![]() |
Re: Laguna-Tuning
pai am luat un rem,us, destulde urias cu 2 capete de evacuare. Ca sa iasa gazele mai bien si pt sunet e nevoie sa scot intermediarele originale?
|
mai io asa stiu ca o masina cu motor pe diesel nu prea face sunet
|
Este una in timisoara. Argintie era ... facuta frumos de tot. Portbagajul era shaved si avea stopuri clare. Cand am vazut-o eu avea nr de tzol, chiar era adusa din germania. Saptamana trecuta am fost in timisoara si am vazut o laguna tot asa cu portbagajul shaved si cu stopuri...dar era foliata pentru taxi si avea spoilere stock. O fi tot aia...nu o fi. Daca cineva are poze cu ea il rog sa le puna...
|
Asta nui bine:cry: ..ceva sugestii pt modificari minore pt umpic de putere la motor( gen filtru)...???:?:
|
si as mai avea o intrebare..daca tot vam prins ca va stiti cu lagunele..am vb cu unu sa imi rescrie softul..sa puna sport..na o venit, conectat laptotu, o vaz ca are corespunzator si cica creste puterea in fuctie de cati cai sunt stock, mia zis ca la 106 ar mai trebui sa adauge intre 25-35..e posibil? si inca o chestie..daca instaleaza softul sport, ar trebui a forteze motorul mai presupun..sunt sanse nu reziste sau sa apara probleme?
|
din cate am auzit si eu resoft se merita ii bun si eu o sa-mi pun acuma nu stiu daca forteaya motorul dar putere mai mare logic ca o sa aiba
|
prin Arad o instalare de soft sport se invarte pe la 250euro..mi se pare putin cam mult pt o treaba de 10 minute...ai cumva vreo oferta mai acceptabila?
|
pai acolo inca costa mai putin aicea in sm costa 300 euro
|
inseamna ca astea-spreturile, multumesc!
daca cumva are cineva soft sport, rog sa-mi zica si mie daca merge mai bine. |
va invit pe toti la Tuning show in Satu Mare
|
Comunicat de presă
Auto-TuningShow 1. Satu Mare 16 septembrie 2007 Venind in intâmpinarea cererii mari a comunităţii locale, in special a pasionaţilor de sporturile cu motor şi tehnologie, Tuning & Sound Identity S.R.L. şi Ger-Bog S.R.L. organizează primul eveniment local in acest domeniu, respectiv AUTO – TUNING SHOW 1 SATU MARE Evenimentul, fiind in premieră in oraş, va avea loc in data de 16 Septembrie 2007, de la ora 12.00 pana la ora 21.00 pe platoul din P-ta 25 Octombrie si B-dul Transilvania, incluzând următoarele programe : 1) Expoziţie de autoturisme personalizate, in cadrul căreia vor putea fi admirate modificările / personalizările aduse din punct de vedere audio, exteriorul si interiorul auto din punct de vedere al designului şi al transformărilor motorizărilor. In acest sens urmărim să invităm proprietari (persoane fizice si juridice) ale autoturismelor astfel modificate din Judeţul Satu Mare, din alte judeţe din Romania, precum şi din Ungaria. Expozitia va incepe de la ora 12.00 pe platoul Centrului Nou, intrarea fiind liberă pentru vizitatori. 2) Spectacol de derapaj controlat (drift show), prezentat de personalităţi proeminenţi din Ungaria ai acestui nou sport automobilistic, oferind vizitatorilor un spectacol plină de adrenalină. 3) Concurs de accelerare pe o distanta de 300 metri, program sportiv deschis pentru participanţi locali şi naţionali, cu intrare liberă pentru vizitatori şi suporteri. Inscrierile se pot face pe adresa de email [email protected], sau la inceperea evenimentului, de la ora 13.00 la secretariatul de concurs, taxa de inscriere fiind de 30 de RON. Concursul se derulează după regulile sportive şi de securitate internaţionale. Informaţii privind categoriile de concurs, inscrieri şi alte detalii, vă stăm la dispoziţie pe adresa de email de mai sus sau pe numărul de telefon 0740-902496. Evenimentul se derulează cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare, a Serviciului de Politie Rutieră, a Serviciului de Ambulanţă şi de Pompieri, având ca sponsori: Bomba! (sponsor principal), RCS/RDS, Florisal SA, Complex Philadelphia, AutoTact, Edmeea Trans şi House of Travel. Partenerii media ai evenimentului: Informaţia Zilei, Szatmári Friss Újság, City Radio, KissFM, Radio Transilvania, 4Tuning.ro În curând va fi publicată regulamentul concursului de accelerare. Va aşteptăm! |
1 Attachment(s)
|
de ce nu gasesc poze tuning la laguna 2, a-ti gasit careva pe undeva?
|
unde gasesc niste poze cu laguna 2 modificata?
|
cum i-mi postez si eu imaginea linga user name?
|
4 Attachment(s)
|
6 Attachment(s)
|
Re: Laguna-Laguna-Laguna-Tuning
8 Attachment(s)
Quote:
|
intreadevar is super si astea mai pune cu curaj ms mult
|
sal, ai Laguna?
|
in aceeasi situatie sunt si eu am o laguna2 1.9 120 cai...si nu stiu ce sa fac...sa o fac in Constanta sau sa ma duk la Bucuresti :|(aici e mai scump) se merita? si inca o chestie ...unii zik ca imi creste consumul altii ca nu ...ce sa cred ?:?:
|
mai eu iti zic sincer masina ta merge f bine si asa cum ii dar daca vrei sai pui un chip o sa fumege mai mult asa ii la masinile pe diesel, acuma fiecare face ce vrea tu stii, masinile pe diesel au fost gandite sa ecomiseasca nu sa fie modificate la motor, schimbo cu una 2.0 T si atuncea poti sa modifici cat vrei bani sa fie ceau numa bine
|
pai....sincer am merg tare cu ea :) nu prea iese fum :)...recunosc am consumul 8 pt diesel care e destul de mult fara de altele :| (am si o octavia 2 105 cai si are 6% ) dar as vrea asa sa simt eu ca am ceva mai tare sub capota...si masina e noua e 2005 fara facelift si n-ar strica 30 cai in plus fata de aia 120 :)...
|
scuze-mi gramatica:)))... o sa ma sece de bani chipu asta ca stau la CT si pana la B e drum lung plus 350 E :|..sper sa merite :D...motoru e doar zgomotos...chiar nu fumega:D P.S. are 26.000 km masina :D.. o vand cand fac 150.000 ..hehe :)
|
ok bafta la ea pune ceva poze so vad
|
a mea fumega putin cind schimb vitezele la turatii mari? Eun lucru normal? In rest merge struna, si arata si bine la interior.
E varianta 'initiale', cu piele si full, stiti cam ce as putea sa-i modific la interior sa bata la ochi? |
la pag 4 am pus o poza cu un interior modelul tau dar tu poti sa til faci alta culoare ce preferi tu zic ca ar arata beton sati vopsesti plasticurile
|
6 Attachment(s)
uite si niste poze cu bestia de 120cai :P ...in curand 150 :twisted:
|
am planuri dupa...de un eleron...un mp3, niste boxe ca alea de 15W nu merg si o grila fata si cam atat... dar poate ma ajutati si voi sa-mi ziceti ce sa pun pe ea...nu ar strica putin ajutor
|
frumoasa bestia
|
Quote:
daca mai afli si de scaune ceva sau alte elemente de interior anunta-ma. mersi |
la scaune daca nu ai piele ai putea sa iti pui dar sa ti le schimbi cu alte de ex sport nu merita
|
Quote:
Uita-te putin la pozele din "profile". crezi ca mai pot sa-i fac ceva sau nu merita sa o schimb? mersi |
am vazut pozele arata f bine cu piele de culoare deschisa si stopurile arata beton daca ai vrea sai modifici exteriorul poti sai adaugi spoilere este kit daca vrei puneti folii autorizate rar
|
Quote:
daca ii pun folie merge pusa si pe geamurile fata? sti cum se procedeaza cu folia, este de cumparat autorizata sau tre sa intreb la rar de ceva anume/ mersi |
pai de ex mie folile mi lea pus o firma autorizata si miau dat niste acte cum ca is autorizate rar miau lipit ceva pe geam in spate iar ei la randul lor au trimis o copie din acte la cluj, dar pe fata nu is autorizate evident dar acuma am vb cu cineva care autorizeaza si pe fata trebuie sa ma duc sa vad mai concret despre ce ii vb
|
avem 150 ponei acuma :twisted: :twisted: :twisted: ...nu-mi mai e frica de alea de 2L...parca sa zik ca i-a scazut si consumul cu 1L, eu care merg tare se simte...am 7 in oras acuma :D ...eu care aveam 8.6 :cry: ... se simte si la depasiri....3 4 fuge grav...sunt ffff multumit si acuma nu ca fac reclama dar OBD - DIM sport are the best ;) ...parerea mea e ca merita schimbat softu la laguna...:twisted:
|
ma bucur pt tine ca iti place cum fuge acuma pacat ca la masinile pe benzina nui urca cu asa de multi caluti
|
asta e...benzina are avantajul unui start mai bun , e si mai silentioasa...a venit si randul motorinei :twisted: ...cai:twisted: , consum :twisted: , viteza :twisted: ... acuma o sa vad si cat poate...dar intai o sa-mi iau un detector...ca numai tine :sad: ... oricum masina fuge... a urcat pana la 210 fara problema...de acolo sa vad cat mai duce:)... sper un 230 macar :D
|
may Vyp12... ia zi si tu de unde ai stopurile alea si cat costa...ca-mi plac la nebunie :D ...le tii pt tine :D...si eleronu daca l-ai pus tu sau asa ai luat masina ...:D ...in rest arata super masina...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning