![]() |
Re: Fun things 2 do in cluj....
Ciudat... ce nu era ok?
Rog pe cel care le-a sters sa se afirme. Va fi pedepsit (glumeam :D) Deci... dupa cum spuneam, unde e acel club DREAM ? :D |
I in dambu rotund pe Corneliu coposu (fosta maxim gorki) vizavi de fosta discoteca stejaru
|
Si e faina atmosfera pe acolo?
|
mah da ai obsessionu in zorilor, ce iti mai tre club dream?
|
poate de aia ca traieste cat de cat cu picioarele pe pamant
|
Quote:
cand mergem la patinoar!?? |
Haha... imi place :D Merci merci :P
DA... sincer nu prea umblu prin Obsession ;) |
nu stiu cum mai e acuma, umblam pacolo acu vre 3-4 ani si banuiesc ca is tot cam aceeasi oameni spurcati
|
nici macar nu exista de 3-4 ani :)
|
exista si de mai mult, inainte i zicea Dunarea
|
nu mai....acum 2 ani a fost tutankhamon....iar noi vorbeam de obsession, si tu ziceai ca is aceasi oameni care au fost acuma 3-4 ani.
punctul 1, acum 3-4 ani nu exista asa snobism in cluj, azi toti is JUPANI, BAGABONTI si TRAFICANTI (in mintea lor) iar femeile sunt fotomodele, printese, fetita lui taticu si bunoace (tot in mintea lor) punctul 2 in clubul tutankhamon erau total alti oameni decat sunt acum in obsession, la alt gen ma refer. |
scuze. Asa e si din cate am observat eu 50% din ei is liceeni de vreo 17 ani toti cu freze, coafuri, haine, unu mai vedeta sau mai fotbalist ca celalalt. nu m-as mira pana la urma sa vad ca se imbraca in fuste
|
retzeghesi ma :lol: fake ass gangstas si deaia te puta madre traficante :rolleyes2 :lol:
|
mah in obssesion daca deschizi usa dupa ora 2:00 fug impresile dinaia astia din zorilor in ultima vreme au tupeu!!!:D
pe gurile de aerisire numai impresii iasa!! asta e clubul e tare muzik buna dar majoritatea oamenilor de acol is retzeghesi!! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
obsessionul ca si club este super.... dar problema e ca ajuns un fel de loc de adunare a fitzelor.... si cei care nu au fitze de obicei cand intra acolo ii apuca... nu am mai fost de mai mult de o luna pe acolo si nici nu prea ma atrage sa dau degraba... + ca e si scump... 200 fara consumatie e cam mult
|
in oscar e mai tare decat in obssesion ma refer la oameni!!
|
ma....oscarul e altceva:).....desi incepe sa se adune si pe acolo taranimea iar muzica incepe sa lase de dorit fata de cum era
|
cat despre obsession sa nu mai vb......vorba lui piry ne spune......
|
de cate ori am mers in oscar... o esit cu scandal, dar in obsession.. de cate ori merg.. beau.. ma rup.. si ma respecta lumea de pe acolo.. nici o data nu m-am certat cu nimeni acolo.. numa mai de mult cand inca era tutanckamno.. si tekno o luat-o rau de tot pe ulei... dar in rest nici o problema... acolo
|
sincer nu sjtiu de ce il numesjti "rahat", oscarul este asja cum scrie si pe panoul lor publicitar "private club", nu'ti place nu mergi, eu cel putin prefer sa dau 500 de mii intrare in oscar decat 200 in obsession sambata, si aia cu scandalu nu sjtiu chiar de unde ai scos'o ...
|
Quote:
daca caut bine prin acte.. cred ca mai gasesc amenda.. kiar am sa ma uit.. sa vad...daca o mai am |
Quote:
|
Apai sincer amu...Oscarul e mai select...obosession...deja e fumat...mult...e o fita...si nu moare nimeni pe afara
|
faza e ca in oscar merge lumea sa se simta bine....in obsession merge lumea sa fie remarcati".nu e vorba neaparat de select" e vorba mai mult de mentalitate
|
oare ce o sa fie in loc de PUB? nu stie nimeni cine o cumparat ... am inteles k o fost mare bataie pt locul ala..
|
Inca un lucru de facut: puteti merge pe partia de ski din Feleac. Eu unu nu am fost niciodata da am auzit ca-i fain. Si si nocturna. (numa sa fie zapada :P)
|
pt incepatori e buna!
|
Uite e va recomand sa mergeti la patinoar i f misto!Folie by Alex
da foarte fain clipu, n-am ce zice, m-am cacat pe mine de ras... tot pe acelasi clip putea sa faca musika drum n bass si se potrivea "la fel de bine" fain ghetou'... parcu mare |
e mai naspa ca si anul trecut la patinoar
|
si partia ii mai naspa ca anu trecut :D
|
partia de sus de pe feleac e si boring si te si seaca la buzunar... cica este ceva zapada pe la baisoara si poate a mai nins si astazi :D so maine am unde merge :P
|
ptr noaptea de revelion, in obsession costa 2mil cu loc, bufet suedez si de 500.000 consumatie la bar.. ptr cei care doresc doar in picioare fara bufet suedez costa 1.7mil si au 500.000 consumatie la bar si ptr cei care vin de la alte revelioane.. dupa ora 2ua intrarea este 1mil doar bilet de intrare in kharma nu se tine nimic. doar in cafenea.. care este deja inchiriata.. de ceva avocati...
Cei care mai doriti in obsession sa va grabiti ca in seara asta se fac ultimile rezerveri !!! Va doresc un an nou plin de impliniri!!! bine inteles cu mici exceptii |
mi mi se pare aiurea sa iti faci revu in club... adica daca clubul e rezervat exclusiv de prieteni de-ai tai e alta treaba dar asa mi se pare cam aiurea... si sa mai stai si in picioare.... e ca o iesire normala in club :/ prefer revurile private sau si mai bine iesirile la cabana sunt cele mai adevarate :)
|
am fost eu azi pana la baisoara, entuziasmat ca o sa schiez in sfarsit. Zapada este cat de cat dar pana sa dea aia drumu la cablu vine primavara.
Pt feleac este un site www.teleschi.ro si zice acolo starea partiei dar nici aia nu merge inca, insa am vazut ca faceau zapada cu tunurile. |
Quote:
p.s. An Nou Fericit Tuturor si distractie maxima diseara :P |
10 Attachment(s)
|
nu-s prea recente pozele... :)
|
Quote:
Vai Via Vai, e mai scump decat in ungaria, pret dublu... nu stiam ca romanii stau asa de bine... In budapesta era 1 mill la un local tare bun intrarea...dar in majoritate scoteai cu 700, dar si alea erau localurit mai bune dacat obsesoin...vai, inca nu am revenit... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
- Copyright 2026 4Tuning