![]() |
250 cp , 700 de kg ;)
|
Corect. Cel de 300 cp este optional pt 67000 Franci in plus.
|
Masina asta este una dintre cele mai exotice masini care au calcat pe meleagurile noastre. Am vazut-o si eu acum 1 an pe Dorobanti si am uitat de trafic si de faptul ca eram la volan. In plus am ramas toata ziua blocat ca nu stiam ce marca este. :shock: Pe atunci credeam ca am vazut un Marcos. Cred ca proprietarul a trait o senzatie extrema de placere cand a vazut prima oara masina asta si cand a avut ocazia a cumparat-o fara sa se gandeasca la drumuri, la lume la costuri. Asa ceva iti iei pentru sufletul tau, nu ca sa te dai mare. Poate intr-o zi o sa se rataceasca proprietarul si pe la cursele legale sa ne minunam si noi de ce poate o masina ca asta.
|
Re:
Quote:
|
este si de cosworth, crede-ma... scrie chiar pe un site la care ai dat tu link.
|
masina ... ciudata .. frumoasa .. ciudata .. dar fff . frumoasa. .. :)
toate ca toate dar de ce are toba aia super urata pe mijloc ? da urat cu masina ... ori o luat toba din Vitan de dacie si o pus pe masina ? |
Re:
Quote:
Oricum masina e super belea ! Pacat de ea ! :cry: |
bey da pana la urma ce masina e?
|
mi se pare ca Gilet Vertigo
|
sincer e prea exagerata si chiar urata.
|
da` scrie shi pe ea, sus pe parbriz, in caz ca n-atzi observat, Gillet Vertigo:) anyway, parca lasase cineva shi un link la un site cu avionashul asta...
|
Re:
Quote:
|
chill man :D :D :D
te iau eu la o tura anti stress :D uiti de toate problemele :P :P oricum, super masina... sper sa apara si ea pe la o legala ceva sa ne incante si noua ochii :D |
|
:lol: :lol: mai are careva ceva de comentat? :) :) :)
am vazut`o de2 ori, o data pe o straduta pe la buzesti :) o data pe magheru ,masina fura ochiul...pur si simplu... |
am si eu o intrebare:la cum arata masinuta aia stiti cumva cat costa?si ce performante are?
PLZ! poate imi cumpar si eu una |
unde`i batman ??? pfooaii e incredibila mashina acum am vazut`o .. nu shtiam k exista asa ceva .. n`am vazut in viatza mea ... pff doamneee ce om ...
|
mdea.......... intervin si io
Mashiuta aia pe care ati tot pozat-o voi nu mai exista de cca. 2 saptamanci cand s-a storcit undeva pe dn1 parca. Nu mai stiu unde dar cert e ca am vazut-o urcata pe o remorca, facut praf.......... asa ca adios gillet vertigo. Oricum, nu e prea scumpa si nici performante demne de laudat nu are. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
|
Era p`acilea dat un link unde scria ca are 3,2 pana la suta, daca minte nu stiu :roll:
|
va spun eu kre e faza:o data k niciodata s-a dus o fata cuminte din Romania k dama de companie in Italia(sau alta tzara)shi l-a imbarligat pe un batranel pasionat de mashini :lol: sa se casatoreasca cu ea...and they lived happily ever after...cel putzin ea sigur... :P
|
Este cumva masina baiatului primarului din ploiesti,ca el mai avea un lotus ca in poza?
|
Re:
Quote:
S-a mai discutat despre masinuta aici si aici. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning