![]() |
Re: Masini vazute in Sibiu
are cinvea poze cu TT argintiu din SB? merci...
|
2 Attachment(s)
"Mandru" proprietar de TDI...si...mandru proprietar de STI (precizez ca STI-ul avea numere rosii de Germania si dupa intersectia asta a virat stanga pe Paltinului...deci poate ramane aici :D )
|
@bogdan_WRC,de ce esti asa interesat de TT-ul argintiu???...o cunosti cumva pe domnisoara careia ii apartine??? :D:D:D
|
looolll.... e TT cabrio?
|
ooo domnul bogdan_wrc :D
da e cabrio TT-ul.. |
da e un singur TT argintiu in tot sibiu?? io cred ca nu. sapt trecut cand am venit am vazut TT 2006 tot argintiu...
|
Aici e vb de un TT vechea generatie
|
da GTI cate sunt in SB?
ooo d-nul TFSI.... :))) :P uite facem schimb...in PL avem o domnisoara draguta cu GTI rosu. facem schimb de poze..si ce date mai avem ? :))))) tt ala e quattro parca, nu? ahhh..ce kit turbo ATP i-as pune:twisted:, pacat ca e cabrio.. |
deocamdata sunt 3 GTI-uri in sb...unul in apropierea sb....si se pare ca s-au mai comandat :-)
|
4 daca am numarat eu bine, 2 rosii (unul printre noi :) ), unul negru si unul alb!
|
cel negru care l-ai numarat e "wanna be".este 1,6 FSI si are montat spoilere si grila de GTI. e fake :-)
am vazut unul si in cluj tot asa..care avea traseu dublu de evacuare si diametrul capetelor era asemanator cu diametrul unui stilou :lol: |
pai atunci noi in Pl stam mai bine. mult mai bine. vreo 8-9-10 deja :)). vreo 2-3 sunt pe 4tuning.
cele mai interesante: unul negru de pe forum de aici ;) unul alb in 2 usi care arata exemplar de bine. si unul orsu condus de domnisoara :D |
Io stiu de un TT cabrio argintiu cu numar TTT pe care-l conduce o femeie maritata, il stiam pe baiatul ei. Poate l-a vandut ca era de mult faza. Dar si TT coupe argintiu stiu sigur ca e. Parca mai era unu cu numar TIT tot cabrio. Or mai fi...
|
si unu mko parca......
|
bine axxro, hai ca te apropii de adevar. :)))))))))))))))))
|
pai m-am prins bogdane ca la ala te referi...
|
masina aia e a patroanei de la maioko
|
da'.. mai spuneti si ceva nou.... sau mai bine pe PM, ca poate intra pe aici si se supara :P
tfis...ce perspicac esti :P :))) |
7 Attachment(s)
asta am ochito aseara intr-o parcare din Sibiu
|
frumos.....
pana in ianuarie iese din service si un l200 care e in curs de mici modificari facute "dupa placul meu" |
K sa fac reuniune de GTI-uri:
-4 rosii -1 alb Era vorba ca mai sunt doua albe comandate dar nu stiu daca e asa. Aseara am vazut pe platforma (era parcat camionul) unul negru...posibil sa fie descarcat la noi. |
apare concurenta GTI-ule.....:)...joke
|
Sa dea domnu sa apara ca atat asteapta si domnu'. Sorine, pe joi vineri nu facem o sedinta foto? Daca nu iti urez un calduros "rostogoleste-te!":lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
asa a facut becali avere :lol:
|
misto pozele,dar cum de ai fost pe faza:D
:?: pardon poza |
Quote:
|
11 Attachment(s)
Attachment 192537Attachment 192538
Attachment 192539Attachment 192540 Bine m-ati primit printre voi sibienilor :P apropo ala cu dacia avea fan si 2 porci in spate :> Attachment 192541Attachment 192542Attachment 192543Attachment 192544Attachment 192545Attachment 192546Attachment 192547 |
cielo ala alb e a unei cunostinte:D
|
ii femeie la volan,deci atentie la accidente:D
|
10 Attachment(s)
sooper....viper-ul
ceva ce mi so mai parut si mie interesant prin oras asta e a unui vecin...vai-vai |
pe audi-ul ala nu scrie bucur tuning?
ce numar are bimmerul:lol: |
ba da bucur tuning scria..
ce numar ce ???? |
1 Attachment(s)
Parca ne-am inteles asupra faptului ca nu se mai pun poze cu masini fara numarul de inmatriculare cenzurat...dar o priceput cine o vrut...
Trecand la alt subiect,nu i-am prins decat spatele la minunea asta mecanica...curios e ca era pe Semaforului,deci nu era in tranzit... |
1 Attachment(s)
....................
|
ii united grey ala sau alta culoare? parca ii spre albastrui un pic sau mi se pare din cauza soarelui. oricum e superba. n-am vazut nici una pe viu. tare curios ce o sa iasa din s4-le de la NVL.....poate mai mergem odata pe acolo si mai avem un noroc imens ca si cu s1-le....:love:
|
2 Attachment(s)
Si una la care se mai lucreaza la modificari.
|
Arata misto Logan-ul.
Mai ales ca a aparut la inceput cand nu prea era nici unu cu tunning. |
am vazut si eu loganul asta,parca incep numerele sb .. H..
frumos si cred ca e primul facut in sb |
nice..........
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning