Passat 3BG - http://www.tatechnix.ro/detalii.php?...sii%20Fixe&s=0 |
105 euro arcurile :-o?ma uimesti :X cat o cobori cu arcurile alea:-? ?
|
cat vrei. AM panza noua la flex :lol:
|
pai cumpar arcuri noi sport ca sa taiem din ele?:))))))
ati vazut cum fac cate unii omfg omfg omfg ? =))) asa fac eu acum :X:X:X=)) https://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=QgKC1TUb6Wc uitativa si voi :D |
Quote:
|
pai dreacu le cumpar sport ca sa tai eu din ele ...aia era dacie daniele ce siguranta mai am eu asa tai din astea care le am :))) dar nu fac eu asa ceva :P
uitate la clipul ala ca se zbarleste paru pe tine :D |
ft frumoasa masina ta .. bafta in continuare ;)
|
ms:D chiar am nevoie de bafta si mai ales de finante :))
|
|
asa fac eu acum :X:X:X=))
https://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=QgKC1TUb6Wc uitativa si voi :D[/QUOTE] despre asta vorbeam :> acuma sa te vad vara tobe si filtru si catalizator :))) |
ba stefi m-ai bagat in boala cu arcurile alea cred ca , cat de curand aterizeaza la mine o pereche toata ziua ma gandii la ele , oare cum s-o comporta masina cu ele si cu telescoapele originale?:-?
ms de poza e frm Roby_mkr : iti place cum se aude a?:)))) dar scuze e 3.6 VR 6 :))) aproape 400 caluti |
se comporta bine si cu arcuri sport doar cu conditia sa ai telescoapele bune spre foarte bune :P
|
sa vedem ca nu cred ca mai rezist mult fara ele:))) cat despre evacuarea aia nu o iert pana la vara sper sa fac rost de ce imi trebuie :D
masina aia e bestiala uitate si la asta :-| https://www.youtube.com/watch?v=6hprQ...eature=related arata extraordinar |
Ai diesel...daca ii faci pui teava...o sa se auda asa : https://www.youtube.com/watch?v=nTQ8_aqz68o
|
pai da stefi asa vreau asta am in plan insa ca sa obtin sunetul asta trebuie dat si catalizatorul si filtru de particule sau doar finala ? pentru ca eu nu vreau sa umblu nici la catalizator nici la filtru oricum chiar daca nu o sa se auda sunet eu o sa o fac doar pentru aspect , imi place mult cum arata .
|
Bogdane BOV (blow-off valve) nu-i pui ? :D
|
Quote:
|
pai da eu asta vreau 2 iesiri ca la r36 si vreau sa plec de la puntea din spate in y stanga dreapta .
|
Sal.,
Frumos tanculetul . Ce ai mai facut cu boxele de pe spate ? Ca sa le vada H.U. trebuie codat acesta H.U. cu VAG-COM . Iar legat de vopsirea prelungirilor trebuie date in prealabil cu primer de plastic si slefuit dar nu cred ca le poti scoate la neted la fel ca cele facute de fabrica. Cel putin mie nu mi-a reusit vopsitorul sa mi le scoata pe cele de la baza usilor, si a dat 3 maini de primer. Legat de arcurile sport eu zic sa vorbesti cu cei de la LOGTUNING care sunt importatorii celor de la KW si H&R si pe baza seriei de sasiu ei comanda arcurile compatibile cu amortizoarele care le ai pe masina pentru ca daca pui arcuri scurte asa la intamplare risti sa strici amortizorul care banuiesc ca este ala lung. Cel putin din poze eu vad ca masina nu ar avea suspensie sport de fabrica cum am eu. Evacuare cu split catre stanga si dreapta o poti face la PILOT TUNING Pitesti sau Bucuresti unde-ti vine tie mai aproape, dar va trebui sa renunti la toba finala . Catalizatorul si DPF-ul sfatul meu este sa nu le scoti decat daca faci evacuarea cap-coada si pui in loc unele de performanta pentru ca anularea softului pentru DPF costa destul de mult (in jurula 500 eur). BLOW OFF pe un motor diesel nu am auzit sa existe, si spun asta deoarece eu caut de 2-3 ani sa cumpar iar cei de la FORGE nu produc asa ceva pentru motoarele VAG - TDI. Daca stii tu o firma care produce asa ceva te rog sa ma anunti. Oricum nu se merita sa pui BOV decat daca pui o turbina mai mare si vrei sa scoti din motor peste 200 cp. Atat am avut sa-ti zic. O zi buna si spor la modificat. |
Nu da 105 euro pe arcuri , cu maxim 250 euro iti aduc eu reglabila de afara :D
|
razak
Sal., Ce marca e suspensia reglabila? Ca mi se pare pomana la banii astia. Multumesc, O seara buna. |
Quote:
Quote:
Da, e vorba de suspensii gen ta-technix , jom , fk , raceland si alte pocnitori de genul care in afara de drop , nu ofera nimic altceva [ iar daca rezista mai mult de 40 de mii de km e o minune ] , de asta un set de arcuri bune costa 100-150 de euro si un set de 4 amortizoare bune de la 300 de euro in sus. gode locul tau as opta pentru eibach pro kit sau sportline + amortizoare bilstein b4/b6/b8 in functie de buget. Mai sunt si alte variante , gen AP , KW weitec [ depinde cat de confortabila doresti masina ]. In rest bafta cu masina . |
Evident ca daca te scalzi in bani optezi pentru ceva mai bun Bilstein , KW, H&R insa de la 700 euro in sus!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning