![]() |
Re: Audi TT vs BMW Z4 vs Nissan 350Z
350Z Rules ! Foarte tare masina ! Absolut facuta pentru sofer ! Nota 10+
|
Aleg Nissan 350Z : Capacitate cilindrica mai mare , posibilitatea obtinerii mai multor cp la un eventual tuning , V6 , design atragator , puterea motorului din fabrica mai mare.
|
Tot pt obrazNICK:Ai luat faza cu aia:I don't drive fast,etc. de pe un Lancer Evo, nu-i asa??Asha k nu mai fi obrazNICK si nu mai fura vorbele altora!
PT obrazNICK:Alf Brera inca nu e in productie de serie!!!SAC!!! Si in plus, 350z ii mai mult masina de drift decat BMW.Si mesaj pt "doar eu". A aparut BMW Z4M!!Yummy!! Nissan are motor de 3,5 nu de 3.!!!!Puteai sa pui si tu in loc de asta un Mitsubishi Eclipse(2006), Lancer Evo, Mercedes CL,etc.8) :-) Normal K am Votat BMW.Sunt Numai pt BMW, am cunostinte in domeniu, cunosc foarte bine masinile. |
Da pune frana .... incearca sa notezi tot ce vrei sa scrii, si dupa sa o faci intr-un singur post ... nu tre sa scrii 100 de posturi.
Bafta.:shock: |
Quote:
|
am votat 350z .eu zic ca nissanu e la egalitate cu tt`ul in privinta designului dar sportivitatea lui 350z m`a determinat sa`l votez
|
Quote:
In februarie am vazut prima Brera pe strazi... |
TT fara discutie.
puterea data la asfalt prin quattro suna extrem de tentant. |
Quote:
~Nautilus |
Quote:
Si asta e adevarat .... tt-ul are alt diferential :rolleyes2 |
diferential Haldex... adica.. 4motion cum are si un passat , cupleaza spatele doar cand e nevoie.... nu torsen cum are quattro.... Chiar si asa aleg Audi-ul datorita designului si calitatii de fabricatie care este peste Bmw si Nissan . Performantele sunt asemanatoare.
|
la fifth gear test intre tt si nissan pe pista...nissan-ul a iesit cu 1.7 sec in fata.
nu zic ca e relevant, dar e totusi un test direct :) |
Quote:
E posibil sa fiu si subiectiv dar asta ar fi alegerea mea ...:shock: |
Quote:
Quote:
|
Race la tine se rezuma totul la performanta pura? ..confortul , designul , calitatea fabricatiei nu sunt importante? si oricum sunt 100% sigur ca in linie dreapta un tt 3.2 echipat cu DSG nu are ce discuta cu cele doua. In curbe .. da e mai slaba si datorita faptului .. ca nu are quattro sau tractiune spate ca Bmw-ul si Nissan-ul.
|
Quote:
Daca tu ai fi citit cu atentie postul meu ... si nu ai fi sarit repede sa postezi cand ai vazut ca cineva nu e de acord cu tine ... ai fi vazut ca .... nu am scris nicaieri "mai" performanta .... ci ..... "doar" performanta ... pt ca eu ... mergand cu caruta pe care o detin ... inteleg trecerea la acest tt drept o schimbare in bine in ceea ce priveste performanta .... Intelegi acum ce am vrut sa spun? Mie imi place masina asta per total, si luand plusurile si minusurile per total, si adaptandu-le la nevoile si gusturile mele ... am ales masina asta ... sper ca am acceptul tau ... Si vezi ca performanta nu implica pretul ... credeam ca vorbesti de performanta nu de raportul performanta-pret .... Scuza-mi ironia si aciditatea ... dar la asa post ... asa raspuns ... Numai bine ... |
Quote:
~Nautilus |
Nissan 350Z no doubt. Stil - 10, power - 9
Noul Audi TT mi se pare un fel de copie la scara mai mica a lui Audi R8. Ma rog, le-a iesit bine in orice caz. :) |
Aleg nissanul pt stilul si designul...desi performantele se aseamana intre ele...deci nissan
|
ash alege bmw,deoarece are un stil mai atletic fatza de TT shi 350 Z.Shi daca ne uitam putzin vedem k design-ul Nissanului este asemanator cu cel al TT-ului.
|
Quote:
Serios vorbind,n-are nici o legatura ca TT e mai performanta decat ALTE masini,aici e vorba de Z4 si 350Z.Fata de care e mai lent si mai scump.Nu conteaza ca e mai bun decat Logan 1.4,Fiesta ST sau Golf GTI.Conteaza ca e mai prost decat Z4. Z4 si 350Z sunt masini sport.TT e doar un hot-hatch cu design mai placut la pret exorbitant.Ca sa nu mai vorbim ca desi teoretic e un Audi Quattro,practic e un VW 4Motion.Ai plati cam mult pentru o sigla si o inscriptie. |
Am ales Nissan. Felul cum e facut exteriorul e pe placul meu.
|
Quote:
Si serios ... tu refuzi sa intelegi ce vreau eu sa spun ... si anume ca ... poate nu o fi mai performant ca z4 si 350 (desi ma cam indoiesc de performantele 350z-ului, care din cate stiam [fara sa studiez adanc problema] nu a fost ceea ce se astepta), dar eu asta as alege. Eu zic de ce as alege dintre cele 3 masini ... de gusturile mele ... bune sau rele ... nu ce masina e mai buna ... pt ca nu sunt expert ... pot doar sa-mi expun o umila parere ... si sa aleg subiectiv.. Apropo de 4motion ... da ... asta cam asa e ... si e cam pacat :???: Dar nu daca nu e quattro asta nu inseamna ca nu mai e audi, ci doar un vw cu emblema de audi ... desi eu nu vad audi fara quattro, mai sunt si alte chestii ce ridica audi peste vw ... |
noul TT-ul este 65% din aluminiu
|
Quote:
|
Quote:
|
eu zic ca TT-ul 2.0TFSI 200cp DSG cu 0-100 6.4 spune ceva despre acel aluminiu nu? si 3.2 v6 5.7 0-100 (fata de 6.1 la R32 si 6.9 la G5 GTI)
|
bmw z4.....aleg din cauza design-ul....tocamai pt ca este mai dosebit...performantzele sunt bune...pretzul la fel.........second choice.....audi tt..DSG,quatrro...o transmisie cu traditzie in luma auto...care shi-a dovedit avantajele.......dsign placut...last place....350z.......pur shi simplu nu-mi plac japonezele......mai ales ca mi-e mi se pare o copie nereushita dupa porsche.....parerea mea..:D
|
Nu sunt fan al marcii dar aleg BMW Z4...Ma atrage foarte mult designu' masinii(asta daca esti capabil sa accepti neobisnuitul, chiar daca el risca sa fie perceput urat) :peace:
|
am ales TT-u pentru ca imi place designu masinii
|
eu zic ca TT-ul este o super masina ... reusita ca design ... dar avand in vedere ca BMW z4 are motor de 3 Litri ... inseamna ca nu are un motor asa slabutz !!! 350z este masina de fitzzzze
|
BMW tot BMW este !!
|
Quote:
|
eu as alege nissanul ptr ca nu e asa banal ca tt si z4.:D .....si iese mai frumos preparat....parerea mea:D
|
Quote:
Audi TT are tot ce vrei lux, design, performante, are acel feeling de roadster! Z4 este urat, interiorul ciudat, singurul lucru cel mai scoate la apreciere este motorul si tractiunea spate...Dar nu cred ca aici se pune problema de "fun"=joaca in aceast versus. |
Aleg TT-ul
|
Asiatica ! 350z for ever ! E foarte frumoasa, "tunabila", performante bune etc.
|
ca design tt-ul mi-se pare cea mai reusita dintre toate in plus are si quattro bmw mi se pare cam slabut design iar 350 z are un motor bun multe posibilitati de tunning dar stok exteriorul nu ma atrage
am votat tt pt ca per total este cea mai reusita dintre toate parerea mea ideala ar fii o masina care sa arate ca tt sa aibe motor de nisan si sa fie manevrabila ca bmw:peace: |
aleg Nissan-ul 350Z pt ca imi place mai mult la exterior, are mai multa putere si tractziune spate...
|
Design-ul exterior al lui Nissan 350Z este mult superior fata de oponenti sai As alege Nissan 350Z !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:01. |
- Copyright 2026 4Tuning