![]() |
Re: DJ 07 PJJ - Logan
e mai mult decat imi doream. e perfecta. acum mici modificari in plan dar o sa incerc sa pastrez Simply Clean.
Crede-ma ca cine ma auzit ca fac jantele verde, zicea ca sunt nebun, ca nu o sa ii stea bine masina albastra si jante verzi. acum toata lumea zice ca sunt superbe. :lol: |
Haha, ce nebun. Am bucur ca merge si e ok. Bafta stefi
|
ba tigane, inainte sa pleci de la garaj, faceai "cum, s-o mai ridicam, ca eu obisnuit cu caruta, cum sa merg asa, vrei sa nu fac giratoriu ? cum iar curba ?"
pai ... la ce cauciucuri de *** ai ... ce te asteptai? cum sa pui 245 pe spate si 195/55 pe fata :lol::lol: acum ca toti iti zic ca e bine low... iti place... la garaj ma injurai... tiganu tot tigan ramane PS: sunt curios de tutorial... ca e frumos de pe margine sa-l faci...:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
gata. schimbai si cauciucurile 205/40 spate si 195 40 fata . nu mai atinge deloc.
Andule , te pup :lol: |
hai cu pozeeee :twisted:
|
pfoai nebunule cat e de low. Sa o stapanesti sanatos, si ai grija la gropi, app vezi ce faci sa nu se blocheze reglaju
|
numai laude pentru inovatie si curaj , nu am ce sa zic e superba
|
Mersi mult pentru aprecieri. Poze cu o rezolutie mai Ok , deseara. sa se vada totul frumos :lol:
|
arata foarte bine,bafta in continuuare!:D
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
frumos loganul. alte planuri pt el? |
e mai bine "pasarel " asa mai ridicata..macar mai lucreaza si ea:)) sau ai vrut sa vezi si tu ce simteam eu cand eram in carusel=)) cu arcurile lu droma=))? recunoaste ca erai invidios:))
|
6 Attachment(s)
Invidiosii :lol:
Cateva poze mai ok.. |
Asa da! Maine ai si semnatura :wink:
|
Arata f bine! felicitari nenea!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
deci chiar este trantit nu gluma :D frumos bravo! :peace:
|
imi place cum arata masinuta chiar nu e rea deloc ! Bravo! Daca masina este de zi cu zi eu zic sa mergi mai mult OEM+ cu ea fara bari prelungite sau alte modificari ... clean la portbagaj scoate eleronu ala ca nu o prinde deloc in rest mult OEM si masina o sa arate bomba si poti merge lejer cu ea. Spor la treaba!
|
Asta vreau..fara fibra...fara chit...OEM... LOW
Daca Cosmin KIS si bogdy.ghetto spun ca e frumoasa, atunci pot sa mor linistit :lol: |
Este superba masina , super low , o vazui astaseara , trecusi pe la teatru , o intrebare am , este mai low ca loganul gri AIN ?
|
Daca nu e...mai merge 3 cm lasata :lol:
|
Quote:
|
Misto Loganu, cam cel mai Low care l-am vazut:lol: imi place culoarea jantelor, dar nu-mi place ca ai diferenta intre J-uri... Parca mergea si pe fata 9J, arata altfel:-P ca acum ai pe spate gumele trase si pe fata sunt standard... parca nu e de acolo
|
Chiar mijto loganu,o prinde bine suspensia..acum sa vedem cum te descuri asa low..
|
6 Attachment(s)
Deja ma obisnuii...a2a la relanti :lol: Macar am consum de 6 prin oras :lol:
cateva poze, intr-o poza se vede coloana pe care am reusit sa o fac :lol::lol: |
hai ma chiar arata cum trebe :D app rotile 9J cu 7,5? si ce et au ??
|
1 Attachment(s)
35 fata si 25 spate.
|
Tare rau de tot suspensia asta , felicitari :D ai grija sa nu arunci arcurile si amortizoarele vechi ca vine iarna .
|
asta seara facuram gratar la Andrei.. ne gandiram sa te chemama si pe tn.. dar ne adusaram aminte ca ti-ai pus suspensie si nu vroiam sa atingi cu ea pe acolo :lol:
|
Invidosii baa :lol: pe jos veneam :lol::lol:
|
Quote:
|
Nu pot sa cred ! Foarte joasa felicitari ... las sa stea la coada , te ridici incet incet :))
|
Bravo, domnu! Acum ce faci, o tii parcata pe bulevard? Iei taxi de la SIF?
|
Neapărat sticker cu Air Ride is for pussies !
|
Quote:
O sa fac si cateva stikere :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning