![]() |
Re: bmw m3 UnderConstruction!!!
ca in nfs 2 :))
|
daca nu ma insel masina asta a fost lovit f grav in spate ....
ai cumparato si ai refacuto ? |
masina eu am aduso din germania a vut livita aripa dreapta si portbagaju si bara nu a fost lovita rau...
|
salutare si respect... ala nu-i kit de fum taticu` e purge valve la instalatia de nos...si eu zic mai bine lasa instalatia da nos, ca nu e asa de prietenos cu motorul, mai bine pune-i un compresor de la Rotrex sau chiar un turbo. acum conteaza foarte mult si la ce vrei sa o folosesti. daca te duci la liniute(unde apropo merge foarte bine cutia f1), baga un compresor fara sa stai pe ganduri, pt ca iti da putere de la turatii mici fata de nos sau turbo unde trebuie sa atingi anumite turatii, daca vrei sa fii rapid pe autostrada, baga-i turbo, m3-ul turbo nu-l mai prinde nimeni. succes si sa il stapanesti fara incidente...
|
cred ca vrea sa spuna kit de fum care scoate pe la esapament,cum au pus uni pe un logan cameleon,lau dat azi pe antena1....frumoasa masina....cred ca despre aia e vb
...ziceau la TV ca fumu are aroma de banane,de capsuni,etc:))))))) posibil sa ma insel despre kitu de fum....proprietaru sigur stie ce are in cap |
destul de lovit m3-ul ... oricum pacat ca iti bati joc de el ...
p.s. asta e ala de 8 mii de euro ?! |
de 3 mii de euro
|
gti da-mi si mie id tau ::::::::::adik intra pe mine sa vb :sweetboy_rulez_4ever
sa-ti cer cateva detalii privitoare la gti |
frumos bimmerul:D
|
Cred ca va ieshi o masina foarte misto... si asa m3-ul este o masina f reushita dar daca ii mai faci si un tuning exterior e super! Jantele la fel arata foarte bine. Asa ca spor la treaba!
Poate reusesti sa o faci pana cand cade prima zapada sa o vedem si noi prin SB! |
bmr02 te rog sa ma scuzi ca ma bag
da CrAzZy sHaRkY da-mi voie sa iti spun cu tot respectu ca esti distrus pe viata......ce placere pe tine sa te bagi peste tot in seama si sa spui acelasi lucru.....tine-o tot asa si ajungi departe macar mai schimba si tu frazele macar.....:)))))))sau cere sa ti se dea bann |
Apropo a-s fi curios dupa ce faci Bimmer-ul de o "liniutza" intre CL si M3!!!
Pacat ca nu le potzi conduce amandoua :) |
arata bine m3-ul.... apropo: pui spoilerele originale de m3 sau altceva ?
asteptam pozele dupa ce iese de la vopsit...;) |
spoilarele raman originale pt ca vreau sa fie simpla si de efect...pana la 150 face m3 din cauza smgului ...dupa 150 da v12 ce poate...sambata o sa iasa de la vopsit...si dupa ce o scot o sa am o discutie mai serioasa cu vopsitoru..da pana nu o termina nu i zic nimik:))
|
ce fel de discutie? :) dupa parerea mea va iesi ceva interesant din cele spuse de tine la inceput
|
una de care nu o sa fie prea multumit..e f bun ca vopsitor si in acelasi timp f ocupat si am masina la el de 2 sapt...e si ardelean si astia sunt mai moi de fel...
|
aaa la asta nu m=am gandit..credeam ca vrei sa-i spui ceva ce a facut si ce nu-ti place si chiar ma intrebam dc vrei tocmai la sfarsit cand ai putea acum sa repare..dar acum vad ca te tine pe loc cu alte treburi...
|
nu din punctu asta de vedere nu am ce sa comentez...zici ca e vopsea de fabrica cum lucreaza murchialau...sunt toata ziua pe capu lui ca nici eu nu am rabdare de fel..
|
Cred ca arata misto daca il vopseai orange! Ca si interiorul! Era ceva mai exotic, mai original... oricum ceva neoane ii pui? Aratau destul de misto Civic-urile din Fast and Furios cele negre cu neoane albastre.
|
nu o sa i pun neoane..a trecut vremea neoanelor...
|
Jenti chrom, ok, prize aer, ok, capota prelungita (stil Bosser ?), ok...
...dar daca tu pui un flame thrower si neoane pe masina aia eu personal vin la Valcea si te bat de-ti suna apa in cap ! :lol: :lol: :lol: Aici in state le spunem RICE BURNER (arde orez). |
am spus deja ca nu o sa i pun neoane...RICE BURNER i pun :))
|
DA MASINA CAND NE-o ARATI ? :) poze ceva alea alea ?
|
5 Attachment(s)
am scos tigaia de la vopsit si am duso sa imi monteze tot inapoi pe ea ...da se pare ca numai dupa sarbatori o sa o pot scote pe strada fiindca am uitat sa imi cumpar anvelope si numai dupa rev aj...jentzile mele pe 19 leam dat la un prieten si mia pus in loc pana le montez pe cele noi naspeturile alea din poza cu care nu pot merge si nici nu vreau:)...miam adus aminte de vechiul meu bmw:D
|
buna treaba:::::::::::::imi place ce ai facut din bmw asta ::::::::::dar sper ca nu te oresti aici ?????????? nu ?
|
la asta mam oprit de acum 4 ani:D
|
Quote:
More pics or BAN ! |
Arata promitator, asteptam poze cu el cand e gata :D Spor la lucru
|
din cate am inteles ala ii un fot bmw ? si poze cu asta nou cand ne arati si noua ?
|
poze cu bmw nou...numai dupa sarbatori cand o sa fie gata totul....
|
Ce exhaust pui pe el ? Baga un Borla, am inteles ca se fabrica in RO.
|
1 Attachment(s)
nu pun borla ...i pun supersprint
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
lam vandut la bv eu ...ala de la bv nu stiu la cine...
|
is foarte curios sa vad ce iese din noul M3 :)
|
bmr-ule succes si cu bmwu ;)
pana acuma nu l`am vazut prin orash ... sa speram ca bagi lumea de pe trotuare in boala ;) ;)) |
....frumos mai era frate si BW ala...!!:shock:
|
salu' B_M_R'e :) ti`am vazut odata prin VL CL`u.. super tare.. potzi pune si tu poze cu el din lateral si spate si fatza.. sau kateva akolo.. stiu ka e OFF topic dar imi place masina de mor .. ms si bafta la tunarit ;)
|
Ceva noutati ??? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning