Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Coupe Individual PUSs in boots (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/277597-e36-coupe-individual-puss-boots.html)

Chriss-T 25-03-12 19:21

Re: E36 Coupe Individual PUSs in boots

cauciucuri iti fac eu rost imediat...eu am luat set 205 40 si 215 40 dot 0910 la 5mil setul...sh,dar sunt ffff bune,profil 5mm si valve metalice 50roni set-ul.

Nosfer 25-03-12 21:15

Si eu ma gandeam la jantele astea la un moment dat :D ma bucur ca le-a luat cineva care sigur va avea grija de ele :) Asteptam sa le vedem sus!

RIcKO 25-03-12 21:45

Mario cand te saturi de ele , fa-mi un pret bun la ele si te scap de ele :))

Mario_Dub 25-03-12 21:47

2 Attachment(s)
Chriss-T pretul este pt 4 bucati sau per set de doua bucati? si ce firma sunt?

Nosfer am tot stat pe ganduri daca sa ma incumet sa fac iarasi o investitie tot in roti si sa renunt la motor sau vopsitorie/tinichigerie si am zis ca motor pot lua oricand, vopsitoria o mai pot amana putin pana fac rost de toate piesele necesare si RS-uri s-ar putea sa nu mai gasesc prea curand mai ales la un pret rezonabil si am trecut la fapte :) iar Dani, baiatul de la care le-am luat a fost foarte intelegator si a asteptat cateva zile sa-i dau un raspuns sigur

mai pun cate o poza doua intre timp, in special pentru cei care vor sa treaca la un hu mai performant si care sa se integreze in bord acceptabil, oricum pe partea de sunet, chiar si pe mini boxele astea se aude destul de bine... si desigur bebeii mei :D

ricko nu obisnuiesc sa fac afaceri pe spatele unor pasionati ca si mine care de altfel muncesc din greu pentru a mai cumpara cate ceva la masina sau pt a-i readuce farmecul la suprafata. daca vreodata o sa fie de vanzare aceste jante pe acest forum, o sa pun exact acelasi pret de achizitie plus ce investesc eu in ele, nimic altceva, dar acel moment este departe de mine.

Mario_Dub 26-03-12 22:53

4 Attachment(s)
azi am reusit sa mai achizitionez una alta si pe aceasta cale ii multumesc lui e_emu3 pentru ajutor si amabilitate, super baiat, recomand tuturor

pentru moment lista este formata din:
- oglinzi originale M3 coupe
- ornamente praguri cromate (ale mele arata jalnic)
- macara dreapta completa
- usa sofer la culoarea masinii mele (a mea incepuse sa faca rugina in colturile de jos unde vin scurgatorile pe interior si nu avea rost sa o refac)

in asteptare la urmatoarea cursa a lui emu:
- aripa dreapta fata (din pacate inainte sa ajunga masina la mine a fost lasata sa faca rugina unde a sarit vopseaua pe muchie si nu ma incanta ideea de a o reface)
- capota portbagaj (vesnica problema cu rugina sub suportul de becuri si la scurgatori)

sper ca dupa ce fac rost de piesele necesare sa trec la urmatorul pas si anume o vopsea noua binemeritata...

Mario_Dub 28-03-12 10:14

3 Attachment(s)
din ciclul jucarii mici pentru oameni mari, incep sa se adune elementele de M lipsa:)

Manu_88 31-03-12 23:41

cat a costat volanul?

Mario_Dub 01-04-12 20:47

500lei

21UKS 21-04-12 10:27

...frumoasa....am vazut poze la "recensamant".....super dau jantele, iar pozele sunt perfecte, cum vrei sa iasa???:D

adi_mao 21-04-12 10:46

Quote:

Originally Posted by Mario_Dub (Post 4953842)
din ciclul jucarii mici pentru oameni mari, incep sa se adune elementele de M lipsa:)

frumos pisic...rotile sunt superbe....un pic mai jos, sa pui si oglinzile si un lip la bara

Mario_Dub 21-04-12 15:54

thx uks, pozele nu sunt tocmai cum as fi vrut eu sa iasa, aparatul fiind de imprumut de la un prieten deci nu am avut timp sa ma acomodez cu setarile lui, sincer m-am cam pierdut in ele:))) dar am reusit cateva cadre macar

ai dreptate adi, suspensia este urmatorul lucru pe lista de cumparaturi dar sa se mai adune ceva banuti ca rotile m-au cam lasat cu visteria goala, lip vroiam sa cumpar dar am tot amanat si uite ca acum cam asta mai lipseste de la exterior, poate si un eleron dar inca nu sunt hotarat in privinta lui, oglinzile trebuie revopsite si aranjate putin, am apucat sa fac doar o proba sa vad ca merg motorasele ok si atat.

pentru toti cei ce m-au intrebat pe privat de rc-uri, rotile nu sunt de vanzare, pastrez ambele seturi dar multumesc pentru interes :)

scorpion69 21-04-12 21:15

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos

pheerya 23-04-12 08:58

Quote:

Originally Posted by Mario_Dub (Post 4991483)
pentru toti cei ce m-au intrebat pe privat de rc-uri, rotile nu sunt de vanzare, pastrez ambele seturi dar multumesc pentru interes :)

RC-urile sunt ale mele. Punct!:D

Mario_Dub 23-04-12 23:03

14 Attachment(s)
M-am jucat putin cu aparatul foto... inca mai invat:) de editare nu am habar asa ca pozele sunt brute, asa cum le-am facut, doar redimensionate sa le accepte site-ul

RIcKO 23-04-12 23:12

Jaaaaarrrr............iubesc masina asta . te updatez maine ca sunt rupt acum ( de oboseala :)))

catageo 24-04-12 12:03

Quote:

Originally Posted by Mario_Dub (Post 4949736)
Chriss-T pretul este pt 4 bucati sau per set de doua bucati? si ce firma sunt?

Nosfer am tot stat pe ganduri daca sa ma incumet sa fac iarasi o investitie tot in roti si sa renunt la motor sau vopsitorie/tinichigerie si am zis ca motor pot lua oricand, vopsitoria o mai pot amana putin pana fac rost de toate piesele necesare si RS-uri s-ar putea sa nu mai gasesc prea curand mai ales la un pret rezonabil si am trecut la fapte :) iar Dani, baiatul de la care le-am luat a fost foarte intelegator si a asteptat cateva zile sa-i dau un raspuns sigur

mai pun cate o poza doua intre timp, in special pentru cei care vor sa treaca la un hu mai performant si care sa se integreze in bord acceptabil, oricum pe partea de sunet, chiar si pe mini boxele astea se aude destul de bine... si desigur bebeii mei :D

ricko nu obisnuiesc sa fac afaceri pe spatele unor pasionati ca si mine care de altfel muncesc din greu pentru a mai cumpara cate ceva la masina sau pt a-i readuce farmecul la suprafata. daca vreodata o sa fie de vanzare aceste jante pe acest forum, o sa pun exact acelasi pret de achizitie plus ce investesc eu in ele, nimic altceva, dar acel moment este departe de mine.

E foarte ok 9812-le RR. Am si eu pe e46 cu difuzoarele stock, se aude mult mai bine decat business-ul. Cat a costat player-ul?
Nu in ultimul rand vreau sa te felicit pentru masina, este SUPERBA.

Mario_Dub 24-04-12 15:52

thx RIcKO, nu le-am mai pus pe threadul e36 sa nu aglomerez aiurea fiindca nu aveam nici o modificare si aici nu aveam si eu o poza:D, am mult mai multe, am postat doar cateva ca si eu eram cu un ochi deja inchis aseara...

am avut destule hu-uri si alpine 9812 a fost printre cele mai reusit, iar varianta rr fiind destul de rara, mi-a luat ceva timp pana am gasit si mai ales sa fie intr-o stare cat mai buna, urmeaza sa iau si alte boxe fata/spate + statie, cele de serie fiind niste pocnitori de carton.
parca am dat pe el 420lei din cate imi aduc aminte, tot de pe 4tuning.
thx pt remarca dar din punctul meu de vedere nu este chiar superba, este cale lunga pana acolo, sunt altele pe forum care chiar sunt, dar si alte investitii, dar pot zice ca este masina mea de suflet :)

VaLeX 24-04-12 16:21

Quote:

Originally Posted by Mario_Dub (Post 4995937)
thx RIcKO, nu le-am mai pus pe threadul e36 sa nu aglomerez aiurea fiindca nu aveam nici o modificare si aici nu aveam si eu o poza:D, am mult mai multe, am postat doar cateva ca si eu eram cu un ochi deja inchis aseara...

am avut destule hu-uri si alpine 9812 a fost printre cele mai reusit, iar varianta rr fiind destul de rara, mi-a luat ceva timp pana am gasit si mai ales sa fie intr-o stare cat mai buna, urmeaza sa iau si alte boxe fata/spate + statie, cele de serie fiind niste pocnitori de carton.
parca am dat pe el 420lei din cate imi aduc aminte, tot de pe 4tuning.
thx pt remarca dar din punctul meu de vedere nu este chiar superba, este cale lunga pana acolo, sunt altele pe forum care chiar sunt, dar si alte investitii, dar pot zice ca este masina mea de suflet :)

E superba ! ( cand 1.2.3.4 spun ca e superba , te duci sa te culci) :lol:
As vrea sa vad pe lunga ceva retro , si galben. :D
Spor in continuare.

motzu 24-04-12 18:46

foarte frumoasa8)

adi_mao 24-04-12 20:33

Quote:

Originally Posted by Mario_Dub (Post 4995165)
M-am jucat putin cu aparatul foto... inca mai invat:) de editare nu am habar asa ca pozele sunt brute, asa cum le-am facut, doar redimensionate sa le accepte site-ul

este un coupe foarte frumos....imi place cum ai grija de acest E36

PS ai relatii acolo sus la AFI?? cand mai mergi la fofo acolo da-mi un PM si aduc si eu pisica mea ;)

seara buna

pheerya 25-04-12 11:10

Quote:

Originally Posted by adi_mao (Post 4996311)
este un coupe foarte frumos....imi place cum ai grija de acest E36

PS ai relatii acolo sus la AFI?? cand mai mergi la fofo acolo da-mi un PM si aduc si eu pisica mea ;)

seara buna

poti intra la ultimul nivel al parcarii, nu este inchis, doar ca nu este terminat si din cauza asta nu e dat in folosinta propriuzis...
si noi ne-am tot uitat sa vedem daca se ia cineva de noi, dar nu a fost cazul, in ciuda camerelor de supraveghere.
am observat ca este loc de rendez-vous seara pentru pustani:)

Mario_Dub 25-04-12 18:00

thx valex, motzu si adi pt aprecieri, eu inca nu ma pot declara multumit de aspectul ei pana nu o revopsesc, are cateva bube de rugina care ma zgarie pe retina de fiecare data cand le vad dar spre norocul meu nu sunt grave sau asa sper :), cel putin podeaua este intacta si nu are nici alte gauri, iar de accidente nu se pune problema, toata caroseria fiind in starea ei originala. urmeaza sa schimb componentele atacate de rugina si anume usa stanga ce are coltul mancat putin, capota portbagaj si aripa dreapta fata, usa o am deja la culoare si in stare impecabila, eram aproape de a lua si aripa si capota tot la culoare dar aveau probleme si am renuntat, inca mai caut...

adi putem face poze cand vrei tu, vreme frumoasa sa fie:)

Mario_Dub 08-07-12 22:12

4 Attachment(s)
noul membru al familiei pana expira actele de BG, dupa care va fi membru donator:)

e36 328i 03.1996, motorul merge destul de bine, trage cursiv fara intreruperi, trebuie sa-i iau si compresia mai mult de curiozitate, cu urmatoarele dotari ce vor ajunge pe PUS:
- dublu climatronic functional (aveam mare nevoie)
- frane fata ventilate
- punte spate cu discuri ventilate
- diferential blocant 3.15
- motor + anexe, cutie, evacuare, instalatie
- suspensie reglabila pe duritate Koni
- faruri cu lupa Bosch
- caseta servo
- OBC mare

RoByNeT 08-07-12 22:15

Ce bine o duceti ma frate :lol: Iar isi cumpara Ana 3653645765 de oje ca sa egalizeze cheltuielile :lol:

Mario_Dub 08-07-12 22:16

pai zilele trecute si-a luat o geanta si sandale si i-am zis ca trebuie sa-mi iau si eu ceva la masina:)) crezi ca am exagerat cu inca o masina?! :D

pheerya 09-07-12 12:44

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 5095525)
Ce bine o duceti ma frate :lol: Iar isi cumpara Ana 3653645765 de oje ca sa egalizeze cheltuielile :lol:

ia uita-te la el... tu de unde sti de povestea cu ojele?:lol::lol::lol: ce sifonar esti, Marius!!!
de data asta o sa fie pantofi... si multi chiar:twisted::twisted::twisted:

RoByNeT 09-07-12 12:48

Ai memorie scurta femeie ? :lol: Cand plecam spre intalnirea de la Real remember ? :rolleyes2

Mario_Dub 25-07-12 13:58

11 Attachment(s)
Dupa achizitia touringului au inceput si peripetiile, am plecat cu masina la cumparaturi dupa ce am dat drumul la putina apa din radiator fiind plin pana la buson si dupa cativa km a inceput sa fiarba, deja eram panicat, nu stiam care este problema si dupa cateva telefoane, rezolvarea a fost destul de simpla si anume aerisire corecta a radiatorului, dar intre timp am descoperit ca vascul era dus si nu mai facea fata deloc, dar si ca radiatorul era de pe model cu 4 cilindri deci subdimensionat asa ca am inceput sa fac cateva achizitii si anume:
- radiator de 6 cilindri model cu sonda nivel si termocupla
- vasc cu elice
- senzor presiune AC
- senzor temperatura exterioara
- 7l ulei BMW 5W40
- filtru ulei MANN
Intre timp am rezervat 2 zile pentru a face un detailing amanuntit la interior:
- scos interiorul
- curatat mocheta, plastice, bord
- schimbat cateva clipsuri de plastic la fetele de usi
- prins toate plasticele la locul lor si completat cu suruburile lipsa
- revopsit toata pielea
- schimbat becuri lipsa
Am facut si schimbul de suspensii intre coupe si touring, Koni a mers pe coupe dar am pastrat arcurile mele AC Schnitzer, iar suspensia normala a mers pe touring, incet incet mut din dotari pe coupe pana ajung la partea cu transplantul de motor.

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un tutorial de setare a cheii, am reusit sa-i fac doar deschiderea din cheie dar nu se si inchide si nu-mi dau seama ce problema ar putea fi, am tot cautat pe youtube si google si am urmat acei pasi dar nimic:(

Pe aceasta cale ii multumesc si lui JimGod pentru piese.

Mario_Dub 04-04-13 19:32

9 Attachment(s)
si pentru ca a venit si primavara, a venit timpul sa scot PUS-ul de la hibernat.
azi s-au facut si niste cumparaturi si urmeaza vopsirea, cu ocazia asta ii multumesc lui JimGod pentru piesele impecabile (aripa dreapta, capota portbagaj, cheder portbagaj).

Wilgax 04-04-13 21:09

Frumos mai e E36-le.Se te bucuri de piesele OEM...intr-adevar arata impecabil.

Mario_Dub 04-04-13 21:43

Thx, impecabil nu chiar dar sper ca sunt pe drumul cel bun care e cam lung si anevoios.

Joltanu` 04-04-13 22:34

Foarte frumoasa!

PS: Ce ET-uri ai pe spate?

motzu 05-04-13 00:43

super marioooooooo:D
spor la treaba!!!
sper sa ne vedem anul acesta la meeting;)

Mario_Dub 05-04-13 09:42

Re: E36 - Coupe Individual PUSs in boots

thx, configuratia lor este urmatoarea 2x 8.5 j ET13, 2x 9.0 j ET19
thx motzu, daca apuc sa termin pana atunci cu revopsitul chiar as vrea sa vin.

Mario_Dub 04-06-13 13:39

Sa inceapa distractia...frane fata e46 330i. More to come...

Al1n- 04-06-13 14:08

Superba masina, bafta in continuare !!

Mario_Dub 04-06-13 20:16

8 Attachment(s)
mersi mersi, incet dar sigur se mai schimba una alta la ea...
schimbat discuri, placute, etrieri, senzor uzura placute, lichid frana, operatiune ce a durat maxim 2 ore, multumesc si lucian gxz pentru ajutor :)

sorin gti power 04-06-13 23:50

bun bun asa ! jante pe masura , ii dam si vopseaua si aia e , spor

Mario_Dub 15-06-13 21:23

8 Attachment(s)
astazi s-a lucrat intens... mai mult florineluspr decat mine si pe aceasta cale ii mai multumesc inca o data, baiat de nota 10 ca si sorin gti, alex si marian syl pentru macara si desigur pheerya pentru friptura:D
maine urmeaza puntea spate, evacuarea, suspensie fata bilstein reglabila inaltime :)

sorin gti power 15-06-13 23:52

Quote:

Originally Posted by Mario_Dub (Post 5502063)
astazi s-a lucrat intens... mai mult florineluspr decat mine si pe aceasta cale ii mai multumesc inca o data, baiat de nota 10 ca si sorin gti, alex si marian syl pentru macara si desigur pheerya pentru friptura:D
maine urmeaza puntea spate, evacuarea, suspensie fata bilstein reglabila inaltime :)

eu am ajutat prea putin dar cat am putut !
spor la treaba acolo cu masina , vreau sa aud motorul asta pe masina chiar merita munca ... ne auzim

All times are GMT +2. The time now is 12:15.

- Copyright 2026 4Tuning