![]() |
Re: interior oltcit
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
daca vrei sa mergi pe... clasic style.. but super tare ;) iar in legatura cu ac.. stiu ca nu se poaet monta... dar nu iti face calura masina.. :rolleyes2 |
... deci e de inspectat!! :>
|
Quote:
|
la vara te imbraci lejer :D oricum nu se supara nimeni :-P. daca dai drumu la ventilatorul ala a ei la maxim ( daca nu te deranjeaza sunetul) si mai ti putin geamult deschis.... e bine ( asta prin oras unde stai la semafoare si de topesti ) baga destul de bine aeroterma. eu unu zic ca la maxim merge si in afara descizi putin geamu. daca nu......pui turela :D te mai racoreste si aia putin si geamuri in spate care se deschid. parere personala.
|
...merge ... mai ales ca eu stau la Unirii!!!
|
loool. eu in tg mures cart tot unirii se numeste :D. oricum idei pt u nu cred ca mai am. tie ti-ar trebui racoarea din masina de iara vara si caldura de vara iarna :D
|
... imi instalez un panou solar .. :P am glumit... hai ca deja o dam off topic... deci... un sigur lucru va dezvalui... va avea culoarea champagne... :P
|
u ziceai ceva de o alta masina o alta victima ? ramai la oltcit si il modifici sau faci doar planuri? as vrea sa vad o fata cu un oltcit modificat :D. oricum ca u nu cred ca mai este nu doar impatimita de masini ci si dupa oltcit :D very nice very very nice. gata cu off topicul ca ma evacueaza astia pt u :D ca tot o ard in povesti cu u pe threadu asta :D.
|
p.s. nu, masina care vine e pt drumurile all day
mai mult ca sg un diesel dar cit'ul e iubirea mea cea mare :X:X :P si am idei multe pentru el..!! ;) |
Daca ai putina imaginatie si sunt convins ca ai, poti face orice.
|
dep... asa e
|
Quote:
|
Quote:
deci nu e saptamana sa nu le spal... si dany -pmd.. idem... el are un fel de champagne so......... |
mie imi pare rau ca le-am facut bej in tara asta si mai ales in jegul asta de buc se face un bej infect asa ca mai gindestete
|
... OOOPS... chiar asa?? :-S
.. Sincer ma gandeam si eu ca o sa am de suferit , dar chiar asa?? Daca ma ma gandesc mai bine, o fac un bleu ciel , ca sa nu treb sa schimb culoarea si in talon =)) sa fie perfect legala .. :P Macar asa merge? Iar interiorul tot bej.. Dar decat sa imi fac abonament la spalatorie... Mai bine,... Schimb culoarea :"> |
pai da.... daca nu pui un maro frumos cu stil....desi interiorul alb sau bej e superb. ala sta cel mai biine la o masina ca si interior. dar ai auzit ce ai de facut :D
|
:)) da... sa stii ca la maro ma gandeam si eu, mai ales ca e la moda anu asta ;;) :D
(vezi ce inseamna totusi sa fi fata?? =)) ) |
vorba lunga saracia omului ,fapte?
|
Quote:
dupa cum am spus si la inceput, pentru mom adun pareri si idei, partea cu finantele e un pic mai finuta :)) oricum, sper sa pot sa incep deja sa ma ocup de ea... pentru mom, am probleme cu actele, asa ca inchipuie-ti ca ma tin destul de busy... si pentru o studenta nu e asa easy sa faca rost de bani... :)) fff curand voi incepe sa imi pun planul in aplicare, pana at nu cred ca strica putina imaginatie aici pe forum, nu? ca doar toti avem din plin... si daca mai si combinam ideile... e super ok! |
problema principala este banul dupa care urmeaza executantul si ultima este imaginatia ,parerea mea ,oricum tu ai o problema ai unul dintre cele mai proaste oltcituri adica rm ,probleme la frane ,la planetare .............
|
eeeh... ma bucur de singurul fapt ca nu e prea hartanita... nici macar 50 000 km nu are... si mai pot sa ma bucur de ea...!
|
nu km conteaza ... a mea are 52 de mii ... si saraca are probleme cardiologice... pompeaza la greu ... important e cum s`a mers cu ea si cat a stationat
|
... de stationat... :"> a cam stationat... cam vre-o 2 ani... !! :|
A fost a lui matusi'mea, care nu e maniaca... k mine !! :)) Si a condus-o in limitele bunului simt (adica nu a paradit-o niciodata)... Masina aia nu a fost decat de 3 ori in service in viata ei... de 2 ori la ea si 1 la mine cand am dus-o la reglat carbul, ca poate imi papa si ea mai putin ... Atat! In afara de benzina (pt ca inca papa mult!!), nu am prob cu ea! |
ce parere buna aveam si eu de masina mea ... si cand m`am apucat, am dat de fel si fel de belele ... da intr`un final a iesit cat de cat :)
|
RM-ul meu a fost de nou a lu tata... si are 100 mii de km la 17 ani...deci e putin. la motor nu ma plang doar atat ca e de 1100 :( dar nu tzacane nu nimic, a avut tata grija de motor....caroseria lasa de dorit. cum zici u Ja_rule poate cand ma apuc si eu de el o sa am surprize...desi la motor nu cred.
|
Oricum, ideea e ca am adunat deja multe idei, va multumesc mult, dar ar cam fi cazul sa incep sa le pun in aplicare! Lisat ramane deschisa... Sper sa rez cat de curand probleme care le am cu actele alea idioate, pentru ca deja mi-e dor de cit'u meu :X:X
|
si mie de tine :D lasa mami ca o sa iesi iar prin trafic :P
|
:)) :)) OOO DA!!! Chiar foarte curand !! ;;)
|
da da da .. si o sa te claxonam la stop :D .. hai duduie ca glumeam :x
|
Si eu...! :D
|
niste poze cu JJSu de unde iau si eu ???
|
3 Attachment(s)
Quote:
https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/11572-ext-dj-02-jjs-oltcit-oltcit.html a sa nu fiu offtopic :-P interior jjs ;) |
Quote:
Deci: interiorul: https://img178.imageshack.us/img178/7...xr31qn3.th.jpg https://img299.imageshack.us/img299/4...xv81ol6.th.jpg https://img299.imageshack.us/img299/3...ps21nb8.th.jpg Si YNA: https://img374.imageshack.us/img374/6...ge08wg4.th.jpg https://img329.imageshack.us/img329/1...ge01bx5.th.jpg https://img300.imageshack.us/img300/9...ge10xe9.th.jpg |
voi atzi postat interioare dar se pare ca fata vrea ceva total diferit vrea ceva nou.
mogos fatzi tu o creatzie proprie datzi drumu la imaginatze ca nu e greu........ la masini te pricepi |
Ma bucur ca mai exista specimene ca mine... !!! You go on girl, pt ca boala asta a noastra e boala grea... :P
|
am si o veste proasta... :-< nu mai am masina... :-< din pacate... din motive care nu au depins de mine, si care mi-au frant inima,pentru ca iubeam masina aia ca pe nimic altceva... :-< oricum... topicul ramane deschis... cat mai multe interioare... :-< ne mai dam si noi cu idei pt altii...
|
dar ce anume s-a intamplat ?
de ce nu mai ai masina ? pacat oricum ... :( |
mogos ce sa intamplat ma cu masina ta
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
- Copyright 2026 4Tuning