Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   laguna vs orice bmw (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/2780-laguna-vs-bmw.html)

Lry_ice 04-12-04 13:56

tazmania foarte frumos daca imi dai si trandafiri :) Si pe cand cursa?

tazmania 04-12-04 16:05

ca de obicei,domnisoarele aleg.....te las pe tine sa hotaresti...si vedem daca se poate.. 8)

Lry_ice 04-12-04 18:06

Id-ul meu de messenger este Lry_ice , contacteaza-ma sa stabilim.

CT-87-ADY 05-12-04 11:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tazmania\"
sa se lamureasca toata lumea.EU NU AM PUS POZE.MASINA ESTE O LAGUNA 1 DIN 2000.INITZIAL A FOST STOC DE 133 CAI.MORORUL A FOST MODIFICAT IN FRANTZA,CIP,TURBO,EVACUARE SI ALTE CATEVA \"CHITZIBUSHURI\"DIN ASTEA.BOGDAN ACUM ESTI LAMURIT?turbo 110 am precizat clar:orice model de bmw de putere asemanatoare.lry ice accept cu cea mai mare placere,la finish indiferent de rezultat dau un suc si un mare buchet de trandafiri....ADY pozele nu sunt puse de mine si nici nu fac obiectul discutziei....daca mai sunt nelamuriri astept cu draga inima sa lamurim tot.....multzumesc

da mey eu am intzeles k e Laguna 1 ... dar Bogdan nu cred k a intzles k a pus link cu Laguna 2! :?

Bogdan_16v 05-12-04 20:41

Am inteles mey nu-s asa de talamb... :lol:

tazmania 06-12-04 10:38

ma bucur nca toata lumea e lamuritz dar sunt cam suparat ca aproape nimeni nu imi accepta provocarea... :cry: :x

CT-87-ADY 06-12-04 10:49

Re:

Quote:

ma bucur nca toata lumea e lamuritz dar sunt cam suparat ca aproape nimeni nu imi accepta provocarea... :cry: :x

eh... rabdare! :)

B|shOp-VR6 06-12-04 14:16

Re:

Quote:

Eu ti-o accept

tazmania 06-12-04 14:23

ma dau tata si cu tine,dar eu vb de bmw-uri.....dar accept.zi cand si unde...

CT-87-ADY 06-12-04 14:45

Re:

Quote:

Hmmm... eu zic sa discutatzi chestia asta pe privat! Facetzi cum vretzi! :)

tazmania 08-12-04 11:13

slabe sperantze sa gasesc pe cineva.....cred ca o vand si imi iau un bmw poate asa e mai interesant :lol:

D_M_X 08-12-04 14:08

frate eu ma dau cu tine ..si nu am decat un espero care are 156 cp filtru si evacuare sport

Morro 08-12-04 14:38

propun fratricid ... ca de la reno la reno

CT-87-ADY 08-12-04 17:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
frate eu ma dau cu tine ..si nu am decat un espero care are 156 cp filtru si evacuare sport

hmmmm :?
Cum te dai tu cu el , k tu eshti din ctza si el din ploieshti ? :?:

indianu 09-12-04 06:07

Re:

Quote:

Eu ma dau cu tine,dar a mea e cam slabuta,nu trage prea bine...numai asa de curiozitate.....am un 525 si cred ca e ceva mai greu ca laguna ta..

Ce zici?Cand si unde?

Lry_ice 09-12-04 15:03

tazmania acum cand sunt mai multe BMW-ute pe aici care vor sa se dea cu tine tu unde esti? Ai plecat din tara? Pot sa ma dau eu cu ele pana vii tu? :))

tazmania 09-12-04 16:31

onorez cu cea mai mare placere toate provocarile,dar dupa sarbatori,ca acum sunt plecat din tzara....poate asa se strang mai multzi..... :P :twisted: si la intoarcere vor fi mai multzi cai sub capota :twisted: :twisted:

tazmania 09-12-04 16:56

astept chiar provocari de la bmw pana la 250 cai......caci la intoarcere voi fi mai puternic(ma refer la masina) :P :twisted: :twisted: mult mai puternic :twisted: :twisted:

CT-87-ADY 09-12-04 17:35

Re:

Quote:

onorez cu cea mai mare placere toate provocarile,dar dupa sarbatori,ca acum sunt plecat din tzara....poate asa se strang mai multzi..... :P :twisted: si la intoarcere vor fi mai multzi cai sub capota :twisted: :twisted:

Si ce`i faci de o sa ai la intoarcere mai multzi cai?

HolySoul 10-12-04 01:41

pai ai lansat provocare si acu spui ca nu esti in tzara ?
:)

Turbo110 10-12-04 01:52

:D

Taz nu vreau sa fiu mitocan eu am un bmw e30 325 (urs) care are 170 de cp !
Sptamana urmare ne dam cum vrei tu si din mers si dupa loc !
Chestia este sa nu minti si sa nu ai cai mai multi .
Cu tractiunea ce sa zic ca o sa iti patineze fata 5 min !

tazmania 10-12-04 12:16

ce vrezti fratzilor,plec si eu!!!vin sarbatorile,nu mai are voie sa plece omul?cum spuneam voi onora fiecare provocare in parte la intoarcere....am fost intrebat ce o sa-i fac de o sa aiba mai multzi cai....sa intreb mecanicul ca el stie mai bine,eu sunt pamant la mecanica,dar in frantza am un super mecanic :twisted: :twisted: :lol:

CT-87-ADY 10-12-04 15:14

Re:

Quote:

ce vrezti fratzilor,plec si eu!!!vin sarbatorile,nu mai are voie sa plece omul?cum spuneam voi onora fiecare provocare in parte la intoarcere....am fost intrebat ce o sa-i fac de o sa aiba mai multzi cai....sa intreb mecanicul ca el stie mai bine,eu sunt pamant la mecanica,dar in frantza am un super mecanic :twisted: :twisted: :lol:

Bv. moshu`! Sper sa nu mintzi! :D
Nishte poze cu mashinutza ta se poate?

indianu 10-12-04 16:42

Re:

Quote:

astept chiar provocari de la bmw pana la 250 cai......caci la intoarcere voi fi mai puternic(ma refer la masina) :P :twisted: :twisted: mult mai puternic :twisted: :twisted:

O sa ma dau cu tine si la intoarcere ca imi schimb si eu magazia de CD-uri si imi pun un spoiler si un eleron si o duc pe la 250 de cai si sa vezi ce o sa ne mai dam................

blazeyblaze 10-12-04 18:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Quote:

Originally Posted by \"blazeyblaze\"
ma dau eu cu tine si cu bishop
523 i

Ce an?

2004 motor

tazmania 11-12-04 10:15

indianu,cu tine nu ma dau ma,ptr ca ,magazia aia itzi ridica prea mult puterea :lol: :lol: doar din spoilere si eleroane vrei sa o ridici la cai aia? :peace: :lol: 8)

Turbo110 11-12-04 13:01

Tazmania vad ca ai 27 de ani iar mincinosi au fost multi au venit au scris sau bagat in seama si nu sa mai auzit de ei sper sa nu fie si cazul tau

tazmania 11-12-04 18:01

turbo te arunci si faci niste afirmatzii aiurea la adresa mea......nu cred ca ne cunoastem sa ajungem sa ne permitem glume...... :( si cu asta am incheiat discutzia cu tine....

CT-87-ADY 11-12-04 23:02

LoL! :lol: tazmania frate ce semnatura tzi`ai tras! :D :lol:
-in crestere- ai si iepe printre cai si se inmultzesc a?? :lol:

Turbo110 11-12-04 23:27

nu inteleg unde e gluma :) eu nu am glumit am vb serios !

tazmania 12-12-04 16:35

m-ai facut mincinos!asta m-a durut!dar asta e !pana la proba contrarie......si ca sa vezi ca nu itzi port pica,o sa te spulber la prima noastra intalnire...dupa cursa o sa te dai jos din masina si o sa o iei la suturi :lol:

tazmania 12-12-04 16:40

daca deranjeaza semnatura o scot...... :lol: :lol: oricum in talon am 133 de cai :lol:

HolySoul 12-12-04 21:43

tazmania niste poze cu masina nu dai ?
ca-s fan renault ... si un top speed daca se poate ?
nu conteaza cat e poa sa fie si 120 da vreau sa vad de pe masina aia ..
mersi anticipat si sper sa nu te superi

tazmania 13-12-04 13:20

promit sa fac poze cat mai curand.....spre rusinea mea inca nu am facut.... :oops: pentru ca nu credeam ca va prezenta vreun interes ceva legat de renault......cu prima ocazie promit ca fac..... :D

CT-87-ADY 13-12-04 13:51

Re:

Quote:

promit sa fac poze cat mai curand.....spre rusinea mea inca nu am facut.... :oops: pentru ca nu credeam ca va prezenta vreun interes ceva legat de renault......cu prima ocazie promit ca fac..... :D

De abia ashtept...

cojo 13-12-04 16:32

turbo110 nu e cazul sa fim rautaciosi daca a zis omul ca vine cu masina dupa sarbatori atunci asa e eu am mers cu ea shi in curand o sa va covingeti toti ce poate

Turbo110 13-12-04 17:46

nu sunt omule rautacios dar am zis doar ca multi vin si tipa ca au sute de cai si ca omoara !
Asta a fost tot ce am spus !
Mam referit ca mincinosi vin si pleaca nu ca tu ai fi mincinos !

Gabi 13-12-04 17:54

Re: :D

Quote:

Originally Posted by \"Turbo110\"
nu sunt omule rautacios dar am zis doar ca multi vin si tipa ca au sute de cai si ca omoara !
Asta a fost tot ce am spus !
Mam referit ca mincinosi vin si pleaca nu ca tu ai fi mincinos !

Veri Arthur BaDBoy (in sectiunea Tot ce nu poate fi incadrat, e un topic bmw vs. orice smecher)!!!

tazmania 13-12-04 18:48

mersi cojo.....finutz ca intotdeauna.....cat despre cei care nu cred,nu au decat!nu am nimic de pierdut sau de castigat de pe urma lor.....respect..

EvLSant0S 13-12-04 19:07

Tazmania... zi-mi si mie cu cine te dai.... te rog frumos ,sa nu mai stau sa caut in astea 6 pagini... te dai cu cineva? a acceptat cineva ?? multumesc anticipat

All times are GMT +2. The time now is 21:13.

- Copyright 2026 4Tuning