![]() |
tazmania foarte frumos daca imi dai si trandafiri :) Si pe cand cursa?
|
ca de obicei,domnisoarele aleg.....te las pe tine sa hotaresti...si vedem daca se poate.. 8)
|
Id-ul meu de messenger este Lry_ice , contacteaza-ma sa stabilim.
|
Re:
Quote:
|
Am inteles mey nu-s asa de talamb... :lol:
|
ma bucur nca toata lumea e lamuritz dar sunt cam suparat ca aproape nimeni nu imi accepta provocarea... :cry: :x
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
ma dau tata si cu tine,dar eu vb de bmw-uri.....dar accept.zi cand si unde...
|
Re:
Quote:
|
slabe sperantze sa gasesc pe cineva.....cred ca o vand si imi iau un bmw poate asa e mai interesant :lol:
|
frate eu ma dau cu tine ..si nu am decat un espero care are 156 cp filtru si evacuare sport
|
propun fratricid ... ca de la reno la reno
|
Re:
Quote:
Cum te dai tu cu el , k tu eshti din ctza si el din ploieshti ? :?: |
Re:
Quote:
Ce zici?Cand si unde? |
tazmania acum cand sunt mai multe BMW-ute pe aici care vor sa se dea cu tine tu unde esti? Ai plecat din tara? Pot sa ma dau eu cu ele pana vii tu? :))
|
onorez cu cea mai mare placere toate provocarile,dar dupa sarbatori,ca acum sunt plecat din tzara....poate asa se strang mai multzi..... :P :twisted: si la intoarcere vor fi mai multzi cai sub capota :twisted: :twisted:
|
astept chiar provocari de la bmw pana la 250 cai......caci la intoarcere voi fi mai puternic(ma refer la masina) :P :twisted: :twisted: mult mai puternic :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
pai ai lansat provocare si acu spui ca nu esti in tzara ?
:) |
:D
Taz nu vreau sa fiu mitocan eu am un bmw e30 325 (urs) care are 170 de cp !
Sptamana urmare ne dam cum vrei tu si din mers si dupa loc ! Chestia este sa nu minti si sa nu ai cai mai multi . Cu tractiunea ce sa zic ca o sa iti patineze fata 5 min ! |
ce vrezti fratzilor,plec si eu!!!vin sarbatorile,nu mai are voie sa plece omul?cum spuneam voi onora fiecare provocare in parte la intoarcere....am fost intrebat ce o sa-i fac de o sa aiba mai multzi cai....sa intreb mecanicul ca el stie mai bine,eu sunt pamant la mecanica,dar in frantza am un super mecanic :twisted: :twisted: :lol:
|
Re:
Quote:
Nishte poze cu mashinutza ta se poate? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
indianu,cu tine nu ma dau ma,ptr ca ,magazia aia itzi ridica prea mult puterea :lol: :lol: doar din spoilere si eleroane vrei sa o ridici la cai aia? :peace: :lol: 8)
|
Tazmania vad ca ai 27 de ani iar mincinosi au fost multi au venit au scris sau bagat in seama si nu sa mai auzit de ei sper sa nu fie si cazul tau
|
turbo te arunci si faci niste afirmatzii aiurea la adresa mea......nu cred ca ne cunoastem sa ajungem sa ne permitem glume...... :( si cu asta am incheiat discutzia cu tine....
|
LoL! :lol: tazmania frate ce semnatura tzi`ai tras! :D :lol:
-in crestere- ai si iepe printre cai si se inmultzesc a?? :lol: |
nu inteleg unde e gluma :) eu nu am glumit am vb serios !
|
m-ai facut mincinos!asta m-a durut!dar asta e !pana la proba contrarie......si ca sa vezi ca nu itzi port pica,o sa te spulber la prima noastra intalnire...dupa cursa o sa te dai jos din masina si o sa o iei la suturi :lol:
|
daca deranjeaza semnatura o scot...... :lol: :lol: oricum in talon am 133 de cai :lol:
|
tazmania niste poze cu masina nu dai ?
ca-s fan renault ... si un top speed daca se poate ? nu conteaza cat e poa sa fie si 120 da vreau sa vad de pe masina aia .. mersi anticipat si sper sa nu te superi |
promit sa fac poze cat mai curand.....spre rusinea mea inca nu am facut.... :oops: pentru ca nu credeam ca va prezenta vreun interes ceva legat de renault......cu prima ocazie promit ca fac..... :D
|
Re:
Quote:
|
turbo110 nu e cazul sa fim rautaciosi daca a zis omul ca vine cu masina dupa sarbatori atunci asa e eu am mers cu ea shi in curand o sa va covingeti toti ce poate
|
nu sunt omule rautacios dar am zis doar ca multi vin si tipa ca au sute de cai si ca omoara !
Asta a fost tot ce am spus ! Mam referit ca mincinosi vin si pleaca nu ca tu ai fi mincinos ! |
Re: :D
Quote:
|
mersi cojo.....finutz ca intotdeauna.....cat despre cei care nu cred,nu au decat!nu am nimic de pierdut sau de castigat de pe urma lor.....respect..
|
Tazmania... zi-mi si mie cu cine te dai.... te rog frumos ,sa nu mai stau sa caut in astea 6 pagini... te dai cu cineva? a acceptat cineva ?? multumesc anticipat
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
- Copyright 2026 4Tuning