![]() |
Re: My car Dacia din 72
masina din poza nu cred ca face 10 mii km anual si nu circula prin Romania.Sa nu mai vorbesc de pante si alte alea ca daca vrei sa iesi de la mall din parcarea subterana faci show cu scantei.Ma rog poate pe tine nu te deranjeaza sa te uiti la asfalt prin podea.Daca te referi decat la culoare si dungi e ok :)
|
Sal ma refeream la exterior ,oricum masina mea in prezent este lasata destul de mult ,si atinge la unele denivelari .
O sa mai pun citeva poze cu masina ,pt ca am mai coborito putin. Ms pt sugesti si observati si astept parerile voastre. |
salut.Astept si eu pozele.Cand iti atinge la unele denivelari mai esti si cu alte persoane in masina sau doar tu?Sunt curios cat de lasata e acuma :D
|
mda mare ou,daca vrei sa arate asa masina ta tre sa ai in vedere faptul ca acel gordini din foto e model 70+,iar masca pe vcare o ai tu este de la un alt model de r 12,ceva mai nou,este singurul lucru pe care am sa`l obiectez,evident asta doar in cazul in care chiar vrei ca masina ta sa arate ca in acea foto.oricum,parerea mea e ca ar trebui sa`ti pui o masca de 1300 daca vrei sa arate chiar asa,personal imi place mai mult!oricum,imi place mult masina ta,ai mare grija de elementele de 1300,putina atentie la ele si arata frumos,dacia mea e din `79,dar nu`mi place cosmetica ei exterioara,mai astept putin,inca nu o postez!daca nu va suparati!!
|
Sal ms pt sugesti dar sincer va spun ca are destule elemente de r12.
In cartea masini la tip este trecuta ca renault,iar in privinta faptului ca imi atinge la unele denivelari este adevarat dar cu o persoana in dreapta,momentan nu am poze cu ultimul stadiu de coborire dar o sa incerc sa pun cit mai curind. |
2 Attachment(s)
O poza cu cartea masini ,si scuze pt calitaeta proasta a pozei,dar se intelege ceva.
|
Quote:
|
raliu ca raliu,dar putini sunt aceia care vor sa reinstaureze nu sa tuneze o dacia 1300,evident cu mici modificari,sa bata catre gordini `70,e greu sa gasesti elementele acelea,bat dezmembrarile de 2 luni de nebun,si nu gasesc tot ce`mi trebuie,va dura ceva timp...oule,hai cu pozele alea sa vedem garda,si zi`ne cum vrei s`o cobori!
|
apropo oule,uitai,tre sa fii fff atent ,zic eu,la coborare,tre sa`ti fie mai tari suspensiile,ca sa nu mai atingi la denivelari,dar ti`ai pus intrebarea daca iti rezista caroseria la asa suspensii rigide???...si sa nu mai vb de calitatea drumurilor de la noi....????????????
|
Sal masina mea este destul de rigida sa sti,asta nu inseamna ca atinge la orice denivelare dar totusi atinge.
In legatura cu caroseria o sa reziste cu siguranta,chiar daca este di 72 sa tinut destul de bine . pt poze o sa mai dureze 2-3 zile pt ca sint foarte ocupat acum dar o sa vina . |
ok,asteptam!intrebare!daca zici ca motorul mere asa de bine,de ce vrei sa`l modifici,ca eu nu cred ca m`as incumeta,si al meu merge super pt o dacia 1300 si nu cred ca as vrea sa`l deranjez cu ceva...asta ma rog,doar daca vrei sa faci din ea o carutza de curse!hai ca zilele urmatoare am sa postez si eu vechitura mea...asa,sa nu zica lumea ca vb aiurea!!
|
am uitat sa te mai intreb ceva!!oare gaborii vor fi incantati sa`ti vada masina fara barele de protectie???
|
Sigur nu or sa fie incintati dar o sa ma descurc eu cumva cred?
Iar motorul vreau sa il fac mai puternic macar vreo 90 de caluti ,si astept sa-ti vad masina |
ok,sper ca pe luni am sa reusesc sa ajung acasa,sunt plecat momentan intr`o delegatie si sunt departe de iubirea mea!cand ma intorc ii fac poze si postez,promit!apropo de bare,ma tem sa le iau jos,nu vreau sa ma complic!!!iar legat de motor,la ce te`ai gandit??eu nu l`as schimba,as incerca sa`l ajut cat mai mult,motoare ca cele din generatia asta gasesti mai greu!!merita intretinut!vreau sa`ti zic ca a mea are cutia in 4 trepte si la 120 km/h nu suna de parca erau gata sa iasa pistoanele prin capota,departe de aa ceva!!
|
Sincer ieu iam dat 150 asta daca ,crezi dar oricum este adevarat si sincer mai mergea .
|
te cred oule,si a mea mai mergea,normal ca te cred,vad pe a mea,stiu ce poate o dacie 1300 bine tinuta!!!
|
aveai vitezometru stricat sau iti arata cu eroare.tu ai vazut ce scrie in cartea masinii ??? sau in talon? da 140.crezi ca daca putea mai mult nu scriau in carte?Nu te supara dar asta e adevarul
|
Sal pt cine nu crede facem o proba orcind .
|
Am uitat sa mentionez ca am si cauciucuri de 165/55/13 pe fata asta ce ar insemna ca masina avea mai mult dar eu am spus 150 pt ca mai exista si erori de chilometraj .
|
eu nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba.Am experimentat pe mai multe masini acuma daca tu vrei sa crezi un lucru nu te fortez dar o sa realizezi.A da majoritatea au 165 pe toate rotile oare asta sa fie motivul pt care nu am atins 160??
|
mikkai,mi`e greu sa va contrazic,pe amandoi,pana la proba contrarie...
|
Quote:
|
Adevarat cu camasile ,se iau tot de 1.3 si se honuiesc in interior asa vreau sa-i fac motoru de 1.4 cu niste biele usurate ,chiuluasa comprimata cu cevasupape mai mari si o axa .Am uitat sa mentionez si carb dublu corp .
|
Pai am pus poze cu el pe pagina 1 si este un carburator weber .
|
Sal in legatura cu becurile de la bord stiu si neu ca nu e cine stie ce dar spre deosebire de alti,eu leam facut personal si coloratu si montarea,fata de alti care leau cumparat facute.
Asta este din lipsa de fonduri momentan leam facut asa . |
Quote:
|
Sal astazi tocmai am facut proba cu un ford focus 2004 ca sa vad daca imi indica kilometraju bine si spre surprinderea mea indica foarte bine de la 20 la ora pina la150 asta probata chiar azi 18 12 2006 .
Deci cum am mai spus cine e dispus facem o proba . |
felicitatiuni oule!dacia 1300 1979!cauta masina mea!am postat`o!pozele sunt cam nasoale dar se vede destul de bine masina!
|
OU ce se mai intampla cu masina ta?
|
Momentan nimic am mai spus in primavara ma apuc de ia,acum urmeaza sa achizitionez un motor de nava de 1.6 si cam atit momentan .
|
5 Attachment(s)
Citeva poze de la accademie .
|
Quote:
|
O facem usor usor dar momentan am segmentat motoru .
|
2 Attachment(s)
si poze cu ce se intampla noaptea la unele chestii deale tale.......
|
Bafta in continuare!
Mai asteptam fotografii si detalii. |
Or sa vina detali cind o scot de la facut .
|
Stai ca vin eu tare si va rup de amandoi :) hahaha vedetzi voi cand ies eu ce se intampla:))multa bafta la gresat :))
|
grasule ce se intampla cu batrana ta? ai pus motoru? cum merge? arzitear terciu...... :) vreau sa aud ceva frumos despre ea
|
va trebui sa o duci la o tinichigerie ceva sau sa lucrezi tu la ea, k e cam botita in spate ..are vreo 2-3 lovituri mici pe portbagaj si cateva in partea de jos , si nu e deloc uniforma..si dupa aia sa o faci gordini style;)
|
da fff bine spus ce gordini vrei u sa faci mah..du-o la un tinichigiu mai intai :)) cunosc eu unu care lucreaza rpd si bine:)) ce zici te bagi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:37. |
- Copyright 2026 4Tuning