![]() |
Re: DRIFT GRAND PRIX se lanseaza in Romania!
La fluturasi si afise s-a gandit cineva? Daca le faceti am eu cu cine sa umplu orasu` de afise:lol:
|
Prezent si eu daca este nevoie de ajutor ! Am mai fost la echipa de sprijin si mi-ar face placere sa particip in continuare :)
|
Nu da nimeni nici un semn referitor la 'recrutarea' de personal pentru echipa de sprijin?
Liber in toate zilele competitiei. Sunt interesat sa pot ajuta la amenajarea poligonului, etc. Felicitari sincere pentru initiativa de a aduce mari drifteri in acelasi loc. |
inca nu am ajuns la capitolul asata, probabil ca o sa facem un topic
|
5 Attachment(s)
Update lista piloti pana in prezent:
1 James Deane Ireland Nissan PS13 2 Nigel Colfer Ireland Nissan S13 3 Walton Smith Ireland Subaru GC8 4 Phil Morrison UK Nissan S15 5 Wesley Keating Ireland Nissan S13 6 Brad Hacker UK Mazda FD RX7 7 Paul Howard UK Nissan S13 8 Paul Vlassbom Holland BMW Touring M3 9 Pawel Trela Poland Nissan S13 10 Dawid Karkosik Poland Nissan S15 11 Piotr Wiecek Poland Nissan S14 12 Bartosz Stolarski Poland Nissan S14 13 Mateusz Włodarczyk Poland BMW E46 M3 14 TBC Poland 15 TBC Poland 16 TBC Poland 17 Ismo Tenila Finland Toyota Cresta 18 Juha Rintanen Finland Nissan S14 19 Todor Dunev Bulgaria Nissan S13 20 Bojan Kurbalija Serbia BMW E36 21 Dmititry Illuyuk Ukraine Nissan S13 22 Calin Ciortan Romania BMW M3 Turbo 23. Dobre Niculae Romania BMW E30 V8 24. Marius Mitrache Romania Nissan Skyline 25. Ciulean Alexandru Romania Nissan Skyline 26. Iulian Jumuga Romania BMW E36 27. Garda Rares Romania Nissan Silvia 28. Vasile Cristian Romania BMW E36 |
Pana la urma pretul ramane la fel sau aflam cand se mai aproprie EVENIMENT ?
|
Au fost publicate preturile finale ale biletelor si felul in care pot fi acestea achizitionate online.
Mai multe detalii aici : https://forum.4tuning.ro/677-drift-gr...na-online.html |
Mersi mult frate !
|
ms si you ! Frate...
|
Apropo zona "Bronz" este pe trotuar pe unde trec masinile ? si este cel mai aproape de drifturi ? Sau am inteles gresit ? Iar zona "peluza" este pe iarba din fata cladirii in curte si se poate sta pe iarba si este mai departe de locul cu magia ?:rolleyes2 ?
|
Quote:
|
Gratzian, ai pm!
|
Salut!
Pentru echipa foto se fac inscrieri anul acesta? Thanks |
Şi eu sunt interesată de foto ! ;)
|
Quote:
Ziua 1: 20 lei Ziua 2: 25 lei Abonament : 30 lei *Zona Peluza Parlament este amplasata pe peluzele din interiorul curtii Palatului Parlamentului cu posibilitate de stat pe covorul de iarba. Categoria 3 - Bronz (zona trotuar in picioare) Ziua 1: 10 lei Ziua 2: 10 lei Abonament: 15 lei *Zona Bronz este amplasata in semicercul Pietei Constitutiei in prelungire pana la Ministerul Mediului si Padurilor. Zona neamenajata, cu locuri in picioare. |
Cand o sa luam bilete o sa luam bilete cu locuri anume sau ne alegem singuri unde sa stam ?
Apropo uitati harta unde o sa se desfasoare DRIFTURILE https://img41.imageshack.us/img41/3682/thisrx.jpg |
Cam ciudata harta. Credeam ca toata pista va fi doar cea din partea de sus. In liniile drepte ce drifturi vor fi?:?: In curba de 90grade sa zicem ca va mai fi o scurta demonstratie, dar nimic mai mult.
Banuiesc ca pe partea cu liniile drepte, vor fi intrarile, respectiv iesirile de pe pista si implicit linia de start si sosire, nu? |
Harta de mai sus este doar o simulare de la televizor.
In realitate traseul o sa arate ceva de genul : https://www.4tuning.ro/images/zoliat/...00-0-1-0-1.jpg Acum imaginati-va ca acel segment asa zis "drept" este de fapt o sosea cu 6 benzi!!! Masinile intra in drift viraj stanga, dupa care fac balans pentru a aborda virajul dreapta. Ganditi-va la ce viteze se vor intampla aceste lucruri :!: Suna bine nu ? :twisted: Un traseu pe care nu poti sa il parcurgi cap coada decat cu pedala la podea! |
O intrebare. Ziua 1 este sambata iar ziua 2 este duminica, nu? Pentru ca pe site scria vineri si sambata, nu sambata si duminica. Va rog pe unul din organizatori sa ma lamureasca ca sa stiu ce bilet cumpar. Numai bine.
|
Suna bine dar nu prea. Ce spectacol vad cei care dau un ban dar stau la liniile drepte?
Spectacolul mare nu este in partea de circuit, relativ inchisa, din piata constitutiei? O legenda pentru a doua harta, se poate? Sunt afisate 3 culori: rosu, alb, albastru. Ce este in zona alba si albastra? |
Quote:
Ziua 1 este Sambata 22 octombrie 2011 cand accesul nu mai este permis decat pe baza de bilet sau abonament. Ziua 2 este Duminica 23 octombrie 2011 cand accesul nu mai este permis decat pe baza de bilet sau abonament. |
Quote:
Pentru tine driftul este mai spectaculos la 150km/h sau la 40km/h :?: |
Buna intrebare...
Evident, la 150km/h :D Dar nu stiu cat de spectaculos e driftul pe linia dreapta, fata de cel din curbe. Spectaculos e undeva intre, la intrarea din linia dreapta in curba, cred. Oricum, la ce piloti vor fi, spectacolul va fi oriunde. |
Quote:
Pe linia aia "dreapta" sunt 6 (SASE, adica 5+1) benzi. Inclusiv acolo vor exista schimbari de directie, fie si cel putin o initiere spectaculoasa. Si pana la urma... Iti iei biletul unde vrei, nu? :) |
Posibil, daca sunt acceptat, sa fac parte din echipa de sprijin :D
Ar fi fain sa stau printre ei, de-a dreptul spectaculos, dar si un pic periculos, dar speram sa nu fie evenimente neplacute, ca doar sunt piloti profi :). |
Quote:
|
Why?
Lasand pericolul la o parte, restul imi place. Sper numai sa nu fie ger de crapa pietrele :)) |
sa imi spuneti si mie va rog unde sunt exact tribuna si cortul VIP ca nu prea mam lamurit. multumesc.
|
Spectacolul va fi oriunde....in orice zona te-ai afla....( Drift ma refer ) ca sa nu mai zicem de Expozitia Tuning ( Masini Tunate , Expo Tuning , Car Audio .) la care nu-ti trebuie un loc ANUME. Unde mai pui ca vin Piloti Profesionisti deci....spectacol nene :X abea astept ! Sa ne vedem cu bine la eveniment . Bafta .
|
Sa ne vedem cu bine, cu caldura si fara ploaie.
|
Daca ar ploua doar pe PISTA :X ....cum ar " aluneca jucariile " ? Prea frumos
|
Nu imi pot lua bilet de pe net findca nu am card sau cont bancar .
Am doar cash deci pot sa ma duc undeva anume sa imi iau bilet ? Sau pot sa imi iau de vineri la acelas pret (zona peluza) Abonamentul de 30 de lei :-P Si apropo buna treaba administratorii de pe forum fata de alte forumuri sunteti foarte activi si foarte atenti cu detaliile Gj ! |
Detalii despre EXPO se pot da (locatie)
|
Salut baieti daca am 14 ani pot sa vin singur duminica???
|
Quote:
"Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro" |
Mersi mult acuma totul are logica :D . :peace:
|
sa speram ca va fi vremea frumoasa ..ca deja a inceput sa se schimbe foaia in acest weekend !
|
Quote:
|
Wow, circuitul ala pare sa fie insane. Cum s-a spus, nu va ganditi ca liniile drepte nu vor fi afumate grav si ele (think manji), va fi extraordinar de spectaculos daca vremea nu va fi un inamic.
Cine are posibilitatea sa fie prezent nu ar trebui sa rateze acest eveniment, cu siguranta va fi ceva unic. Multa bafta, Octav |
Pare promitator,sper sa nu fie foarte frig ...
Un program de desfasurare a evenimentelor avem? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning