![]() |
Re: GOLF 3 WIO
Nu ma omor dupa stickerbomb,dar a iesit bine;)
|
6 Attachment(s)
saptamana asta am reusit sa imi indeplinesc visul pt ca au venit jantele mult dorite oz turbo modulare 7,5 fata 8j spate si sa mai schimbat si bara fata cu una oem
pana in primavara sper sa reusesc sa le iau buze de 3'' pe spate :D:D |
Salut,
Frumoasa masinuta, iar jantele astea OZ arata intr-un fel...merita facute tipla. P.S. Cred ca mai trebuie putin coborata de spate masinuta. ( e doar parerea mea ) Succes in continuare cu modificarile. |
Din cate vad, incepi sa te "maturizezi" din punct de vedere al stilululi adoptat (jantele, bare oem), intelegi ce vreau sa spun, bravo ! si bafta !
|
Quote:
|
Quote:
|
Graava masina tocmai am vazut ca ai schimbat bara fata si bine ca ai facut-o ca aceea era stramba si urata:(...
Aia era tot ce nu imi placea la masina in rest e grava , felicitarile mele ;) ! Hai cu ea unpic mai trantita?:D Mai merge ? |
rotanele alea, oz turbo fac toti banii 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
am pus sus jantele pt ca muream de cutios cum sunt pe masina dar nu am mai coborato pt 2 3 zile si maine mam sa reviin la bocanceii de iarna :D
|
Asa da frate, bara oem cu proiectoare, modulare si in rest clean, iar modelu' de pe oglinzi "sparge" monotonia negrului. E tot mai bn
|
Foarte frumos !
|
Quote:
|
cu jante pe 15, ca sa nu ai wheel-gap, trebuie sa o lasi maxim de jos. fara bags-uri, eu zic ca nu sunt pont.
|
LIKE ! :twisted:
|
1 Attachment(s)
stirba mea:lol:
|
Big like! Ce grila vrei sa ii pui? Bafta :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
E ce trebuie :D
|
Quote:
|
Frumoasa transformare si felicitari ma bucur sa mai vad inca un posesor de VOLF
Era si inainte frumoasa dar parca aducea prea mult a NFS cu rotile alea mari bara custom Acum ai transformat-o frumos jante modulare upgrade vento felicitari arata in mare stil acum masina Si grila ai facut o alegere foarte buna , grila aia schimba radical tot botul masini este una din cele mai reusite grile Felicitari si multa bafta |
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite prelungirea de ibiza gti! Poza e luata de la rares de pe topic, el o aprepusa pe passat!
|
mai frumoasa ar fi o buza de vento...pastreaza mai bine linia parerea mea
|
Si parerea mea e ca buza asta de ibiza ar face-o diferita fata de restul golfurilor cu bot de vento de pe forum, care sunt in numar destul de mare!
|
Quote:
Bafta ! |
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
golfuletul a primit si interior nou:twisted:
nu am facut poze la toate elementele am sa fac mai multe cand il voi monta dar astept sa se maincalzeasca putin |
Bravo! Ar merge de minune cu niste scaune recaro din piele gri!
|
Quote:
scaunele sunt dar din pacate nu cu piele gri dar cine stie poate poate |
Cum se comporta masina cu suspensia Ta-T reglabila?
|
Salutare. De unde e luata prelungirea de IBITZA GTI, pret si ceva detalii daca se poate.
|
Quote:
|
ai terminat cu interiorul ? ce ai mai lucrat pe la ea?
|
da lam terminat dar nu am avut timp sa ii fac nici o poza in plus a suferit necazu am scos din beton un indicator si am spart grila bara si multe altele pe partea fata :sad:
|
Quote:
Bafta si sa o vedem cat mai repede pe sosea ... |
Quote:
|
niste poze mai punem si noi p'aici? ... ca de lucrat s-a lucrat la dansa!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning